- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz26
senior tag
válasz
Sefter #82848 üzenetére
Köszi a választ
. Sikerült szereznem dugózatlanul SPX-20-at, és valamit kellene rá raknom. Most még van lehetőségem variálni, ezért is kérdeztem inkább meg előre, hogy elkerüljem a későbbi cserét
Valamennyire utánajártam én is mielőtt megkérdeztem, és láttam, hogy általában Bals van rajta (és Schurter), ezért is írtam, hogy ez lenne az alap.
Az érdekelne, hogy árban nagyon nem elszállva (30 ezer körüli kábelt nem akarok sokkal többől feldugózni
) mi lenne még az amit érdemes lenne rárakni? Furutech FI-11Cu vagy NG (IEC-ből van Ag is), vagy Oyaide klón (Audiocrast) esetleg valamelyik Sonarquest? (a kérdés nem csak neked szól, mindenkitől szívesen fogadok ezzel kapcsolatban tanácsot)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- Magisk
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest