- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Valdez #30108 üzenetére
Az MKVToolnix m2ts-hez is jó, de ugye ez szintén matroska-ba menti a feliratot. Ez PC-s lejátszókhoz jó lehet, de egy asztali média lejátszó már nem kezeli.
(#30107) Joshi: Ha .srt (subrip) formátumot kell kimenteni, akkor SubtitleEdit->File->Import sub from mkv file. A PGS-t is ki tudja menteni képfelismeréssel (Import menü), de akkor az is .srt-re lesz átkonvertálva.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz
Valdez #28977 üzenetére
4K-ra elég az alapértelmezett madVR beállítás. Úgy sem fogsz látni különbséget, mert ahogy jóval nagyobb felbontás és több adat áll rendelkezésre, annál hasztalanabb a madVR.
Még mindig nem fogom fel, hogy a 15 éve is 1:1000-res kontrasztot tudó LCD monitorok ma megkaphatják a HDR pelcsnit, mikor közük sincs hozzá
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz
Valdez #26552 üzenetére
"Sapphire az egyik legjobb gyártó, az msi-nek meg az egyik legjobb hűtése is van, ráadásul közel sem a legolcsóbbak."
Azért sok hozzászólás kezdődik azzal, hogy vettem egy Sapphire-t és lefagy, nem ismeri föl stb
XFX-nek a legolcsóbb kártyája az az 1 slotos variáns, aminek nagyon kicsi a hűtése, MSI-ből is inkább a Gaming széria jó.
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
válasz
Valdez #25638 üzenetére
Elvileg a native, de hogy mennyit számít, ebből kifolyólag jobb e, azt nem tudom.
Azért kérdeztem, mert nálam is egy RX580 kártya van, de a native nem működik valamiért, csak a copy-back.A D3D11 az a dxva2 tovább fejlesztett változata, mint ahogy a neve is mondja DX11 alapokra épül, amíg a dxva2 DX9-re ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Balerik
aktív tag
válasz
Valdez #22833 üzenetére
Jó v.kártyád van, mondjuk én ennyit nem adtam volna ki érte. Nekem bőven elég R7 260 is. Egy 720p film lejátszása még a R7 260-n is megy Nnedi3-64-el. Kíváncsi lennék rá, hogy egy Full HD (1080p) filmmel miképpen boldogul a R9 380x? Fórumtársunkkal (@regger) a Így neveld a sárkányodat 2-l teszteltünk,ez a film eléggé megterheli a v.karit. Szerintem (úgy érzem) ez már nem menne akadás nélkül Nnedi3 128-al.
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
válasz
Valdez #22825 üzenetére
En nem nezegettem rendering timeot, de az biztos, hogy tobb kraft kell a NNEDI3-hoz, sajat tapasztalat, latszik a frame droppon, glitchen. Ahol a NNEDI3 akadozik ott a super-xbr sima, ugye ez felbontas, meretezes fuggo is, illetve fugg a tobbi beallitastol is (pl image enchantment, upscaling refinement).
-
-
Fandango
veterán
válasz
Valdez #21907 üzenetére
Az install sikeres volt, kiírta a rendszer?
Máté94: hát az érdekes. Én most szedtem le a 64bites MPC-HCt, mert eddig nem volt, madVR install megvolt, átmásoltam a 32bites MPC-HC konfig fájlt, átneveztem arra ahogy a 64 bites létre hozza, és minden úgy van ahogy eddig be volt állítva.
-
PuMbA
titán
válasz
Valdez #21483 üzenetére
Már van egy a Panasonicnak, PC-re még azért több idő lesz, de a processzoros lejátszás elfelejthetjük
Egy Core i7 összenyeklik egy 8bites magas bitrátás H265-től, tehát muszáj lesz egy Kaveri szintű VGA minimum, amiben a VGA számol, úgy mint most a madVR, tehát kevesebb erő jut majd neki
A 60p már most majdnem ugyanannyit foglal, mint egy 30i videó, mert a plusz képkockák közötti mozgáskülönbség kisebb, így alig kell plusz adatot tárolni a következő képkockához
EU már egy ideje ajánlja, hogy szűnjön meg a váltottsoros műsorsugárzás, mert kb. ugyanannyi adat lenne a progresszív, de hát annak még idő kell.
[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
válasz
Valdez #21266 üzenetére
valóban, köszi, átállítottam, működik teljes képernyős módban, de teljesen megbízhatatlanul sajnos. egyszer jó, egyszer meg szaggat. Sync renderer van beállítva, madVR-ben nem megy a 24p.
viszont irtó halk nálam minden, az miért lehet? LAV dekóder megy, sztereó, de kimenet bármelyik lehetőséget használom, nagyon halk. nem igazán tudom, melyiket állítsam be. 1,2 vagy 5-ös opció persze, ezek a sima sztereó kimenetek.[ Szerkesztve ]
-
general
addikt
válasz
Valdez #21143 üzenetére
köszi, ki is próbáltam, a 72 nem megy, de a 24-et simán beállítja. egy bajom van csak a progival, úgy látom mindig restart kell ahhoz, hogy vagy 60 hz, vagy 24 hz legyen. ez elég macerás, ha egyszer csak filmezni támad kedvem, majd vissza... mert 24-en mintha azAsztal is szaggatna kicsikét.
és nem, nem hdmi-vel használom, írtam is feljebb. bár most elgondolkoztam, mert a teszt azt írja, a 10 bites képmegjelenítés, amit egyébként tud a monitor, csak hdmi-n keresztül él, viszont bekalibrálni csak dvi-n keresztül lehet, elég fura... eddig azt hittem, hogy akkor a bekalibrált állapot is csak dvi-n át megy, így maradt ez a csatlakozás. ez fontos a fotózáshoz nekem. de vajon ha bekalibráltam, megvan az ICC profil, beillesztem, amjd átállok hdmi-re, szóval marad minden, és él a 10 bites színmegjelenítés is? .) ez nem ez a topic, de konyítottok ehhez?
-
törölt tag
-
-
-
válasz
Valdez #19727 üzenetére
azért nem vagyok ebben az ötletben biztos
mert anno azt mondták nekem hogy a ph cs6 videókártya beállításai vegyem basicra
és így a gép erőforrását használja a ph
anno év elején ez még egy katalist hiba volt
ez miatt állítottam így be.
ime a link róla, már mint a hiváról és a megoldásáról:
http://bonfire.blog.hu/2013/01/06/photoshop_64_bit_windows_8-on_villogo_hatter_hibaelharitasez megoldott minden ilyen nemű problémát és természetesen open gl tripla gyorsítás is be van kapcsolva a catalístba.
de ez a munka közbeni megakadás nem oldaotta meg semmi sem.
hardware meg nem biztos mert tudtommal oké hogy nagy gépigényű viszonylag az mkv lejátszás, de a négy mag lényege nem az hogy egymástól függetlenül lehet futatni alkalmaázsokat
elnézést ha nem jól látom, vagy gondolom a dolgot
minden ötlet,l vélemény érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése