- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pedrő
aktív tag
-
törölt tag
válasz
betyarr #15162 üzenetére
Nem, hanem DSD,DVD Audio és (a HD formátumok kivételével) az összes hangformátum jittermentes átvitelére, mivel órajelet is szinkronizál az átvitel mellett. Tehát ha van Denon lejátszó akkór zenehallgatásra jobban alkalmas, mint a Denon link (egyébkénit az i-link Denon-féle változata) nélküli lejátszók.
Tobee: ez jó ötlet.
-
törölt tag
válasz
betyarr #14783 üzenetére
Igen,digitális forrás (ugysmint DVB tuner, USB médiajátszó, streamelt anyagok) csak digitálisan továbbitható a hangja, analógon az LG és jópár samu modell nem képes leadni.Tehát marad a digtális összeköttetés, mint egyetlen lehetséges alternativa a digitális forrásokhoz (vagy a fülhalgatókimenet de ez is rizikós),nem oda való így nem játszik.
-
törölt tag
válasz
betyarr #14748 üzenetére
Még válaszok:
Igen simán elfüstölhet ha több egyszere megy rajta.
Denon 3806-al elég jó sztereókkal keltem versenyre, tehát zeneileg tuti jó vétel és hangerőben sem szenved hiányt, ujra megvenném ha tehetném,bár biztosan vanak ennél jobb vételek, és pl. a NAD még jobb vétel, arra pályáznék, ha egy mód van rá de ha lekésel róla, a denon még mindig örömteli órákat okoz. Vele nem hangfalakat hallgattam hanem zenét, mozit, halk hagerőn is dinamikus, élettel teli volt. Mélyhiány, harsogás, üvöltés nem fordult elő. még nagyon nagy hangerőn is tökletesen érthető párbeszédek és effektek jellemezték, nem torzitott. És HD-s erősitőket sem hiányoltam...
Ja volt régebben rákötve jobb hangdoboz is, nem vallott szégyent egy Rotel mellett sem- bár az kategóriákkal jobb é kitünt melette de a rotel gazdája szerint számára is simán vállalható lenne, elviselhető lenne ha Rotelt el kelene cserélnie olcsóbbra.
De a NAD 80-ért ezerszer jobb vétel!!!! -
törölt tag
válasz
betyarr #14741 üzenetére
Kis kiegészités:
Egy jobb nem HD-s erősitőn klasszissal is job lehet a sima DTS mint egy pár kategóriával lentebbi HD-képes. És Minden médiajátszó és BD játszó (EGreat is) az optikai vagy koax-on a core (mag)-t kiadja és az megfelel egy magas formárumu dts-nek vagy DD nek nem "butítja" csak a HD-részt hagyja el, nem képes leadni. Így nem marad néma az erősitőd.
AZ Egreat R6s brutál jó vétel, nem sokol.. -
Dorian
félisten
válasz
betyarr #14741 üzenetére
Korábban linkeltek egy 2500-ast amit 60ezerért adnak.
Nincs hatalmas (inkább kifejezetten kicsi) különbség normális DTS és átlag HD hangsávok közt. Ilyenkor a "nemHD" DD vagy DTS mag szól majd, mint hang, nem lesz néma.
Médiaplayerek hangja közt van különbség, de nem hatalmas.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
betyarr #14708 üzenetére
Én nem igazán szeretnék ajánlani,mert nem tudom milyen hangzást szeretsz,milyen hangfalakat hajtanának vele,milyen kábelekkel.
Ha 85 körül nézelődsz,nincs nagyon sok lehetőséged,csak használtban.A 3806 egy remek erősítő,Sanci fórumtársnak volt ilyene,ő többet tudna róla mesélni.
-
BBéci
legenda
válasz
betyarr #14706 üzenetére
Amelyik fogadja, kezeli, megszólaltatja a HDMI-n érkező hangjeleket, az egyúttal képes dekódolni a HD formátumokat.
Amelyiken csak 1.2/1.1 bemenet van, az SPDIF-en fogad digitális hangot, az pedig nem visz át HD-t.
3806 az analóg 7.1 bemenetén kaphat a lejátszó által dekódolt HD hangot. -
Toobee
veterán
válasz
betyarr #14698 üzenetére
Ha nem hajt a tatár, akkor érdemes kivárni. Most is vannak csábító avr-ek, de időnként feltűnik pár nagyon jó ajánlat. Mivel úgy vettem észre, hogy nem is nagyon akartál cserélni, csak a mi unszolásunkra kezdtél nézelődni, ezért simán kivárhatnál valami brutál jó vételt. Figyelni kell napjában többször is, a friss hirdetések úgyis az első oldalon lesznek. De itt, a PH!-n is akadnak jó vételek. Én is így vettem a dac-ot, illetve pár kedves fórumtárs tudta, hogy keresek és azonnal riasztottak is. Azt hiszem Nebulo5 és Dorian voltak azok
-
törölt tag
válasz
betyarr #14678 üzenetére
Természetesen több cucc is lehet rákötve, de isten ments attól hogy egyszerre 2 üzemben legyen.... csak 1 legyen bekapcsolva mindenképp, mert nem látok rajta forráskiválasztót, tehát ne egy szgép és dvd egyszerre..
Egy Hm erősitőnél ilyen probléma nem lép és nem léphet fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest