- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz
tal-garius #121402 üzenetére
Nincs akkora rálátásom, de szerintem ha ez így működne, akkor mindenkinek ugyan olyan lenne. Én annak idején a
várfedélWharfedale Diamond 8-as szériától csábultam el, de most már a HD hangok miatt inkább komolyabb magassugárzósat vennék. Bár lehet, hogy ez is hülyeség. -
greike
tag
válasz
tal-garius #121400 üzenetére
Ennyi pénzért használtan egy jó kis rendszert lehetne összerakni!
-
csibuka85
őstag
válasz
tal-garius #121377 üzenetére
Nekem volt Magnat komplett házimozi szettem.
Csak nekem a rendes 3 utas Magas , Közép , Mély Kivitellel és a 300A subwoferrel. Sajnos nem volt olyan hangja mint amit kb egy fél éve vettem. Az egy JBL BALBOA 7.0 Szett és nagyon olcsón jutottam hozzá de ég és föld a Magnathoz képest , olyan mintha a magnatnak nem lett volna semmilyen mélye. Ennek brutális mélye van még Sub nélkül is , de azért szeretnék hozzá egy sub-ot. Én JBL -t ajánlom valami elfogadható áron.
Ez lett az enyém , most találtam meg a hírdetést.
-
vendingo
veterán
válasz
tal-garius #121388 üzenetére
Én nem vagyok hozzáértő, ezért nem tudok hozzászólni.
Nekem ennyi pénzért a polk psw110 lenne a befutó, de inkább mások tanácsára hagyatkozzál. -
vendingo
veterán
válasz
tal-garius #121377 üzenetére
Ennyi pénzért új x3100 is kapható, ami nem kicsit jobb nála. (kintről rendelve)
-
Sefter
veterán
válasz
tal-garius #46899 üzenetére
-
törölt tag
válasz
tal-garius #46842 üzenetére
Igen átmegy a kép különben ki a fene venné meg?
Igen látsz listát tévén de akár okostelefonon is kijön (Airplay) de viszont csak zenét játszik a pendrájvon keresztül.
Ha van a gépeden HD-s hanganyak akkor inkább HDMI. De ha csak Flac akkor simán elég a hangkártyád is.
250 ezerből már elég jó hangfalakat kapsz, énnekem Dali concepttel tetszett legjobban de a Wharfedale diamond 10.5 is nyerő lehet vagy a KEF C= és a Tannoy Mercury szett is oké lehet de kicsit rátéve ez is megléphető- de csak meghallgatással ér az ajánlat. Még lényeges kérdés: mekkora szobába menne? mert én 20-25-re irtam de kisebbe monitorhangfalak ideálisak lehetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest