Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janou
őstag
Sziasztok
Tudnátok abban segíteni, hogy hol lehet megnézni hogy garanciális-e még a Whirlpool mosógépem?
Számláját természetesen nem találom... Szerintem már lejárhatott a garija pár hónapja és nyilván most ment tönkre...Előre is köszi
Üdv
Janou
-
DinkaDanka
tag
Sziasztok!
Crisp funkciós mikrót szeretnénk venni. Erről tudtok mondani nekem valamit?
Bauknecht MW 45 SL
2 év garancia, németes hangzás
csábító,de ez a kínálat legalja.
Egyébként a legolcsóbb, márkásnak mondható termék 45.000 ft egy Whirlpool. Nagy az árkülönbség ezért kérdezem !Köszönöm szépen !
-
Teodor52
senior tag
válasz
Killer01
üzenetére
Nekünk egy hónapra rá dobta a hibakódot amivel elvitték, de pár hétre rá ismét dobott egyet és ebből volt 3.
Személy szerint én sem vagyok megelégedve az AEG-el

Előtte egy zanussi volt és 7 évig nem volt baj vele plusz nagyon tetszett az egy órás 70 fokos program ami az aeg-nél nincs. -
Killer01
őstag
-
Milán13
tag
Sziasztok!
Beépíthető mosogatógépet keresek 4-5 főre. A keret 150-200 ezer Ft.
Tudnátok ajánlani konkrét modelleket?Köszönöm előre is!
Üdv, Milán
-
Songo
senior tag
Sziasztok. Szeretnék vásárlási tanácsot kérni.
1. 14 terítéktől fölfelé beépíthető mosogatógép aminek kifelé nincsenek gombjai kijelzője.
2. indukciós főzőlap 4+1 nagy felülettel. sötét színben.
3. légkeveréses gőzfunkciós beépíthető sütő ebből is valami nagyobbat keresnénk. Fekete vagy inox színben.
a keret nagyjóbl 5-600 erre a 3-ra. (végső esetben kicsit több)
+1 4. Kondenzációs szárítógépre is szeretnék kérni valami javaslatot.
Köszönjük szépen
Üdv -
Killer01
őstag
Üdvözlet, különálló szárítógépet szeretnék (szeretne a halál, Asszony nyúz vele
) vásárolni, normális minőségűt ami nem hullik szét 1-2 év alatt (AEG tiltólistás). Miket érdemes megnézni? 
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok,
ismerőséknél eladóvá vált egy hűtőgép. Azért cserélték le, mert belül a hátulja párásodik.
Én úgy tudom, hogy ez alap viselkedés, legalábbis a mi hűtőnk is ilyen.
Kérdésem, hogy szerintetek, érdemes lehet-e ezt megvenni kéz alól, ha igen mennyiért?! Vagy inkább ne kockáztatassak?Válaszokat előre is köszi.

-
RK
csendes tag
Sziasztok!
20-30 ezer környékén milyen porszívót tudnátok ajánlani? A lényeg, hogy jó szívóerővel rendelkezzen és halk legyen.
Üdvözlettel
-
-
Bacusuz
őstag
szendvics sütő vásárlása előtt állok
erről mi a véleményetek? -
ribarszki
őstag
válasz
lupakgabor
üzenetére
Igen, ennél csak jobb van 😊 Egy porzsákos Bosch, vagy Electrolux. Ha több a keményfelület, akkor mehet 30ért az Elux ZPFparkett. Ha van rá 40ed, akkor ott a Miele C1. Van lehetőséged választani, de itt nem nagyon fogunk zsáknélkülit ajánlani. ☺️
-
lupakgabor
csendes tag
Sziasztok.
Mi a véleményetek az alábbi porszívóról?
https://edigital.hu/porzsak-nelkuli-porszivo/samsung-vcc47f0v32xeh-porzsak-nelkuli-porszivo-p361335Esetleg van valami jobbat alternatíva?
Olyan 20-30 körül kellene.
Csak otthon kis lakásunk takarítására kellene.
Köszi
-
scream
veterán
válasz
ribarszki
üzenetére
Halihó!
Tegnap megérkezett az új porszívó, egy Electrolux ZUSORIGDB+ UltraSilencer személyében, plusz 1 év garival. Eddig tökéletesen elégedett vagyok, nagyon durván halk, annak ellenére, hogy milyen erővel szív.
Köszönöm az ajánlást!
-
Nordik
őstag
Samsung porszivoknak milyen átmérőjű a szivocsovuk? Akarok venni jó árban egy Samsung kiegeszitot ami jó az összes Samsung porszívóhoz és talán az én Sencor porszivomhoz is jó lenne.
-
w.miki
veterán
Emagnál őrült akciók vannak háztartási gépekre... vagyis olyan 10-20%...
-
Joezyka
senior tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
eddig is ott volt?

akkor bocsi, pedig tényleg keresetem
Köszi!
-
Joezyka
senior tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
ezt a cikket és az ehhez hasonlókat nem lehetne felvenni az összefoglalóba?
Láttam már több ilyen témájú cikket, szerintem jó lenne ha össze lenne gyűjtve.
Ha nem, akkor bocsi. -
Csabroncka
addikt
Merőben más típust nézz lehetőleg - mármint amit ilyen "iparinak" mondanak!
-
törölt tag
Szerintem a 30e-ig kapható, fenti nevű porszívók nem ipari kategória, csak annak utánérzése.
Kärcher wd3
Home > Ház és Kert > Többfunkciós porszívók >Többfunkciós porszívók > WD 3 16298000
azaz otthoni felhasználásra. -
tixem
addikt
Halihó!
30 ezerig bezárólag melyik a legértelmesebb porszívó? Kärcher wd3 és Nilfisk Multi 20 eddig a két befutó. Ipari volt eddig is, ezután is olyan lesz bár még egy 3000 Plus biztos nincs most a piacon ami 10-20 évig megint porszívó lesz

-
törölt tag
válasz
Joezyka
üzenetére
Tudom. Azért kérdeztem. Mert csak pár tízezer.
Ugyan Siemens, de csak 130e. -
dh66e
veterán
Apropó első mosás.....
Egy szőke nő kap a férjétől egy automata mosógépet. Másnap megy haza a férj és látja, hogy a felesége mezítelenül rakja be a ruhákat a mosógépbe.
Mire a férj:
– Mit csinálsz drágám?
– Hát mosok! – mondja a szőke nő.
– De hát miért vagy mezítelenül? – kérdi a férj.
– Jaj drágám, elolvastam a használati utasítást és ott azt írta, hogy az első mosást ruha nélkül kell csinálni! -
-
blattida
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
Keskeny gépe nincs a miele-nek, nem csak nálunk, hanem sehol máshol sem.
Sinisi
Ezért vagy nagyon olcsó konzumer gépet kell venni vagy prémium drágát, például miele-t. A középkategória gépei semmivel sem tartósabbak, sajnos. A miele hosszú távon még ma is jobban megéri, mivel sokkal hosszabb az élettartama és rendesen javítható, ráadásul nem horribilis áron, de az új áruk nem magyar fizetésekhez való. -
blattida
nagyúr
Az nem talán, csak gyakoribb szervizelés mellett valósul meg, mivel ők sem annyira megbízhatóak, mint régebben.
JHONNY 79
Megfelelő műszer nélkül csak közvetve, azaz lassabb hűtés, hosszabb működés, magasabb fogyasztás, esetleg már magasabb hűtőtér hőmérséklet is erre utal. -
JHONNY 79
aktív tag
Sziasztok !
Egy kis tanácsot szeretnék kérni. Van egy két éves Samsung kombi hűtőm és pár hete időnként kellemetlen, ammónia szerű szag jön elméletileg mögüle. Egyszer már kihúztam, de nem láttam semmi rendellenest. A működésében hűtő és fagyasztó részen nem tapasztaltam hibát és a szag sem állandó. Hogy tudom megállapítani, hogy esetleg a gáz szökik belőle? Illetve 2014 novemberében vásároltam, No Frost-os, így még nem volt leolvasztva. A vizes tálkában nincs víz, nem az okozza a szagot.
-
vizimento
senior tag
Ez a Bosch mosogatógép most 90e hetyeltt 80ért... Mennyire ajánlott? Van ebben az árkategóriában jobb vétel?
-
bitpork
nagyúr
válasz
n@p@lm
üzenetére
Asszonynak nem segít az intenzív sport? Nekem 17 dologra van allergiám, már a létezéstől is olyan tüsszögő roham tud rám jönni h csak. Viszont ha fizikailag leszedálom magam (értsd a belemet ki fizikai munkázom) akkor pofán is lehet tolni bármivel a 17 dolog közül akkor sincs semmi bajom max az orromba került anyagot kell kifújnom.
-
pjen
félisten
Üdv Urak.Vettem a Lidl-ben egyet ebből a 6000ft-fúró,kés,olló,és véső köszörűből.Lehet,hogy később össze barátkozunk,de egyenlőre elég nagy csalódás.Leginkább a törött fúró szárakhoz szerettem volna.Talán ahhoz alkalmas a legkevésbé.Vagy én vagyok ügyetlen,ez is egy opció.
-
n@p@lm
addikt
válasz
goldnarmz
üzenetére
Asszonyt sok-sok éven keresztül kínozta az allergia.
Mígnem kipróbálta az Avamys orrspayt.
Azóta elvágták neki az orrdugulást, orrfújást.
Vényköteles, 120 adag van benne (2 hónapra elegendő egy "palack").
Hiába használsz otthon légtisztítót, kilép a lakásból és már szippantja is be a pollenekkel teli levegőt.
Egy próbát megér, szerintem.
Függőséget nem okoz, azt csak a náthára valók okoznak (Otrivin, Vibrocil és társai). -
nandow
aktív tag
Sziasztok!
Szüleimnek alulfagyasztós hűtőt keresnék, kb 100e ft értékben.
Nem kell, hogy hatalmas legyen, olyat keresek, aminek csak 2 fiókja van a fagyasztóban.
No Frost-ra sincs szükség.
Tudtok ajánlani valamit?
Üdv!
szerk:
Vannak egyáltalán olyan hűtők, aminek alul a fagyasztójában csak 2 fiók van?
Nézegetem a kínálatot, és alig találok ilyet. Pedig 4 éve saját magamnak egy Electroluxot vettem, úgy emlékszem, akkor volt kínálat ilyen kisebb alulfagyasztósakból. -
Ery
tag
válasz
Csabroncka
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Az alábbi porszívó jó választás lehet, vagy esetleg van jobb alternatíva? -
Csabroncka
addikt
-
Ery
tag
Sziasztok,
porszívó vásárlása előtt állok. 30.000 ft környékén keresgélek. Főleg autótakarításra kéne, valamint a lakásban lévő parketta takarítására. Mit tudnátok javasolni? Minimális porallergiám van, ha esetleg ezt is figyelembe lehetne venni az jó lenne.
Köszi előre is!
-
bitpork
nagyúr
válasz
blattida
üzenetére
Magasabb lehet, max a bojler flex csöveit arrébb tolom, és a szennyes gyűjtőt nem rakjuk a tetejére. De ahogy néztem a szélessége ami agyonüti igazán. 60cm hely van de ugye a reszketése miatt nem akarok 51 felettit hogy legyen helye mozdulni ha kell. Letörném a kezét a tervezőnek

MOD
Még a mélysége is elmehet 50-1-2 cm-ig nagyon maxba. De akkor se nem van nagy kínálat,, én is csak a Candy-t találtam.
-
bitpork
nagyúr
Sziasztok!
Vacsora közben kellemes aláfestésként, a mosógépünk először dübögött kicsit, majd csattant, és végül lebontotta a fél füredőszobát. 15 éves, megszolgálta a korát.
Milyen mosógép létezik aminek a méretei megfelelnek a fent linkeltnek? (mag x szél X mély):70 X 51 X 45 cm Mondjuk magasabb lehet pár centivel, de minden más fix, mert falak vannak

Ami fontos: nem beépíthető kell. Halkan csak, de jó lenne ha nem 600€nál kezdődne.
Minden 5letet szépen köszönök

-
mmdms
addikt
Jut eszembe, nincs sopron környékén valakinek egy elfekvő porszívófeje?
-
pjen
félisten
válasz
Csabroncka
üzenetére
Igen,így már érthető.

-
Csabroncka
addikt
A golyó bűzelzáró szelepként funkcionál, ez is gumiból van. Ha a mosógép löki a vizet akkor felemeli a golyót, ha nem akkor a golyó visszazár a csatorna felől. Értelemszerűen a mosógépekben van hurok, tehát a bűzelzárási funkció akkor nyer értelmet ha nincsen fenn a kifolyócső a gépről....
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Számláját természetesen nem találom... Szerintem már lejárhatott a garija pár hónapja és nyilván most ment tönkre...
csábító,de ez a kínálat legalja.

) vásárolni, normális minőségűt ami nem hullik szét 1-2 év alatt (AEG tiltólistás). Miket érdemes megnézni?