- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
griffin90
tag
válasz
st6969
üzenetére
megértem
bár nálunk a jelenleginél pont állandóan fullon van az a rekesz, ezért ha nagyobb lesz, az nálunk előny. mi max 1l tejet teszünk oda, nagyobb dolgokat nem. a mostani hűtőnk kb 175cm magas, így nincs benne jelenleg sem több hely az ajtón, ezért ez nem lesz gond. illetve a plusz egy polc pont elég lesz a tárolásra remélhetőleg. -
stellaz
veterán
válasz
konzolcowboy
üzenetére
De ez a gépen belül van? Vagy kívülről lehet hozzáférni? Hétvégén tudom megnézni.
-
stellaz
veterán
válasz
Gömbike
üzenetére
Én vettem Liebherrt , egy rakás szar volt.
A csoda mélyhűtő 1-2 hét alatt csupa jég volt, az ajtót úgy kellett feltépni, a fogantyú teljesen szétrepedezett és a kéder is széthasadt 3-4 év után, új nincs, csak komplett ajtót lehet cserélni, majd 10 év után kakukkolt a kompresszor. De legalább viszonylag hangos is volt.Ugyanezt a hűtőt Miele néven is árulták majdnem kétszer annyiért.
-
Gömbike
senior tag
válasz
griffin90
üzenetére
Ha nekem kellene választani, akkor Lg, vagy samu.
Az Lg a hátulján, a samu az oldalán oldja meg a hőcserélést.
Nagyon jó készülékek vannak fele annyiért, mint a Liebherr. Igen, fele, de a Liebherr számomra egy túlárazott dolog, mert nem a világot akarom megváltani, nem a szomszédnak villogni, hanem a hétköznapjaimat megoldani.
Ki nem sz@rja le, ha évente 3 ezer forinttal kevesebbet fogyaszt a Liebherr, de ha pl. 10 év múlva behal bármelyik, mekkora is az anyagi veszteségem?
Van egy samu sbs, egy lg kombi LG GBV5150DPY, s két Candy hűtőm.Mindezt úgy írom, hogy Miele szárítógèp után Elux került a fürdőbe. S láss csodát, mindkettő megszárítja a ruhát.
Ugyanazt tudja, csak féláron.
-
BBéci
legenda
válasz
Winnie The P
üzenetére
Nem no frost, tehát időnkénti leolvasztás szükséges, valamint a 40 dB hangosnak számít.
-
konzolcowboy
csendes tag
válasz
stellaz
üzenetére
A labirintus cső nálam szemből nézve a bal oldalán van, az enyém beépíthető, így nem bonyolult kivenni, de a szabadon álló is hasonló lehet.
Ezt a kiöntős módszert jó régen, talán az elektrotanya fórumán olvastam, ahova főleg szerelők írnak. Nálam is vízbetöltéskor rögtön szivattyúzni kezdett egyre gyakrabban. Amióta időközönként megcsinálom, semmi gond nincs vele. -
st6969
őstag
válasz
griffin90
üzenetére
Égnek áll a hajam ettől, hogy az ajtó alsó fele már egyáltalán nem pakolható. Egyre több gyártónál ezt látom. Korábban is elvették már kb. a harmadát a fiókok javára...jövőre már csak a tojástartó marad? Nem szeretik már az emberek a hűtött italokat? Szerintem a képen látható ajtón lévő rekeszbe be sem fér egy 2l-es üdítő (de 2,5-es biztos nem)...persze, csak így szemre. Tudom, rakjam be a palacktartó fémpolcot (elvéve a helyet a többi cucctól, miközben minden alkalommal megdöntöm a palackot, ergo rázkódik is egyet, és hamarabb kimegy a szénsav)
Igen, tudom, valaki meg a nagyobb zöldséges rekeszeket szereti.
Ez az egyetlen oka, hogy a 15 éves Siemens hűtőmet még nem cseréltem le (na meg, hogy nem romlott még el "sajnos"
), abban picivel bentebb van a fiók, és így az ajtó a legaljától pakolható. Mindig van bent vagy 3-4 féle palackos ital, tej, felette vagy 10 féle szósz... Szerintem sokkal praktikusabb. -
stellaz
veterán
válasz
konzolcowboy
üzenetére
Társasház, de akkor kipróbálom, köszi.
Az a labirintus cső, hol van? Meg kell bontani hozzá a gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okos Otthon / Smart Home
- Senior tag lettem!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bár nálunk a jelenleginél pont állandóan fullon van az a rekesz, ezért ha nagyobb lesz, az nálunk előny. mi max 1l tejet teszünk oda, nagyobb dolgokat nem. a mostani hűtőnk kb 175cm magas, így nincs benne jelenleg sem több hely az ajtón, ezért ez nem lesz gond. illetve a plusz egy polc pont elég lesz a tárolásra remélhetőleg.
zombik ülnek a tervező asztaloknál
én meg a 15 éves zanussimat nem cseréltem le, és nem is fogok addig másikat venni, amíg megy. akkor lehet hogy még sokára fogjuk lecserélni
), abban picivel bentebb van a fiók, és így az ajtó a legaljától pakolható. Mindig van bent vagy 3-4 féle palackos ital, tej, felette vagy 10 féle szósz... Szerintem sokkal praktikusabb.