- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
-secret- #120090 üzenetére
Én nem merek ajánlani semmit, de sokan vannak itt akik jobban vágják a témát. Általában azt szoktuk mondani, hogy használtból sokkal jobb cuccokat össze lehet szedni.
Böngészgess használtpiacon, és linkeld be, ami szimpatikus, biztos lesz valaki aki elmondja a véleményét. De van hogy csak úgy maguktól is ajánlanak neked használtból.
AVX Fórum
HI-FI piac
hardverapró
avhome.hu -
BBéci
legenda
válasz
-secret- #120086 üzenetére
Azt írtad: "nem vagyok nagy hangzseni.. de ez nagyon bejön".
Ebből arra következtettem, meghallgattad és tetszik a hangja. Amennyiben ez a helyzet, vedd meg, ne kérdezősködj.
100000 forintért nem lehet új 5.1 házimozi rendszert venni. Amit annyiért adnak, annak köze nincs a házimozihoz, de még belépő szinten sem.
Azt szoktuk mondani, inkább egy jó sztereó rendszer, mint gagyi házimozi. Annyi pénzért még sztereóból is csak belépőt kapni.Ma, amikor ma beléptem, mindkét házimozis topikban 7 olvasatlan hozzászólást találtam, szóval egyformán pörög a kettő.
-
BBéci
legenda
válasz
-secret- #120083 üzenetére
Erősen belépő kategóriás összeállítás, igazából nem is ennek a topiknak a témája.
Ha már megkérdezted, sem külön, sem együtt nem tartoznak az itt ajánlott termékek közé.
Mihez hasonlítottad a hangját?(#120084) Smiley
Az rendben, hogy az elmélettel kezdesz, de amennyiben utána nem szerzel gyakorlati tapasztalatokat, keveset ér a megszerzett tudás.
A HDMI kép- és hangminőség témát kitárgyaltuk, ne kezdjük újra!
A csatlakoztatással kapcsolatos fejtegetéseddel vigasztald azokat, akiknek tönkrement valamelyik készülékük. Jó néhányan panaszkodtak itt a topikban és a szervizek polcai roskadoznak az elromlott HDMI panelű erősítőktől, tévéktől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest