- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
róbert gida
tag
válasz
Freeman2 #6025 üzenetére
Nekem 463-as van a télen cseréltem le az" öreg onkyo-t".A döntésemet nagyban befolyásolta,hogy előtte is yamahám volt egy sima sztereó reciver.Akkor arra Prelludiumok voltak rá kötve.Nagyon tetszett a hangja .Most Heco victa szett van a 463-on és nekem meggyőző a hangja zenén és filmen is.Subom sajna nincs csak 5.0.Hát hibáit egyenlőre még nem tapasztaltam talán túlságosan sok rajta a fölösleges szolgáltatás.Viszont az előlapi USB az tuti, Pen Drive-ról is egészen szépen szól.
A dokkoló állomást még nem tettem rá nem is fogok a távszija mindent visz (tv,videó ,dvd,stb).Hdmi-t szeretném kipróbálni rajta majd.Optikai kábellel kötöttem össze a műholdvevőmmel filmek dolbyban ütősen szólnak.Természetesen ez az én szubjektív véleményem és a Denon termékeit is ismerem és jó cuccok azok is.De ha arra gondolok ,hogy anno a Yamaha DSP A1 volt akkor az év legjobb erősítője akkor biztosan nem rosszak a Yamaha termékei sem.A rádió része jó és érzékeny.A külseje szép ,a teljesítménye jó bár én nem hiszek el mindent amit a kis könyvbe leírtak ahhoz egy pár kilóval nehezebbnek kéne legyen
,de a lakásunkba bőségesen elegendő a hangereje.Egyszóval ajánlani merem
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Freeman2 #6025 üzenetére
Nekem yamaha rx v363am van(mint sokaknak itt a fórumon), System fidelity sf3000es hangfalak vannak rákötve center nélkül+1 mélynyomó(szintén SF).Nincs összehasonlítási alapom,mert az első HM erősítőm,de mozira szerintem kiváló.Zenére nem ajánlják,de én elégedett vagyok vele(ott is bekapcsolom a mélyet-nah mindjárt mit kapok ezért)1ébként ha már "felskálázás":nálam csak a videót viszi át a HDMI csatlakozó.Kérdés:ha egy mezei dvd playert S-videón kötök az erősítőre,azt pedig HDMI-n a tv-re,akkor az erősítő elvilegben feltornássza 1080p-re?(nincs hd tv-m,csak 1 tíz éves 55cm-es Daewoom,így nem tudom kipróbálni)
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 1 / 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amazon Kindle
- Xbox One
- Windows 10
- Revolut
- Tőzsde és gazdaság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest