Új hozzászólás Aktív témák

• st6969

őstag

válasz Mauzes #93803 üzenetére

Ugyanilyen porszívóm van. Több felújítást is túlélt már, port, törmeléket, meg mindent szívtam én már vele. Soha ki nem szakadt még a Lidl-ben hozzá kapható papír porzsák, pedig szinte mindig max-on van. Most a festő használta, aki rengeteg glettport szívott vele, most először láttam, hogy a papír porzsák alatt egy kb. 2 evőkanálnyi mennyiségű finom por volt, ami sajnos valamennyire rákerült a hengerszűrőre is. Ezt kifújtam kompresszorral (gyenge, kézi akksis kompresszorom van, szóval valami normálissal is ki kell fújni, de így sem vészes, nem nyomja vissza a port).
    Biztos, hogy nem a porzsák csatlakozásnál van a baj? Elég nehéz ráhúzni szerintem, kicsit tekerni kell, de nem nagyon, mert kiszakad, alulról nem is látszik, hogy illeszkedik-e rendesen a gumi tömítés a csonkon.
    Egyik legjobb beruházásom volt ez a porszívó (persze csak műhelybe, kocsihoz, felújításhoz) :K Még csak nem is akciósan vettem, de így se bánom (persze van, vagy 5 éves, és a Parkside-nál gyakori, hogy csökkentik a minőséget a gépeknél, nem kizárt, hogy ez is erre a sorsa jutott).

Új hozzászólás Aktív témák