Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• klepto

addikt

Sziasztok!

Porszívó cserén gondolkozok.
    Van egy Samsung porzsák nélküli porszívóm, amit 1 évvel ezelőtt vettem, de iszonyat nagy csalódás volt :W
    Cirka 2 hónapja már csak szenvedés vele az élet; annyira poros, büdös levegőt "puffog" ki az alvégén :(
    Szűrőmosás, tartály elmosogatás, stb. nem segít... Utoljára attól lett egy picit jobb a helyzet, hogy az asszony a porszívó csövet is kimosta, de az állapot akkor is tarthatatlan.
    Szűrőkészlet hozzá postával együtt cirka 10.000.-Ft, ami igencsak borsos :(
    Ott tartok, hogy 12.000.-Ft-ért lehet venni Zanussit, hátha azzal nem járok úgy, mint ezzel a minősíthetetlen minőségű Samsunggal :W
    Eddig mindent kifogtam ami Samsung, a nagybátyám tv-je is hamar tönkrement, az én mikróm sem bírta sokáig, és a porszívó is rövid életűnek bizonyult. Talán telefonokban jó a cég, de ott meg izmosan elkérik a felárat a név miatt. Ezek után azt mondom, soha többet semmiből Samsungot :W
    Mi a véleményetek erről a Zanussiról: [link]?
    Esetleg tudnátok ajánlani ennél jobb, megbízhatóbb porzsákos porszívót, amihez minden sarkon lehet porzsákot venni (olcsón), és legalább annyira megbízható, mint a Raketa porszívó?
    Ami bosszant még a Samsunggal kapcsolatban, hogy hempereg nálunk egy már félig szétesett Raketa porszívó, de ha bedugom, még mindig működik, és 30 év ide, 40 év oda, nem büdös, bár igaz, szívni alig szív a maiakhoz képest :D

Új hozzászólás Aktív témák