Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BBéci

legenda

válasz tibbike01 #93984 üzenetére

Már a neve sem tetszik, mert valójában semmi köze a zafír nevű féldrágakőhöz, szimpla marketingfogás vagy inkább átverés. Az, hogy 4x karcállóbb szintén. Mihez képest és hol van a bizonyíték? A matt felületen jobban megtapad a szennyeződés és nehezebben tisztítható.
    A fémkeret nagyon hasznos, csakis olyat vennék, mert láttam lepattant szélű keret nélkülit. Megnéztem hirtelen 5 db Bosch Serie 8 lapot, mindegyik keretes, pont olyanok, mint a miénk.
    Lehet, hogy valamikor az Electrolux prémium változata volt az AEG, még régebben semmi közük nem volt egymáshoz, mivel az egyik német, a másik svéd gyártmány volt.

• focvis

veterán

válasz tibbike01 #93984 üzenetére

Szega! :)

Nekem a keretes tetszik (akár mert oldschool vagyok 🤗), tényleg szeretem a valódi inoxot mindenből. Illetőleg közös ismerősünk pár év alatt a 3. főzőlapnál tart, 2-t már eltört.
    A matt zafír téma érdekes lehet, köszönöm.

Szimpatikus márka a Gorenje (bár mióta tudom, hogy kínai lett, sokkal kevésbé az), viszont nagyon nem tetszett, hogy nem röcög szépen a tekerője, az az érzésed, hogy minden olcsó műanyag benne.

Hidd el, most tényleg nincs időm / idegrendszerem futkározni utána. Egy tisztasági festésnek indult, aztán hirtelen röpül az egész konyha járólapostól, ablakostól, szekrényestől. Meg a nappaliban cserélődik a parketta (csőtörés, elázott, tönkrement). Optimális esetben egy hét alatt minden. 😅 Közben a munkahelyen is ezer dolog éppen.

Jó minőséget keresek, észszerű keretek közt (+50%) hajlandó vagyok többet fizetni érte; ha lenne Siemens, azt venném, abban megbízok. Miele x3 árban, annyit viszont nem vagyok hajlandó így hirtelenjében.
    MM-ben láttam egy Bosch mosogatógépet SPV6EMX05E, nagyon tetszett a full inox kosár, semmi műanyag, bár vélhetően nem a kosár az ami egy mosogatógép katasztrofális meghibásodásához vezet.

AEG vagy Bosch a jobb minőség?
    Eddig nem kaptam erre a kérdésemre itt választ, de visszaolvastam a fórumban, és kb. egy polcra helyezi a közösség a két márkát.

Új hozzászólás Aktív témák