- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valdez
őstag
Feltettem a legújabb powerstripet, ezzel már ismét akítv a speciális időzítések gomb. Azonban ugyanazokkal a beállításokkal amikkel korábban ment a monitor, most meg sem nyikkan. Tulajdonképpen akármit állítok, fekete kép fogad.
Ötletek? -
Fekete123
csendes tag
Sziasztok!
Meg lehet oldani MPCHC alatt, hogy amid dts azt egyből a spdif kimeneten vigye ki ami nem dts azt pedig a sima hangkimeneten? Most csak úgy tudom megcsinálni ha minden alaklommal a Beállítások/lejátszás/kimenet-nél beállítom a DirectShow Audió-nál, hogy DirectSound: SPDIF ha meg acr3-as filmet játszok akkor vissza alapra.
-
ProdyG
őstag
amióta lecseréltem az ati vga-mat nvidia-ra (GTX 560 TI), azóta a Total Media Theatre nem akar elindulni. vmi video overlay problémát ír, és hogy rakjak fel más drivert a vga-hoz (amit nem fogok, mert ez a legújabb)....
mit lehet tenni? filmet szerettem volna ma nézni, ehelyett majdnem szétvertem a gépet... -
mg105
senior tag
válasz
WonderCSabo #14196 üzenetére
kipróbáltam, működik. ezer köszönet!
-
mg105
senior tag
válasz
WonderCSabo #14190 üzenetére
köszi! amint hazaértem, kipróbálom! egyébként hogy érdemes megnyitni a bd lemezeket? én csak mappaként tudtam
-
Valdez
őstag
válasz
WonderCSabo #14192 üzenetére
Igen, igen. Hát teljesen másfajta monitorunk van, de amúgy se lenne jó, mert az enyémet nem elég simán 72-re állítani, egy csomó értéket kell mellette állítani még, mert alapba nem bírja.
Illetve a ps első indítása óta még nem lett újraindítva, csak a feltelepítésekor.
[ Szerkesztve ]
-
Valdez
őstag
Új rendszert tettem és most nem tudom belőni a monitort 72hz-re. Valamiért a powerstripben nem akítv a speciális időzítések gomb
-
mg105
senior tag
sziasztok! van egy bd filmem isoban, amit daemon tools-al mountoltam, majd megpróbáltam lejátszani. a media player classicban nem tudtam hangsávot váltani, a tmt 5 nem adott hangot egyáltalán, pedig a hangsávokat látta, a tmt 3 pedig 20-30 percenként elkezdett szaggatni, pedig a gépen csak a lejátszó futott. ati hd5770, legfrissebb amd driver és directx, a sima mkv-kal sosincs bajom. előre is köszönök minden segítséget!
-
Spre83
csendes tag
válasz
huskydog17 #14186 üzenetére
Az itt talált cikk alapján állítottam be a kimenetet VMR-9 (renderless)-re (XP van a gépen)
http://logout.hu/cikk/hd_filmek_lejatszasa_a_videokartyaval
-
Spre83
csendes tag
válasz
WonderCSabo #14182 üzenetére
Már felraktam a legújabb DirektX-et és a VGA drivert is frissítettem.
Más ötlet?
-
MasterMark
titán
válasz
WonderCSabo #14171 üzenetére
juuuuuuuj
örök hála ezért a képért ott még csak nem is próbáltam hangot váltani, tudtam én hogy jó ez az mpchc
-
dbius
veterán
válasz
WonderCSabo #14182 üzenetére
WMP12-t - ill. elődeit - még soha nem használtam az évek során...
Majd lehet megnézem, de nem vészes a terhelés dxva nélkül sem, MPC-HC 15-18% körül mocorog. (C2D P8600-as proci van a laposban)
btw: köszönöm a segítséget!
-
Spre83
csendes tag
Sziasztok!
Elég sokat visszaolvastam a fórumban, és ki is próbáltam jó pár javaslatt, de sajnos egyik sem oldotta meg igazán a problémámat, ami a következő:
van egy asus laptopom: x50SLseries, T2370 CPU, ATI Mobility Radeon HD 3470 VGA card, 3GB memory.
A 1080-as full HD-s filmeket csak szaggatva játszotta le a windows m-player-rel (100% CPU terhelés miatt).
Következőket tettem a forum tanácsok alapján:1.Legújabb MPC-HC + legújabb DirectX + View-->Options-->Internal Filters-nél mindent be kell pipálni + ne legyen semmi kodek a gépen.
Ezzel már nem volt 100% körül folyamatosan a CPU terheltség, de a DXVA módját nem használja ki a kártyámnak a MPC-HC + a kép lassabb volt a hangnál (hang ment rendesen de a kép belassult, ezért ez így nem használható..) Vmit be kell állítani a MPC-HC-ban?
2. Telepítettem a TotalMedia Theatre 3 lejátszót, ami szintén nem tudta aktiválni a DXVA modot, de mindent rendesen lejátszik (a CPU használtság 95% körül van)
Azért írok elsődlegesen mert szeretném vhogy elérni hogy aktiválni tudjam a DXVA részét a videókártyámnak. Tud ebben vki segíteni?
Előre is köszönöm
-
dbius
veterán
válasz
WonderCSabo #14178 üzenetére
Nem, nem csak ennél, hanem a legtöbb HD anyagnál.
Eddig be volt pipálva ez a szűrő, most kiszedtem a pipát, újraindítottam az MPC-t, éééééés most nem eszett szét a kép.
Viszont így nem aktív a DXVA. Esetleg valahogy össze lehet hozni a kettőt, vagyis hogy legyen DXVA is és ne essen szét a kép MPC-HC használatával? pl. valamilyen külső codec telepítésével és MPC alatti használatával?
balage25: Ez nem valami jó hír...
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Sziasztok!
MPC HC-t használok a videók megnézéséhez, codec pakkok nélkül, CSAK a belső szűrőket használva.
Viszont HD videóknál szétesik, kockásodik a kép, tapasztalataim szerint kameraváltások előtt, ill. után:
A gép, amin a tüneteket produkálja:
- Lenovo X200 noti
- VGA: Intel GMA 4500MHD
- OS: Windows7 Prof x64A beállításokat a Logout cikketek alapján (Thx
) állítottam be, lejátszás során működik is a DXVA.
Elég zavaró a dolog, biztos, hogy az MPC HC belső szűrője, vagy valamilyen beállítás okozhatja, mert VLC-vel tökéletesen lejátsza, kockásodás nélkül.
A cikketek alapján tearingre gyanakodtam, de bármit próbálok beállítani MPC-ben, nem változik a helyzet, és az MPC-HC több verzióját is próbáltam, minddel ezt tapasztalom. (A jelenlegi screenshotok a legújabb letölthető verzióval készültek:
Hogyan tudnám kiküszöbölni ezt a kockásodást és mi lehet ez? Az az igazság, hogy ez a szoftver nagyon a szívemhez nőtt az idők folyamán, így ha van rá mód, akkor maradnék ennél.... Valamilyen külső szűrőt ajánlotok esetleg - ez esetben mit? -
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz
WonderCSabo #14173 üzenetére
Nem tudom de nekem nem hiányzik a Blu-Ray sőt egyenlőre nem is tervezem egy BD-ROM beszerzését sem, addig amíg MKV is van olyan jó nem látom értelmét. Ha meg elérkezik olyan árszintre mint jelenleg a DVD akkor meg már nem lesz ilyen jellegű probléma.
Egy biztos ha a BD-lejátszó elérhető árszintre kerül(minőségi lejátszó) akkor úgy is azt veszek és nem foglalkozok PC-vel, divix-lejátszók is mostanra gyakorlatilag hibátlanul játszanak le filmeket. De mint mondtam jó hogy foglalkoznak ingyenes lejátszó szoftverrel is mert nem mindenki teheti meg hogy súlyos ezreket költsön programokra. -
frici69
tag
válasz
WonderCSabo #14170 üzenetére
Realtek 2.58 van fenn,mert alaplapi videókártyám van.Abban viszont bizonytalan vagyok,hogy most mi működteti a hangot,mert a nemrég vásárolt NVidia GeeForce GT240 videókártyám telepítésénél is felment egy Audio driver.Az eszközkezelőben így írja:
Hang,videó és játékvezérlők:
NVIDIA High Definition Audio
Realtek High Definition Audio
Audio menedzsere viszont csak a Realteknek van.Egyébként próbáltam már WMP-vel,MP-HC-vel,VLC-vel,WINAMP-al de,egyik sem viszi át a hangot! Windows7 Home Prémium az op.rendszer. Bocsi a tudatlanságomért és várom segítséged(eteket). -
Joshi
titán
válasz
WonderCSabo #14171 üzenetére
Ez mindenképpen jó hír csak elég lassan és nehézkesen megy a fejlesztés, mire az MPC-HC elér olyan szintre hogy már tényleg jó lesz addigra jön valami újabb jobb.
Azért örülünk neki igaz hogy most akarok áttérni linuxra ami megint csak döcögős. -
frici69
tag
A gépemet összekötöttem az LCD Tv-vel HDMI kábellel a kép átmegy a hang nem. Splash Pro HD Player progival próbáltam az mkv-s filmeket átvinni a tv-re de, a hangbeállításoknál csak az S/PDIF BitStream aktív, a HDMI BitStream nem.
-
Cobrusz
senior tag
válasz
WonderCSabo #14163 üzenetére
mindenből a legújabb van
de most nincs egy kodek se a gépen, nem kéne valamilyen kodek? -
madgie
titán
válasz
WonderCSabo #14165 üzenetére
Tényleg ,azt nem is néztem, lehet át sem kell nevezni
-
madgie
titán
válasz
WonderCSabo #14163 üzenetére
XBMC-vel sem muszáj, megkeresheted a fájlt és elindítja, de az XBMC lényege pont az, hogy szépen kategorizál, filminfókat szed
-
madgie
titán
válasz
WonderCSabo #14160 üzenetére
Két BD25 filmmel a minap kipróbáltam, hogy a vinyón átneveztem a 0000.m2ts-t, filmneve.mpg-re. XBMC látja, infókat szed hozzá és persze akadás nélkül játssza (Brazos kisgépen és a Phenom II-n is kipróbáltam)
Szerk: Cobrusz gondján persze ez nem segít, csak gondoltam beírom
[ Szerkesztve ]
-
Cobrusz
senior tag
válasz
WonderCSabo #14160 üzenetére
beraktam a hardveres gyorsítást, hogy a GPU CUDA ne a cpu menjen!
totalmedia meg a mpc-hc is néha úgy beszaggat hogy nézhetetlen
mit kéne még felraknom hogy ne szaggasson be? -
WonderCSabo
félisten
válasz
Cobrusz #14159 üzenetére
Blu-ray. TotalMedia Theatre 5 teljesen jó, csak be kéne lőnöd, hogy hardveresen gyorsítjsa a lejátszást a VGAddal. Rakd fel legfrisebb VGA drivert, Dx-et. K-liteot meg szedd le, divx is felesleges, inkább egy all-ine-one playert (pl. MPC-HC) használj mkv-hoz.
[ Szerkesztve ]
-
Cobrusz
senior tag
sziasztok
szeretnék egy kis helpet kérnigépemen van fent divx kodek, k-lite kodek pack!
az lenne a problémám hogy divx-mkv fájlokat tökéletesen viszi a gép, de mostanság leszedtem BD25/BD50 blueray filmeket és azok szaggatnak!-TotalMedia Theatre 5
-CyberLink PowerDVD 10ezt a 2-t használom hd filmekhez
milyen kodeket kéne felraknom hogy ne szaggasson?
thx -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #14155 üzenetére
MpcHC-hez is kell az AC3Filter, meg pl. a te splittered. Nélkülük nem az igazi.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #14153 üzenetére
Splitter, filter, subtitler filter, codec, codec pack, ezekről mind mind kell tudnod alaposan, hogy úgy játssza a gép a filmeket, ahogy kell.
-
Joshi
titán
-
huskydog17
addikt
válasz
janos666 #14069 üzenetére
Megnéztem, hogy a notimon hogyan viselkedik a legfrissebb stabil (1.5.0.2827) verzió. Miután bekapcsoltam a Full Floating Processing és a 10 bit output opciókat, gyakorlatilag ugyanúgy ment tovább a film, vagyis szerencsére nincs probléma. Ez nem is csoda, hiszen itt mér egy Evergreen GPU dolgozik.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #14136 üzenetére
Nekem nem kell bemutatnod a Linuxos médialejátszást. Egy dolog, hogy a "dxva" főleg Ati karesszal nem megy, igazából nem a Linux hibája, de már dolgoznak a nyílt driverrel is azon, hogy működjön, nem csak zárttal (most per pill azzal sem megy, de egy ideig ment korábban).
Ettől eltekintve a lentebb vázolt felállás működik, elindítom a filmet, magától megoldja a codec/filter problémát, és élvezem a műsort. Win alatt meg tudnod kell igazából minden részletet a filmlejátszás témában, ha rendes végeredményt akarsz.
-
Joshi
titán
Igen ez már sikerült de sajnos így sem jó, egyszerűen nem vált 24Hz-re.
Nem tudom mi lehet a baj, Windowson működik minden de itt valami nem stimmel. Azt már meg sem merem említeni hogy a hang nem megy át HDMI-n, egyenlőre ez nem is érdekel ahogy az iMON távirányítóm életre keltése is csak álom marad.
-
Sziasztok!
Mi lehet az oka annak, hogy EVR egyedi beállítás mellett nem tudom kiválasztani (inaktív) a beépített felíratot a videóknál.
Ion2 w7 32bit legújabb vga driver több beta és stable MPC-HC, mindegyik egydi beállítáokkal.
Valamint hogyan tudnom előhozni a debuggolos "menüt"?
Mielőbbi válaszaitokat előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Összehoztam 2db 4GB-os SSD-ből egy Raid0-ás tárhelyet (6GB) ami már elég egy teljes Ubuntu 10.10-nek is. Fel is telepítettem mindent többek között az XBMC-t és az SMPlayert is, sőt még a hardveres gyorsítás is működik ahogy kell (VDPAU).
Sajnos viszont egy valami nem működik méghozzá a film képfrissítési frekvenciája nincs szinkronban a TV képfrissítésével. A film értelem szerűen 24p de a TV 60Hz-en megy és nagyon látszik hogy nem jó. Az XBMC-be be lehet kapcsolni ezt a funkciót de nincs változás, sajnos ugyan úgy 60Hz-en megy a TV mint előtte. Mit lehetne tenni? -
WonderCSabo
félisten
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
zoltanz #14130 üzenetére
Hát igen, ez a Windows. Fehér ember várni homokóra.
Pl. felraksz egy Ubuntut, rányomsz az mkv fájlra, aztán megkérdezi a lejátszó, hogy szeretnéd -e, hogy letöltse a hozzá kellő zárt codeceket, ha azt mondod neki igen, akkor mindent megcsinál, és pár másodperc múlva már megy is a film.
WMP vagy talál codecet, vagy nem. Vagy kell molyolni vele, vagy nem. Vagy számíttatógép dolgoztat minket, vagy mi a számítógépet.[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
zoltanz #14128 üzenetére
Splittert felraktam, így az átlag filmeknél 20% körül van a proci használat, killánál és másik 40MBit/s-es filmnél 30%, de felugrott 50-ig is egy rövid időre.
Ráengedtem az extra videókra, a Ducks takeoff 720p még ment simán, a 1080p már akadozott, azonos 20-30% körüli prociterhelésnél, a 2160p-t meg nem játszotta le. A CrowdRun 2160p egyik verzióját sem játszotta le.
Meg persze nincs feliratkezelés sem.Lemérve ugyanezeket MpcHC-ben, a procihasználat ott is ugyanennyire jött ki mindenhol, de gyanítom, hogyha feltennék valami feliratozó filtert a WMP12-höz, akkor az elcseszne mindent dxva terén, ahogy korábban is.
Egyébként miért érdekel a wmp12? Csak kivi vok...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
zoltanz
nagyúr
válasz
WonderCSabo #14123 üzenetére
Kolléga azt írta az imént ment simán, egy szűz WMP12 -vel. Akkor most hogyan van ez?
-
Laonda
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem egy Intel i3-2100 beszerzését,és egy olyan kérdésem lenne felétek,hogy a benne lévő VGA elég Full HD nézéséhez?
Később terveznék külön VGA-t venni!Tv-re lenne kötve a gép!
Elöre köszönöm nektek a válaszokat!
-
Valdez
őstag
válasz
MasterMark #14103 üzenetére
A navigálás menüből tudsz hangsávot, feliratot választani.
-
Nem feltétlenül. Az általam is linkelt MPC-HC tesztverzióval, DXVA dekóderrel, HD5850 Catalyst 11.02-vel (a CCC-t automatic deinterlace-n hagyva, minden más szart kikapcsolva) is 60fps megy ki a 60Hz-es monitorra, ha 1080i30 anyagot nézek. (És ilyenkor szinte mindent a GPU csinál.)
Mondjuk Reclock nélkül ilyenkor van egy dropped frame pár másodpercenként.[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz
Mosqu!to #14119 üzenetére
Nekem tökéletes. A probléma az, amit elsőnek gondoltam: a felvétel 1080i. Olyan deinterlace algoritmust kell használni lejátszáskor ami képkockát dupláz. VLC esetén a Yadif (x2) váltottsorosság megszüntetési mód például, de ehhez igen erős processzor kell. TotalMedia Theatre vagy PowerDVD ajánlott ennek a lejátszásához, mert ezek fejlett hardveres deinterlace-t támogatnak.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
zoltanz
nagyúr
Olvastam valahol, hogy WMP12 képes lejátszani h.264 AVC filmeket MKV konténerrel is, csak a Registry bejegyzés kell. Erről nincs valmi infó? Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Egy problémára keresek megoldást, és eddig nem sikerült, hátha ti előrébb tudjátok vinni az ügyet
A szituáció a következő: van egy hd kézikamerám, amivel készítettünk felvételt egy nyaraláson. 1080p-ben. A kép szép, viszont a lassú mozgásoknál nagyon elmosódik a kép. Mint ahogy kiderült, ez nem a felvétel hibája, hanem a lejátszásnál okozza valami. Próbáltuk 2 lcd tv-n, 2 számítógépen és egy asztali bluray lejátszóval. A 2 számítógép a 2 különböző monitoron is hozza a hibát, viszont ha a bluray lejátszóba bedugok egy pendriveot és arról játszom, akkor mozgásnál is éles marad a kép!
Gondoltam arra, hogy vga, driver, vagy lejátszó okozza a hibát, de nem találtam megoldást. 3-4 féle kártyával próbáltuk, friss, és régebbi driverrel, és MPCHC, VLC, KM Playerrel is, mindegyikkel mosódik a kép.
Mi okozhatja ezt szerintetek, és hogyan lehet megoldani?
Ha nem teljesen érthető a hiba, fel tudok majd tölteni egy videórészletet, hogy szemléltessem (már amennyiben nálatok is jelentkezik a dolog).
Előre is köszi a segítséget,
Mosqu!to -
PuMbA
titán
válasz
zsolthee #14111 üzenetére
ASROCK E350M1 és ehhez már csak ház, táp, ram, optikai meghajtó és vinyó kell.
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Egy PC-t szeretnék összerakni, aminek az lenne az egyetlen feladata, hogy a HD filmeket zökkenőmentesen lejátsza. Milyen CPU-t vegyek bele? Feleslegesen erőset sem szeretnék... Mit javasoltok?
VGA-ból elég az integrált hozzá? -
WonderCSabo hozzászólását kicsit kiegészítve:
A sebesség viszonylag másodlagos, a mennyiség jobban számít, mert ha elfogy a memória, akkor swap jön a képbe, az meg lassú.
Viszont az alaplapba pakolt DDR2 nem ugyanaz, mint a VGA-n lévő GDDR2. Sebességben és időzítésben (elérésben) is eltérnek. A VGA-kon nem véletlen, hogy már van GDDR5, míg rendszermemóriából még DDR3-nál tartunk, de már az is bőven elég jelenleg.
" És DDR3 vga ramnál lassít a rendszermemória használata ha az DDR2?"
Bárhogy is van, nem befolyásolják egymás működését.
"Befolyásolja-e a lejátszás minőségét, akadozását ha 1920x1080 felbontást használok, vagyis jobban megbirkózik a vga pl. a 1280x720-szal? Elsőhöz gondolom több ram meg számolás kell, de ez jelentős, vagy sehol sincs a DXVA kódolás feladatához képest?"
Nem igazán értem, mire gondolsz, de a monitornak a legjobb a natív felbontás. Ilyenkor a legjobb a képminőség és a VGA-nak mindegy. Lejátszáskor nem attól fog akadni, hogy nagyobb felbontáson használod. Legalábbis ilyet eddig nem tapasztaltam. A ROP-ok száma ugyan számít (8 ROP azért nem árt), de bőven el tud végezni egy DXVA-s filmnél minden számítást a GPU, hogy szinkronban ki is kerülhessen az adott képkocka és ne akadjon.
-
gban
veterán
válasz
CPT.Pirk #14099 üzenetére
Sajnos ezeket nem tudtam erősségileg hova tenni az én procijaimhoz képest, de rájöttem hogy tudom kideríteni hogy mennyire megfelelő egy adott proci egy lejátszáshoz.
A módszer: Everesttel figyelem a processzor terhelését, lejátszás közben.
Lehet, másoknak is segít, így megosztom a tapasztalataimat.
1. DXVA mellett még egy Prescott magos Celeron D 346 is vígan lazsálhatott, a terhelése leggyakrabban 12-25% között mozgott, a 30%-ot csak elvétve közelítette meg.
2. Killa sample, DXVA nélkül: Celeron D 346 és Celeron 450 is 100% terhelésen volt, E4500 viszont már bírta, egyik mag 70-80%, másik 20-30.
3. 720p DivX a Celeron D 346-ot sem terhelte 40%-nál jobban.Mindebből azt szűrtem le, hogy valóban nem kell erőgép, csak korrekt forrás, meg egy egyszerű DXVA képes videokártya.
De kérdés nélkül azért most sem maradok.
A HD4350-emen 512 MB DDR2 van, ez gátja valamennyire a lejátszásnak, jobb lenne minimum DDR3-as vga?
Az alaplapban is DDR2 van, jobb minél több ramhoz hozzáférést engedélyezni a videokártyának, vagy az lassítja? És DDR3 vga ramnál lassít a rendszermemória használata ha az DDR2?
Befolyásolja-e a lejátszás minőségét, akadozását ha 1920x1080 felbontást használok, vagyis jobban megbirkózik a vga pl. a 1280x720-szal? Elsőhöz gondolom több ram meg számolás kell, de ez jelentős, vagy sehol sincs a DXVA kódolás feladatához képest?[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Napokon belül megkapom a másik 4gb-os ssd-t így már lesz 8gb hely az Ubuntu 10.10-nek, ugye segít valaki hogy végre összehozzam a htpc-met linux alapon.
-
MasterMark
titán
függőleges csíkozódás a Total Media Theatre-ben is, ugyanúgy mint a Power DVD-nél :S
alig lehet látni de engem zavar mert MPC-HC-ban nem csinál ilyen (csak ott meg nem tudok hangot választani)[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz
WonderCSabo #14104 üzenetére
köszi meg is próbálom
-
WonderCSabo
félisten
válasz
MasterMark #14103 üzenetére
MPC-HC nem kezeli a BD struktúrát, ehhez Blu-ray lejátszó szoftver kell, pl. a Total Media Theatre.
-
MasterMark
titán
Üdv
Nem pont ide való, de ilyen BD25-ös filmet berakok MPCHC-ba (DVD megnyitással) és nem látom az összes hangsávot. Feliratokat sem, mi lehet a gond, hogy lehet úgy megnyitni hogy minden hangsávot lássa meg a feliratokat?
Így van:
BDMV/BACKUP/CLIPINF/00000.clpi
BDMV/BACKUP/PLAYLIST/00000.mpls
BDMV/BACKUP/MovieObject.bdmv
BDMV/BACKUP/index.bdmv
BDMV/CLIPINF/00000.clpi
BDMV/PLAYLIST/00000.mpls
BDMV/STREAM/00000.m2ts
BDMV/MovieObject.bdmv
BDMV/index.bdmvPowerDVD 10 -el jó a hang csak ott meg a képbe ilyen furán függőleges csíkok vannak (alig látható inkább feketénél zavaró) az miért lehet?
[ Szerkesztve ]
-
OddMan
őstag
Nem teljesen ide való kérdés, de inkább itt kérdezek, mert itt van a legtöbb szakértő.
Már régóta keresgélek egy olcsóbb netbookot torrentezéshez és HD lejátszáshoz.
Találtam is egy Toshiba NB550D-108 Brown netbookot, amibe UVD3-as GPU van. A kérdésem, hogy szerintetek ez a netbook viszi rendesen az 1080p filmeket ezzel a viszonylag nem túl erős CPU-val DXVA-t használva?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Apple Music
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egy döntés története, avagy az S24 FE Pro és kontra érvei!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...