- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
lord40
tag
válasz
multimelon #6100 üzenetére
Vedd az Onkyot nagyon ott van
nekem is ilyen van!
-
KMT
addikt
válasz
multimelon #6186 üzenetére
Ha ugyanaz a hangfal recseg mindkét oldalon, akkor elég valószínű, hogy megtaláltad a hibát.
Szerintem a magassugárzó lett túlhajtva.
-
Telefunen
őstag
válasz
multimelon #6161 üzenetére
A nagyobb impedancia nem okoz gondot, csak a kisebb, mivel az nagyobb terhelést ró az erősítőre, ezáltal az jobban melegszik. Egyébként ez a 8Ohm nem szentírás, az impedancia frekvenciafüggő, tehát ez legjobb esetben is egy átlagos impedancia (rosszabb esetben még az sem). Simán elképzelhető hogy a hangfalaid impedanciagrafikonja bizonyos frekvenciák alatt bezuhan pl. 4Ohm-ra. Én a helyedben abban az állásban használnám az erősítőt, amelyikben jobban tetszik a hangja
-
nebulo5
senior tag
válasz
Hello!
Ha figyelmesen elolvasod a használati leírást, akkor rájössz:
Amennyiben a hangfalaid mindegyike 4 Ohm-os, akkor az erősítőn a beállítás is 4 Ohm.
Viszont, ha bármelyik hangfal impedanciája ettől nagyobb, illetve a szet 6, vagy 8 Ohm-os, akkor a beállításnál 6 Ohm-ot kell megadni.
Egyébként, valóban a 6 Ohmos szett-el kevésbé melegszik, mint a 8 Ohm-osal.PS: bocsi! Elkerülte a figyelmem, hogy már válaszoltak!
-
Thuglife
senior tag
válasz
Nekem is ugyanez az összeállítás van, csak az 506-os Onkyoval! Azért egy rendszer beüzemelése előtt nem árt elolvasni a használati útmutatót! Hidd el megéri
Ha 4 ohm-ra állítod akkor 4-6ohm ig terjedő hangfalakat köthetsz rá. Ha pedig 6 ohm-ra állítod be akkor 6-16 ohm-ig bármilyen hangfalat ráköthetsz! Peace
-
Thuglife
senior tag
válasz
multimelon #6097 üzenetére
Én ajánlom az 507-es onkyo-t, nekem az elődje van (506-os) ugyanezzel a szettel, teljesen jól szól!
-
hétalvó
addikt
válasz
multimelon #6069 üzenetére
"HDMI Pass-Thru" irja az onkyo, azaz csak atengedi, e melle be kell huzni egy optikai kabelt is a hanghoz.
HDMI switch az csak kapcsol nem veszi ki a hangot. a repeater az igen.
onkyo 605-tol van hdmi hang, jo vetel lehet meg egy yamaha 663-as is, bar en marantz-os vagyok.
olcso meg a sony str-dg820 is ar teljesitmenyben igen jo.a velemenyem, hogy nem er annyit a hdmi hang es sok vele a macera. optikai kabelen DTS pcrol egyszerubb es eleg jo, inkabb.
-
válasz
multimelon #6051 üzenetére
Felejtsd el a Kenwoodot mint házimozi erősítőt... Én is nézegettem, de ha minőség és jó hangzás után mész, akkor maradnak a jobban bevált márkák. A Kenwood az autóhifiben jó azt elismerem, de nem házimoziban. Persze ez is szvsz.
Üdv,
Vik -
Freeman2
tag
válasz
multimelon #6024 üzenetére
Egy yamaha jellemzést én is szívesen vennék,akinek a birtokában van ilyen erősítő adjon róla egy kis ízelítőt,miben jo nagyon,hibái stb!köszi
-
Thuglife
senior tag
válasz
multimelon #6020 üzenetére
A Mission MV szettjét ajánlom, nekem is az van és nagyon tetszik a hangja... Igaz én Onkyo tx-sr 506-os erősítővel párosítottam, és mélyládát még nem vettem hozzá de így is meggyőző!
-
róbert gida
tag
válasz
multimelon #6020 üzenetére
Yamaha RX-V463 vagy 563-as[link]
-
válasz
multimelon #6016 üzenetére
Denon AVR-1509 tavalyi model, nem tudja még a TrueHD, DTS HD míg az idei model a 1610-es ami ezt váltotta az tudja. A www.netdepo.hu vagy a www.streamaudio.hu oldalain tuti megtalálod ezeket.
Üdv,
Vik
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest