- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatnot
őstag
válasz
Dadan01 #101689 üzenetére
Én inkább azon gondolkoztam, hogy fogom az erősítőt (~18kg) és a fejére ejtem. De a börtönben nincs házimozi, úh. inkább ejtettem az ötletet. Szerintem megveszem az AX5i-t, ezzel meg majd meglátjuk, mi lesz.
Amúgy feljelentéssel mire mennék? Kis értékű csalás legfeljebb, a kutyát nem érdekli a rendőrségen. 50ezerért meg az sem biztos, hogy nekem megéri a rendőrségi tortúra, ami ~99%, hogy eredménytelenül végződne.@Norbi72: még a szerviz sem tudja megmondani, hol a hiba, az alkatrészeket cserélgetik, melyiknél javul meg az erősítő.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Dadan01 #101689 üzenetére
Pedig Tamoo anno megírta:
Ha nem félsz ilyen régit venni (2002-2003?) Persze ettől még lehet elmegy 10-20 évet...
De azért ezek nem olyanok mint a "faék" egyszerűségű sztereó erősítők.Azóta se változott semmi...ugyanúgy át kell nézni töviről-hegyire a vasat...
Szerk:Ezt elb@sztam,a vásárlás módjáról beszéltem,nem az eladóról...
-
KisTücsök
addikt
válasz
Dadan01 #86031 üzenetére
"Elketyegnek", csak nem olyan hangminőségben, mint egy sztereó erősítővel, viszont akkor egy DAC is kellene. Ha csak sorozat, illetve kevés film, de pl zene egyáltalán nem lesz, akkor nézz egy AVR-t, meg két álló hangfalat, esetleg később bővíteni is tudod, ha úgy döntenél.
Sanci: Ekkora keretnél szerintem ne az újak felé irányítsuk.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Dadan01 #86024 üzenetére
Arcam 250-et ajánlanám. Megbízható fórumtárstól.
+ vennék egy pár álló dobozt.
(#86025) KnockOut87: Csak akkor távos sztereó kell, kell egy DAC, az megint külön kapcsolgatós történet. Egy AVR praktikusabb tévézéshez. Ráadásul ez elég jó hangú és később adott lesz a fejlesztés/kiegészítés lehetősége is.
-
mettek
addikt
válasz
Dadan01 #86024 üzenetére
nem vagyok szekértő, majd jönnek a tapasztaltabbak és megmondják mit érdemes venni. De az biztos, hogy felesleges házimozi erősítőt venned ha 2.0 sztereot akarsz összerakni. Ráadásul sztereora jobb is lenne egy sztereo erősítő hangzás tekintetében is és talán árban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged