Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz26
senior tag
válasz Kephamos #94798 üzenetére
Ha már PC, XBMC + Yatse párost próbáltad? Telefonról/tabletről megy a be/kikapcsolás, tallózni tudsz a könyvtárakban, anélkül hogy bekapcsolnád a tv-t. Az android-os készüléken kívül csak az erősítő távirányítójára van szükséged... Ha esetleg nem lenne elég számodra az XBMC nyújtotta hangminőség, arra is van megoldás, de ez már másik topik témája...
-
BBéci
legenda
válasz Kephamos #94793 üzenetére
Oldd meg más módon! Az AirPlay komoly gátja a jó hangminőségnek, valóban leginkább csak házibulizáshoz felel meg.
Nem jól tudod, romlik a minőség a vezetékes összeköttetéshez képest.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Kephamos #94787 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem fontos szolgáltatás az AirPlay. Ez az Arcam erősítő bő másfél millióba kerül és nincs a funkciói között.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Kephamos #94758 üzenetére
A rendelkezésre álló összeget el lehet okosan is költeni.
150000 forintért nem tudok olyan házimozi erősítőt ajánlani, ami igényes, odafigyelős zenehallgatásra alkalmas.
Ez csak sztereó, de a fent említett célra kiváló.[ Szerkesztve ]
-
xxlongikaxx
aktív tag
válasz Kephamos #94746 üzenetére
En most raktam ossze egy 5.1-et, 140 bol, persze itt kaptam hideget meleget miatta. Ettol meg 5.1, persze vannak gyengesegei de nekem egy darabig megfelel. Itt nem nagyon fogsz olyan tanacsokat kapni amik nem abbol fognak allni hogy ennyibol csinalj sztereot illetve jobb ha bele sem kezdesz. Tisztelet a kivetelnek.
-
Oldfighter
senior tag
válasz Kephamos #94730 üzenetére
Nagyjából 400e Ft az az értékhatár ahonnan az új készülékek előnye kibontakozik egy társasházi körülmények között. Halkan is kellő részletességgel és dinamikával tudnak megszólalni. Ez az összeg némileg eltérhet pl akciós csomagajánlatok meglétekor. Használtan pedig ennyiből természetesen még jobb erősítőt+hangsugárzószettet foghatsz ki.
Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
adodaniel
őstag
válasz Kephamos #94730 üzenetére
Megint nem írtál semmi konkrétat csak azt, amire mindenki vágyik. Csak lehet valakinek ez az igény nem jönne ki 1-2 millió ft-ból sem...
Akkor másképp fogalmazok. Milyen felhasználásra kell? Film/zene arány? Csatlakozások? Milyen forrásról? Milyen feature-ök? Mekkora szoba? ... stb. -
adodaniel
őstag
válasz Kephamos #94727 üzenetére
2 út van: vagy új dolgokat veszel, akkor a 200 is kevés vagy csak nagyon belépő rendszered lesz. A másik a használt vonal, ott meg erősen függ a kínálattól, de azonos keretből jobb rendszert lehet összehozni.
Az meg, hogy mi nem lesz kevés, az erősen igényfüggő. Én például (lehet az én hibám és írtad már valahol, de) nem tudom, hogy neked milyen igényeid vannak, mit szeretnél, mi fontos. Ezek ismerete nélkül nehéz ajánlani is. -
Patice
nagyúr
válasz Kephamos #94711 üzenetére
20 nm-re, sztereó felálláshoz én álló hangfalakat nézegetnék. A PC-t lecserélném egy Mac Minire az iPhone miatt és kompatibilitás megoldva.
Mellé egy jobb USB-s DAC, egy jó sztereó erősítő, meg kábelek és hopp már kész is van az audiophile lánc kb. fél millából.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
adodaniel
őstag
válasz Kephamos #94720 üzenetére
Rendszerek alatt nem tudom mire gondolsz, de igen, egy házimozi rendszer elengedhetetlen eleme a mély hangsugárzó.
Vezeték nélküli dolgok az újabb erősítőkben már évek óta vannak: DLNA, Allshare és társaik.(#94721) z123456789 Én hirdettem azt a Klipschet. Sajnos amire cseréltem volna, az elkelt. Így most marad még nálam. A 100e-s keret még használtból is nagyon kevés.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz Kephamos #94715 üzenetére
Szerintem is kezd az első hozzászólással, aztán döntsd el, hogy mit is akarsz. Úgy már árak tekintetében is nagyjából képben leszel. Az a keret, amit a Hi-Fi topikban adtál meg, az a lehetetlen kategória az elvárásaidhoz mérten, de félő, hogy kicsit többért sem lesz olyan, ami ajánlható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GTA V
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kés topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest