- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #127181 üzenetére
Jah, tényleg benéztem.
Nálam csak akkor megy így, ha a tévé nincs bekapcsolva. Merthogy már 10 éves és a felbontása sem szabványos és még más baj is van vele.
Ha a hdmi 1.4-es, akkor vinnie kellene ha jók a beállítások. -
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #127179 üzenetére
Látnod kellene a hd hangokat is.
Nálad olyan, mintha a tévét ismerné fel az erősítő helyett. Ha jól tudom az erősítőt kellene látnia. Erősítő + tv beállításait nézd még meg. Erősítőben ne engedd át a hangot a tévére. Más ötletem nem nagyon van.
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #127177 üzenetére
Valószínűleg nem jó a drivered. Ha Nvidia kártyád van, annak az audio driverét tedd fel. A Windows generic drivere nem engedi át a hd hangokat.
Vezérlőpult Hang beállításokat is nézd meg.
Ha pedig csak sztereó menne át, akkor még nézd meg az mpc-hc-ban a hangkodek beállításokat. LAV filtersnél engedélyezni kell a bitsreamet.
Bár nekem volt problémám nvidia kártyával és sztereó hangzással, más volt a probléma. Nálad még lehet jó.
Most nézem, 2 vga van a laptopban? -
Gergőke88
addikt
válasz
Lacielvtárs #127173 üzenetére
Szerintem egy medialejátszó 100x hasznosabb. Gondolom a laptopon sem bluray filmeket játszottál le lemezről...
-
Aurig@
őstag
válasz
Lacielvtárs #127173 üzenetére
Hello!
Valószínű, hogy ez csak laptopra lehet igaz. Ugyanis nálam asztali gépen (HD7750) csak HDMI kábel be, másik vége erősítőbe. Sőt, akkor is ugyan így működik, ha az alaplapi integrált HDMI-t kötöm össze az erősítővel. Minden hangbeállítás alapon hagyva és (mivel ki nem állhatom az MPC-HC-t) a Splash Pro EX-et használva, csak annyit kell megadni, hogy a hang HDMI-n menjen ki.
Simán kiküldi a DTS-HD MA 7.1, TrueHD 7.1 hangokat is. Megspórolva a MPC-HC rengeteg állítgatásait. Mivel gépről remuxokat nézek néha-néha, így a szoftveres Blu-ray lejátszó nem kell. (Ettől függetlenül van asztali Blu-ray lejátszó, Media player is.)Ha teheted próbáld meg a Splash-t. Mindössze ennyit kell állítani!
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #127168 üzenetére
Gondoltam segítek és belinkelem azt az írást ami annó nekem is segített a beállításnál.
De akkor nem is néztem, hogy ki volt a cikk szerzője...
-
Rogiii
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #126659 üzenetére
Köszi!
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #126597 üzenetére
Köszi!Sajna nincs..
-
Heffi
őstag
válasz
Lacielvtárs #126107 üzenetére
Nagyon régóta nem töltöttem fel képet, és amíg nem vettem meg a prémiumot, nem jött elő a képtallózás funkció hozzászólás írásakor. Gondolom az adatmennyiség az archiválásra nem került képek méretéből fakad.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #125604 üzenetére
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #125601 üzenetére
-
gabo01
őstag
válasz
Lacielvtárs #125601 üzenetére
Ha nincs túl jó fizetésed akkor használtban is!
Én egyébként meg vagyok elégedve a 3008-al is! Most van az a 3009 az avx-en amit nagyon el akar adni a tulaj!325-ről indult és már 225-nél tart
Onkyo
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #125599 üzenetére
Az 5010 állítólag egészen jól sikerült darab.
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #125597 üzenetére
Elvtársak is voltak dögivel, pontosabban szólva, mindenki az volt. Persze csak névleg.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #125527 üzenetére
Köszi.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #125258 üzenetére
-
Tarlóbetyár
tag
válasz
Lacielvtárs #124789 üzenetére
Köszönöm mindenkinek! Igen bosszantó, mert nem azért vettem, hogy 2 hónaposan tönkre menjen, aztán még a kedves szervíz is azon szívózik hogy garis vagy nem és még ül is rajta! Áh tényleg vicc ez az ország
-
Smiley
addikt
válasz
Lacielvtárs #124789 üzenetére
Persze mert ehhez vagyunk hozzaszoktatva, nekem csak egy kb 10 evvel ezelotti apple fele garitapasztalatom van Budapest vs. Becs. Itthon elhajtottak a francba, es kozoltek velem hogy amerikai a gep es nem erdekli oket, meg az amerikai szamla nekik nemjo. Mondtam nekik hogy az osszes hordozhato cuccuk vilaggaris, kb nekem kellett elnezest kerni, hogy meg mertem kerdezni toluk. Utana beszeltem a becsi apple store-al, ahol nagyon segitokeszen, mondtak, hogy vigyem ki es megnezik, kivittem kozoltek hogy tenylegesen garis, a szamlara se volt szukseguk, csak szeria szam alapjan lecsekkoltak, majd felajanlottak, hogy atrakjak a disk-et egy ugyanolyan gepbe, amit a javitas alatt hasznalhatok, termeszetesen ingyen.
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #124721 üzenetére
inkább a 6 vagy méginkább 0 8xx felé orientálódj, a 8-ast nem bánod meg.
-
KovyBoy
tag
válasz
Lacielvtárs #124723 üzenetére
Nem is tudtam, hogy szegedi vagy, par km-re lakom en is.
Valoban nehezen lehet itt jo aron barmihez is hozzajutni, en is weben rendelek szinte mindent. Arrol meg mar ne is beszeljunk, hogy meghallgatni azt, amit venni szeretnel pont abban a szettben es minimum egy nappalihoz hasonlo teremben (nem pedig egy MM-ban) szinte lehetetlen.
Egyetlen jol berendezett Denon-Wharfedale 9.1 demo szobarol tudok a varosban mindossze, ahol erdemben lehet hallgatozni. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #124726 üzenetére
Rendben ez érthető csak figyelj arra is,hogy a “dobozaid határát” nem tudod átlépni,ha “túl jót” veszel,akkor azokat is cserélheted....
(ez az igazi ördögi kör
)
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #124723 üzenetére
Viszont Bp-hez képest 100x jobb a levegője, tisztább, élhetőbb város...ne bánd, hogy csak látogatóban jársz a fővárosban. Szerintem.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Ha hangminőségben nem akarsz feljebb lépni csak szolgáltatásban,akkor jó vétel.
(és új,garanciás cucc
)
-
BBéci
legenda
válasz
Leírhatod a bolt nevét, de a "pince" eléggé egyértelműnek tűnik. Szerintem inkább magasabb számozásút keress, ha már cserélsz, ne 5xx legyen.
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #124671 üzenetére
sokkal jobb a jelenlegidnél, más világ.. sztem csapj le rá..
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #124675 üzenetére
Küldje el, kipróbálod(1 hét),utána döntesz.Ha nem megy bele,kuka.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #124666 üzenetére
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #124660 üzenetére
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #124646 üzenetére
Fél kategóriát ugranál a net miatt?
Amúgy jó vas.
(#124649) sssanyi
Hang és kép szinkronizáció.Ha el van csúszva,10 ms-os lépésben tudod korrigálni.
Ref. volume=Referencia hangerő (75 dB).
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #124442 üzenetére
Úgy 90 környékén jó vétel!
-
hétalvó
addikt
válasz
Lacielvtárs #124401 üzenetére
marantz nr-1504-et is felvehetned a listadra. nagyon szeretem.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #124406 üzenetére
Olívia drága!
Ha egy picit feljebb mész,az még nem a világvége.
Nézzél 616-646-ost is,hátha befut valamelyik jóáron.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #124404 üzenetére
Személy szerint az AVR upgrade-nek több értelmét látom. Egy “jobb” mp előnyeit nem tudnád teljesen kihasználni,egy alap mp meg annyit tud, mint egy TV-be épített.
De ha szükséged van egy mediaplayer-re vegyél egyet.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #124403 üzenetére
agyalok itt jobbra-ballra...
és mi lenne ha nem is erősítőt vennék hanem egy média playert, ami tudja azon funkciókat, melyeket szeretném hogy tudja a jövőben erősítőm
volna értelme meghagyni az erősítőm és médiaplayerben gondolkodni szerintetek?
véleményt, ötletet, előre is köszönök -
n3m3r3
tag
válasz
Lacielvtárs #124381 üzenetére
Nagyban segítenéd ezt a kis közösséget ha konkrétabban leírnád mik az elképzeléseid ha a cserét fontolgatod. SR508 után elég széles a spektrum, az 545-tel kapnál egy csomó új szolgáltatást de ez nem jár együtt azzal hogy hangban is előrébb kerülj, egy helyben szambáznál. Az Onkyo és a Denon is más karakter. Pontosíts, és biztos lesz aki segít
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #124379 üzenetére
Most néztem a MM-ban az 545os onkyo 150 ezer. No megnézem találok e használtat, hátha
-
Jaded
őstag
válasz
Lacielvtárs #124373 üzenetére
Nekem egy Onkyo TX-NR545 van. Szerintem azt is vedd figyelembe, nekem bejött a Pio után. Az olyan alsó-közép kategória.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #124371 üzenetére
Nem azt írtam, hogy add el, csak azt, hogy vsz felesleges AVR-ben egy szint fölé menni.
(#124370) Acheron
Rendben, de kezdhetnéd azzal, hogy meghallgatsz pár "lehetőséget" és legalább megtudod az "irányt". Azzal, hogy itt többen írják, hogy "szerintem", nem leszel előbbre. Viszont ha valamire azt mondod, hogy ez már OK, azt akár "véglegesítheted" is. (már amennyire lehet bármit is véglegesíteni ebben a hobby-ban)
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #124363 üzenetére
Igen, más fakóbbnak fog tűnni de részletesebb nem annyira ken el. Így tudom neked leirni.
De az 1100 nekem gyengének tűnik, javaslom ha már pénzt fektetsz bele akkor a X2000 vagy jobbak irányába indulj el, lehet találni olyan akciót hogy megléphető lesz, CAV-jaid meg fogják hálálni a befektetést (nagyobbra nem beszéllek rá) és neked is jobb lesz. Nagyobbat ne vegyél. -
devil-k
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #124363 üzenetére
Köszi.
Tényleg a meghallgatás a legjobb út, annál nincs kézenfekvőbb.
-
KovyBoy
tag
válasz
Lacielvtárs #124359 üzenetére
En a valtozastol nem felnek esvagy ijednek meg,?mert mi van, ha jobban tetszik? Inkabb batoritalak, hogy hallgasd meg vasarlas elott, ha tudod, lehetoseg szerint ontthoni, vagy azzal
megegyezokozel hasonlo kornyezetben. -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Jobb/rosszabb meghatározhatatlan,de (főleg a régebbi) Onkyo-k hangja elég “mozis” az a Denon ehhez képest “loudnesstelen” lesz,mintha “fakóbb,mattabb” hangja lenne. Ez nem jelent rosszat csak kérdés neked tetszeni fog e? Meg kellene hallgatnod (vagy legalább egy hasonlót).
Ha maradni akarasz a márkánál keress(hetsz) 636-ot is,hasonló árban már lehet találni,bár már ezeknek is változott a hangjuk,“kommerszebb” lett. De ettől függetlenül ha van lehetőséged hallgasd meg a Denon-t is .... ki tudja.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Melyik a jobb, a mogyorós csoki vagy az epres? Ízlés kérdése.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #124357 üzenetére
Ha új akkor megér(het)i,ha használt akkor egy kissé magas az ára. Arra készülj fel,hogy tök más hangja van,kérdés,hogy neked mennyire tetszik majd.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #119558 üzenetére
Sanci azt a javaslatát 2-vel utána vissza is vonta, érezte hogy nem kellene....
Amúgy valóban bármi mást, csak azt ne. A jófogáson is találsz 20-30e között (használtan) sokkal jobbakat és ennél még egy 20e-es Jamo is jobb választás.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #119556 üzenetére
Nem kell mindenre lecsapni, mert olcsóbb pár ezer Ft-tal.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #119553 üzenetére
Regisztrálj ide,és figyeld az akciókat.Elég jól járhatsz.
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #119553 üzenetére
Nem látom értelmét. Egy jó szubláda alapjaiban határozza meg a kapott hangot. Ebből következik, hogy el is tudja rontani.
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #119539 üzenetére
Azt ne szeresd, leginkább levélnehezéknek alkalmas.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Lacielvtárs #119539 üzenetére
Már működik a megrendelés csak az adatokat nem tudom módosítani és nem tudok átjelentkezni a saját accomra
Ha nem megy akkor megrendelem a főnök nevére nem érdekel
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #119495 üzenetére
Ez szomorú.
Minden alkalmat megragadok az olvasásra, sosem megyek el itthonról könyv nélkül. Olvasok autóban lezárt sorompó előtt, feleségemre várva, postán sorbaállás közben, elalvás előtt, étkezés közben, vagy csak úgy, mert ahhoz van kedvem. Régebben könyvmolynak neveztek. Úgy mentem általános iskolába, hogy már tudtam olvasni, túl voltam néhány könyvön. 1400 db könyv sorakozik a polcaimon, elektronikus formában van legalább 5000, ezek mellett rendszeresen könyvtárba járok, most is egy onnan kölcsönzött könyvet olvasok. -
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #119492 üzenetére
Tartok tőle, hogy évek óta nem volt a kezedben könyv. Autó szervizkönyve, takarékbetétkönyv és hasonlók nem számítanak.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #119484 üzenetére
Pedig az olvasás az egyik legfantasztikusabb dolog a világon. Számomra legalábbis.
-
lemmy9
őstag
válasz
Írni is!
-
BBéci
legenda
válasz
Havonta hány könyvet olvasol el?
-
devil-k
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #119476 üzenetére
Én csak iróniából írtam, amit. Felejtsd már el a szinkronos dolgokat, feltéve ha ki akarod élvezni a házimozidat.
-
Dagidög
senior tag
válasz
Lacielvtárs #119476 üzenetére
Akadnak veszteségmentes magyar hanggal rendelkező filmek: A Faun labirintusa, Éjjeli féreg, A Wall street farkasa, Kontroll, Made in Hungaria.
Ezek most így hirtelen jutottak eszembe és az én ízlésemet tükrözik, így találhatsz még másokat is. -
Shingen
addikt
válasz
Lacielvtárs #119374 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #119294 üzenetére
Lépcsőzetesen: Polk-Marantz-Monitor audio-Denon... irány
-
Shingen
addikt
válasz
-
Valkűr
addikt
válasz
Vigyázz nehogy valaki megkörnyékezzen
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #119292 üzenetére
Egyszer csak feljebb lépsz te is,Olívia.
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #119283 üzenetére
Nem mész te sehova!
Maradsz és gyüjtesz tapasztalatot!
Különben is: az Onkyod alsó- középkategóriás, nem belépő.
Különben is: kell az utánpótlás. Én lassan kihalok.. -
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #118696 üzenetére
Szerintem ne kis lépésben gondolkozz,hanem nagyobban,gyüjtögess kicsit.
-
Gergőke88
addikt
válasz
Lacielvtárs #118700 üzenetére
Egyelore nem egyenlore... De mar itt is kb 100x le lett irva.
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #118696 üzenetére
Bocsi de most enyire vakon ne: 50/100 W, édeskevés... de kezdetnek megteszi, és birja ha csutkára húzod..
-
Nonner
tag
válasz
Lacielvtárs #118621 üzenetére
Régóta ilyen subom van, jól ismerem, új korától nálam van.
A portzaj időnként előjön, de nem vészes, együtt lehet élni vele. Amióta minőségi táp és subkábelt kapott Supra, Boxer), mintha magasabb kategóriás mélynyomóra váltottam volna, pontosságban, részletezőképességben, zajszűrésben és mélyben rengeteget javult, igaz a 2 kábel összértéke a subét is meghaladja. Ezek már a következő hangfalakhoz lettek tervezve. -
rayoliviero
veterán
válasz
Ez nem rossz, volt ilyenem. De 30 kicsit sok erte, 25-ot megerne.
-
törölt tag
válasz
Annyi hogy a Wharfedale portzajos (ez azt jelenti hogy hallatszik a levegő a basszreflexnyilásból) ha zavar akkor tömd be zoknival vagy hasonlóval de áráért nem rosz vétel. De: nkább az uj jbl, de mekkora szobába kell? 20-22 nm.-ig jó amiket kinéztél, felette inkáb gyüjts, annyira nem sürgős még..
Bár az a Canton nem lehet rossz. -
Norbi 72
veterán
válasz
Esetleg elmennél meghallgatni valamelyiket?
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Kb. ugyanaz mint a korábbiak (JAMO, Ultimate, KEF) csak más van ráírva. Az Eltaxnál jobb, de a többivel kb. megegyezik.
Ha ez tetszik ezt vedd, ha valamelyik másik, akkor azt, csak ár és dizájn különbség lesz közöttük.
-
fehér_ember
addikt
válasz
Lacielvtárs #118611 üzenetére
Ha csak nagyon olcsó a cél akkor vegyél még 1 olyat mint a tied (kettő mindig jobb mint 1
). Ebben az esetben ilyet is kipróbálhatsz.
De gyűjts inkább a Norbi 72 által ajánlottra vagy próbálj meg még alkudni ebből a KEF PSW 2000-ből.(#118619) MasterMark:
én is úgy látom
-
MasterMark
titán
válasz
Lacielvtárs #118615 üzenetére
25 ezres Canton nincs.
Van a 150 ezres Canton abból két darab, és van a 25 ezres szürke ami ez.
-
MasterMark
titán
válasz
Szubot nem a feltétlen a rendszerhez kell venni, nem baj ha jobb kategória mint a többi hangsugárzó szerintem. Viszont gagyit meg simán csak nem éri meg megvenni.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Igen,jó lenne mellé.
És igen,a Jamo gyengécske,40 Hz-ről indul,ki tudja,mekkora eséssel.
JBL-t sokszor hallottam,jó subok.
Azt a Canton-t meg kéne hallgatni.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #118606 üzenetére
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Lacielvtárs #118570 üzenetére
Szerintem hagyd azt a SAL (és további hasonló) szubokat. 20-25e-ért már kaphatsz JAMO vagy Ultimate szubokat. Ha olcsón akarsz előrelépni akkor inkább azok. (persze ezek között is ajánlott körülnézni)
-
rayoliviero
veterán
válasz
Lacielvtárs #118603 üzenetére
Hallottam mar, a Polk Audio PSW110 jobb egy kicsit szerintem, amit javasoltak. Csak nem biztos, hogy talalsz jo allapotut hasznaltan.
Ez pedig ennyit meger az biztos es meg a szallitas is ingyenes. -
rayoliviero
veterán
válasz
Lacielvtárs #118594 üzenetére
Jbl Arena 100 akcios.
-
törölt tag
válasz
Mindenhonnan lehet, csak hardveraprót nem.
-
MasterMark
titán
válasz
Szerintem linkeld, max. törlik.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #118590 üzenetére
Amíg szinkronosan nézed a filmeket, addig a rendszerednek a 1/3-át sem használod ki. Szinkronos filmekhez felesleges komolyabb házimozit építeni. A szinkronos hangsáv az eredetihez képest kb. 7-8x rosszabb.
-
MasterMark
titán
válasz
Lacielvtárs #118588 üzenetére
Ne haragudj, de hallottál már rendes szubot?
Nem 30-40 körül van használtan a Polk PSW-110? Bár nem hallottam se a SAL-t se a Polk-ot, de látatlanban (hallatlanban?) is inkább a Polk-ba tenném a pénzem.
szerk.: Az Interstellar nincsen túlvezérelve, habár a szokásosnál többször használja a nagyon mély hangokat maga a film is, illetve a film zenéje is.
-
MasterMark
titán
válasz
Szerintem hagyd ezt inkább.
Lecserélni mindenképpen le kellene, de ne rakj bele ennyi pénzt ebbe a SAL-ba szvsz.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Egy jó subládával nem lesz baj,de az a SAL láda háát..
-
Dorian
félisten
válasz
"nem olyan rég Norbi72 úr írta hogy a sok mély amit a Csillagok között c. film elején tapasztalak, az inkább a rossz beállítás miatt lehet"
Szerintem abban a filmben gyárilag eltúlzottak a mélyhangok. Nálam, nekem is sok volt és nem arról volt szó, hogy a T12 ne bírt volna vele.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Hát biztoshogy sokkal jobb mint a felső!
És elég jó az ára is...
-
devil-k
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #118516 üzenetére
Gyenge film.
Most néztem meg az új MI-t. Brutál hangkeverést kapott.
(#118522) BBéci
Sosem értettem, hogy mi vezet arra egy férfit, hogy női avatart kérjen magának.De ahogy látom ezt Te sem érted.
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #118521 üzenetére
Gondolj bele, látod a kedvencedet, picit szerelmes vagy bele, de fogalmad sincs arról, milyen a hangja.
Már a dr. House-ból ismerem (azt is kizárólag eredeti hanggal néztem), akkor kedveltem meg, azóta szinte mindegyik filmjét láttam. Ha éjjel álmomból ébresztene a telefonhívása, be sem kellene mutatkoznia, a köszönéséből megismerném a hangját. -
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #118516 üzenetére
Nem szeretem a thrillert, horrort, még Olivia kedvéért sem teszek kivételt. Viszont az eredeti hangot ajánlom, ha már a kedvenced.
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #118504 üzenetére
Gondolom láttad a Third Person-ban, amikor Liam Neeson előtt leejti magáról a köntöst.
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #118464 üzenetére
Pont jó mozira.
Az az avatar nem is hasonlít rá....
-
Norbi 72
veterán
válasz
Lacielvtárs #118461 üzenetére
Ki ez a maca vazze?
-80 -ról indul.De ez nem mérvadó..
-
Denesss
újonc
válasz
Lacielvtárs #118289 üzenetére
Köszi a választ, áttértem a számomra megfelelő topikba!
-
Valkűr
addikt
válasz
Lacielvtárs #117995 üzenetére
60 ezerért már van jobb is, pld az emlitett JBL...De nem rosszak ezek sem, csak nem ezen az áron. Itthon az AVX volt a kizárólagos forgalmazó, azért nem találod, de kint elég népszerűek. Vannak jobb cuccai is, csak leállt itthon a forgalmazás, a megmaradt raktárkészlet van kiárulva. Azért kérdezz rá az árára.
-
törölt tag
válasz
Hogy értelmes választ is kapj:
akkor oké a 7.1 hangzás ha a hátad mögött minimum 2 méter szabad tér van, nekem ez 22nm.-en, Norbinak 20 nm.-en megoldott az elhelyezés: szoba/nappali közepére kell ülni.
-
kigyi_23
addikt
válasz
JBL Studio 250P-re keress rá, mostanában sok helyen 60-70 között akciózták és jónak tűnik főleg annyiért aztán akkor egy darabig SUB-ra biztosan nem lesz gondod
Kell a rendszerbe mozihoz egy kifejezetten fontos tartozék
Nálam is az jön a PSW110-et lassan le váltom egy szinttel komolyabbra, szép is jó is, de nőnek az igények
Amit linkeltél csak az én tudatlanságom biztosan, de nem tudom melyik lehet.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Lacielvtárs #117990 üzenetére
Jajj, de aranyos a lelkem
Azért én inkább annak cseréjén gondolkodnék mint a 7.1-en
-
devil-k
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #117992 üzenetére
Pedig egy jó szub nélkül nincs mozi!
Ez nem cs*szegetés, csak ténymegállapítás.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #117990 üzenetére
Tényleg elég komolytalan!
Mit akarsz akkor te hátterezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged