- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pedrő
aktív tag
Örülnek neki és meg is köszönték, de ha nem fér el, akkor nem fér el
Őszintén szólva én is klasszisokkal jobbra számítottam. Adtam neki egy gyári alap beállítást, na úgy nagyon komolytalan volt a mély. Igazából nem értek hozzá, nem tudom kisujjból mit hogy kell beállítani. Olvasgatom a kézikönyvét, keresgélek a neten és közben próbálkozom és fülelek.
Van esély rá, hogy találjak egy jó sztereó erősítő + DAC párost 60k körül?
Egyátalán lenne értelme a cserének? vagy kb. ugyanott lennék ahol a part szakad csak 2 eszközzel? -
pedrő
aktív tag
-
pedrő
aktív tag
Sziasztok!
Rendelkezésemre áll 4 db AR Status S30, 1 db AR Status SC2, 1 db RX-V440RDS és egy RX-V2500. A probléma a következő: egyik szobát se tudom úgy átrendezni, hogy minden megfelelően elférjen és jól szóljon. Így 2 db S30 és az SC2 kiköltözött a nappaliba a már jól bevált RX-V440RDS-vel, viszont itt van még az RX-V2500, ami szerintem fölösleges, ha csupán sztereóra tudom berendezni a szobát. Ezért arra gondoltam, hogy eladom a 2500-ast és veszek egy sima sztereó erősítőt+valami DAC-ot, ha van értelme. Az eredeti terv az volt, hogy beszerzek egy fokkal komolyabb hangfal szettet (ezért is vettem meg a 2500-ast), az AR szett pedig kimegy a nappaliba a 440-essel.
Tudnátok segíteni kiötleni valami okosat?Üdv. :
pedrő -
pedrő
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a Yamaha RX-V440RDS-nek milyen úton módon lehet visszahozni a gyári alap belállításait?
Még egy kérdés. Az normális, hogy egy RX-V2500 -50 dB-n rosszabbul és halkabban szól mint a fentebb már említett RX-440RDS?(kábelek, hangfalak, forrás mind ugyanz és elvileg a beállítások is)
Üdv. :
pedrő -
pedrő
aktív tag
válasz
Ed Parker #15331 üzenetére
Sziasztok!
Vettem használtan egy Yamaha RX-V2500-ast. Észrevettem, hogy 4-5 óra használat után a teteje iszonyú forróvá vált, szinte sütött. Mindössze 2db AR S30 ment róla 50%-os hangerőn gyári alap beállításokkal. Miután átvettem megtakarítottam kicsit, plusz kifújtam kompresszorral a port belőle. Árnyékos, jól szellőző helyre tettem és nem pakoltam rá semmit se.
Ez lenne az alap üzemi hőmérséklete?Üdv. :
pedrő -
pedrő
aktív tag
Sziasztok!
4db Acoustic Research Status S30 + 1db Status SC2-es szetthez tudnátok ajánlani valamit?
(használt is lehet akár)
Esetleg mazsolázzak a "Belépő kategória ajánlott erősítői" közül?
A nappaliba szánnám mindenesnek egyébként.(PS3/WII/FILM/TV/ZENE)
Viszont lehet idővel cserélném a hangsugárzókat komolyabbakra. Esetleg célszerű volna egy kategóriával magasabbat választani ha anyagilag belefér, vagy érdemesebb kivárni azt az alkalmat?
Új és használt,régebbi modellek is érdekelnek.Üdv. :
pedrő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest