Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nestra

    csendes tag

    válasz olloczky #69888 üzenetére

    Légkeveréses sütőm van és egy óccsó, rozoga air fryer-em még az első generációs tv shopos fajta. Ha kevés ételt sütsz 1-2 emberre főzöl az Air Fryer számos előnnyel bír, gyorsabban készíti el mint a sütő, jobb minőségben. Pl a Lidles előcsomagolt fagyasztott édesburgonyát sütőben egyszer sütöttem, nagy csalódás volt a több éves air fryeres változat után, hiába légkeveréses. Rántott csirkecomb 20-25 perc, alatt 1-2 főre szintén jobb belőle mint a sütőből (nem jobb mint a bő olajban sütött , ill erről családunkban megoszlanak a vélemények, gyerek csak az Air fryer változatot eszi meg, a bő olajos-t nem, de mi akik a olavban sült változaton szocializálódtunk, azért ezt másképp látjuk) Ami miatt még nagyon szeretem az AirFryer-t , az hogy nyáron nem fűti tele a lakást. Idén veszek egy újat, nagyobbat az amazonról (Cosori). Szóval elsősorban azt döntsd el hány embernek főzöl, hányfélét. Pl ma a család férfitagjainak klasszkus hasábburi lesz a köret, amit én nem kérek, az air fryerben sütök magamnak 10-15 perc alatt krokettet olaj nélkül, külön időt sem igényel - párhuzamosan főzök többfélét.
    Másnapos pizzat, kakós csigát , pogit felmelegíteni - a sütőt nem kapcsolnám be érte , de az Air fry-erben pár perc alatt olyan lesz mint amit most vettek ki a kemencéből.

Új hozzászólás Aktív témák