- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
sten1990 #17135 üzenetére
Nekem a gyári venti szabályozás nem volt jó 55%-nál nem ment feljebb terhelés alatt ilyenkor kb 71 fokos volt . Én is a házban kerestem a hibát de feljebb tekertem 65-70%-ra a fordulatot és igy már max 65 fokos a videókártya. Igaz igy már baromi hangos simán elnyomja a ház zaját de játék alatt nem érdekes.Nem tudom a Z9-be szerelnék plusz két ventilátort felülre meg alulra mennyit jelentene.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
sten1990 #17060 üzenetére
Laptopról vagyok(nem nagy szám a hang),de arányosítva a légszállításhoz és az rpm-hez-még mindig a Lepa tűnik jobbnak.Párszor már leírtam,néma nagy teljesítményű venti nincs.
Próbáld ki hogy a Vegas-t 1200rpm-re rakod és a Lepa-t is.Ott a Vegas lesz hangosabb és a Lepa fog több levegőt mozgatni. -
joe979
aktív tag
válasz
sten1990 #17051 üzenetére
Így van, nekem is volt anno Tb Vegasom ... de sajnos a látvány, a teljesítmény rovására megy .
Csak akkor volt elfogadható számomra, ha leszabályoztam teljesen, ez azt jelenti, hogy a led világításnál, csak a pettyezés látszott! De akkor meg kb olyan volt számomra, mint a gyári, fapados corsair ventik. Szebb volt, de jobb nem lett. -
HollyBoni
veterán
-
HollyBoni
veterán
-
Grózi
Topikgazda
válasz
sten1990 #16989 üzenetére
Ott nem venti gond lesz.Lehet valami kiálló házrészen vagy kábelen egy bizonyos fordulaton "fütyül" a levegő.
Vagy ha a házad anyaga vékony és kerregő hangot ad akkor lehet rezeg a lemez amihez rögzítetted-ez esetben ha nem csavarral,hanem a gumipöcökkel rögzíted az segít! -
Pardise
senior tag
válasz
sten1990 #16893 üzenetére
Tegnap rendeltem 2 db Lepa Bol.Quiet piros ventit, ma hozta a futár, már be is szereltem! 4 db van még belőle raktáron, ha ma 14:00-ig megrendeled, akkor másnapra nálad van!
Olyan kérdésem lenne, hogy a CPU hűtő mellett van egy 4pines, amire a CPU hűtő van kötve, mellette meg egy 3pines CPU FAN Connector. Erre a 3pines CPU FAN Connectorra rálehet kötni a 20-as CM Megaflow-ot?
-
Grózi
Topikgazda
válasz
sten1990 #16678 üzenetére
Neked és demmer123-nak is:a Bitfenixek(sem a Spectre-sem a Pro) nem éppen halk+a légszállításuk se eget verő.Amúgy hidd el én se vagyok időmilliomos,próbálok segíteni de fárasztó ugyanazt többször elmondani.Míg megírtad a hozzászólásod annyi ídő alatt csak az utolsó oldalon találtál volna választ a kérdésedre.(mondtam többször én is az összefoglalót ahol méret és pin szám szerint lehetne ajánlani több ventit is).De hogy a kérdésedre is válaszoljak,120mm 3pin nem led-sben házhűtésre a Nanaoxia Deep Silence 1300 és a Pure Wings 2 a legjobb választás-szerintem.Amúgy hiába veszel olyan vezérlőt ami ki tudja kapcsolni a ledet,ha az adott venti ezt nem támogatja."de ha valaki nem tud semmit akkor persze,hogy idegesítő tudok lenni
"-ezt nekem szántad?
HollyBoni
Sok olyan venti van ami vízszintes helyzetben rezonál,ez általában a csapágy hibája.Merlinesek korrektek nagyon,de ez igazából nem garanciális gond-ettől függetlenül lehet kicserélik(ha valaki akkor ők).Viszont mivel az utódjával is ez lesz a helyzet(99%),ha visszaveszik azt javaslom válassz mást!
Humy Papíron ez is az(írja hogy 4 pin) :[link] -
Grózi
Topikgazda
válasz
sten1990 #16645 üzenetére
Az asrocknak is van venti progija,ezt töltsd le: F-Stream Tuning Utility ver:2.0.127.2(alaplap oldaláról)
Ha olyan ventivezérlőt veszel amivel ki is lehet kapcsolni a ventiket(nem mondjuk 5V-ig megy le),akkor jó az is.(a Scythe Kaze Q nem ilyen)
Az Arcticra nem hiába szoktam mondani hogy B kategóriás(nem csak az F12).. -
Grózi
Topikgazda
válasz
sten1990 #16623 üzenetére
Leszabályozva tűrhető,de sokkal jobb ventiket is kapsz azért a pénzért.4 pin-ben a Lepa Bol.Quiet-ben van kék és piros is-nagyságrendekkel jobb.
ló úrAkkor maradj a járt úton!
pigsterAz csak azt jelenti,hogy 1 db van raktáron,kérhetsz 2-t is csak kicsit várni kell(5-10 nap) mire megérkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Noctua ventik 6db
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest