- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Gabesz26 #97718 üzenetére
Úgy összességében...
Kicseréltem a hátsók kábelét, mintha jobb lenne. De nem fogom AB-zni.Mindenesetre nagyon csirke ez a Chord. Ha ránézek, már akkor vékonyabb a hang.
Előre még fogalmam sincs, hogy melyiket fogom megtartani.Persze, Streamesek nagyon korrektek voltak, egy héten belül megvolt a csere és az oda-vissza fuvar. Tök ugyanúgy viselkedik az automatika, de egy kicsit érzékenyebb, már ez is jó. Plusz ugye ott van a manuális kapcsoló is. Mondjuk elsőre kapásból bekapcsolva felejtettem éjszakára.
Múltkori panel hangjára panaszkodtam, de mondom biztos csak bejáratós. Az újjal viszont egyből jobban szól. Valószínűleg úgy mint amivel legelőször használtam. Akkor is elégedett voltam, de a második nem teljesen stimmelt. Mindenesetre én így már elégedett vagyok vele. Tudom mire kell figyelni, aztán ennyi. Ha meg kipróbálom másik erősítővel akkor bízom benne, hogy kiderül hogy egyébként nem én vagyok a hülye... + nem az Arcammal nem fér össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest