- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
KMT
addikt
válasz
multimelon #6186 üzenetére
Ha ugyanaz a hangfal recseg mindkét oldalon, akkor elég valószínű, hogy megtaláltad a hibát.
Szerintem a magassugárzó lett túlhajtva.
-
KMT
addikt
válasz
Pizzafutar #6123 üzenetére
Szerintem ha minőségi zenét szeretnél hallgatni (ezt gondolom a formátumok alapján), akkor add fel a többpontegyet. Zenét hallgatni jobb sztereóban, mozizni meg 2.1-ben is lehet. Ehhez meg csak egy olyan erősítő kell, amin van legalább egy pre-out.
-
KMT
addikt
válasz
Cleinor #5567 üzenetére
Uhh, oda nem kell ekkora dög doboz.
Erősítőnek én erősen ezt ajánlanám:
jungson ja66
Ez szinte új, árához képest nagyon korrekt hanggal, erő is van benne bőven.
Ennyiért csak jóval öregebb vasakat tudnál venni.Vagy esetleg valami régebbi denon vasat nézzél.
pl: pma 320A hangfal az már nehezebb téma, de én ilyen kicsi helységbe egy állványos dobozt ajánlanék.
12nm-re elég lesz, bár szomszéd ébresztésre nem biztos. Ahhoz több pénzt kellene rászánnod.pl: tannoy 603
b&w 302
tannoy mx2
esetleg polk tsi110Meg még bőven lehet nézelődni máshol is.
Wattok: Egyrészt tudni kell, hogy melyik gyártó mennyit csal ezekkel a számokkal, másrészt ennél bőven fontosabb adat a hangsugárzó érzékenysége, ami megadja, hogy 1 Watt-ra, 1m-ről mekkora hangnyomást csinál a doboz.
Én ugyanekkora szobában 2*50 W-os erősítővel hallgatok zenét, és simán elég, még érzéketlen hangfalakkal is.Javaslom, kérdezd meg a hifis topikban is (esetleg linkeld oda az itteni kérdéseid), mert ez a mozisok helye, a 2.0 biztos szentségtörés itt.
Valamint ott más tanácsokat is kaphatsz, nálam tapasztaltabb hifisektől.
-
KMT
addikt
válasz
Cleinor #5564 üzenetére
60 az nem túl sok, biztos kompromisszumot kell majd kötnöd. Kb úgy, hogy vagy minőségibb, vagy hangosabb rendszered lesz. (: Esetleg egyik sem.
A linkelt dolgokat nem ismerem, talán jobb lett volna a komplett vaterás linket bemásolnod.
Mekkora a szoba? (Enélkül senki nem tud adni neked tanácsot.)
2*100W-os erősítő elég lesz bőven, még érzéketlenebb dobozokkal is. A wattokat úgyis el kell felejteni.
-
-
KMT
addikt
válasz
Red_Bull #3737 üzenetére
Szerintem felejtsd el a mélynyomót. Gondolom zenére használnád főleg, ezért az erősítő csere. Zenére sokkal jobb a 2.0, mint bármi más. Inkább olyan hangfalat vegyél, ami tud elég mélyet adni.
Ha mégis megtartod, akkor kénytelen leszel sub kimenetes sztereó erősítőt keresni. Nem tudom, hogy van-e ilyen.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest