- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubris
őstag
válasz
XXArcAngelXX #13745 üzenetére
I7-4770K
Scythe Ashura hűtő
Asrock Z87M Extreme 4
EVGA GTX 780 Ti Classified
Corsair Vengeance 8 Gb 1600 Mhz
Samsung 840 EVO 120 gb SSD
WD Red 2 TB HDD 7200 rpm
XFX 650 Pro modu
ASUS BW-12B1LT Blu-Ray
Zalman Z11 plus ehhez vettem előre és hátulra 1-1 scythe slip stream 1900 rpm-et, felülre 2 alulra egy kék led shark-ot. Illetve még elöl van egy gyári led zalman és oldalt két 80 mm-es zalman hdd/ssd venti hűtő. Meg most vettem egy Aerocool F4XT-t is a fontosabb ventik kezeléséhez.Majd ha kész lefotózom, meg remélhetőleg lesznek hömérséklet változások is játék közben.
-
Anubris
őstag
válasz
XXArcAngelXX #13742 üzenetére
Én is pár napja rendeltem be ebből a shark-ból, csak 3 kéket remélem, jó lesz.
-
h1mpi
félisten
válasz
XXArcAngelXX #13739 üzenetére
Mert ezek a topikok érdekelnek engem is.
A ledes témakörben nem tudok segíteni, mert nekem az adatok a fontosak a kinézet másodlagos csak. Persze ha veszek egy fajta ventit, akkor nem rakok össze vissza mindenhova mást. Ezért lett a Viper hátra.
Szerintem ennél a háznál ha bejön, 250 CFM és kimegy 330 CFM, akkor az teljesen jó. Nekem a 4770K H110-el idle állapotban 22-23 fokos, a GPU, pedig 24-26 fokos.
Ennél nem kell jobb szerintem. A linx is lemegy 4.4-en 85 fokos max. core temp mellett. Ez a régi hűtővel és a régi ventikkel 98-100 fok volt. -
h1mpi
félisten
válasz
XXArcAngelXX #13737 üzenetére
Szia!
Nekem egy Trooper van, ami ugyanaz. A fenti 20 cm-est érdemes cserélni, mert ezek a nagy "dögök" nem túl hatékonyak. A negatív légáramlás az alapvetően jó, mert nem reked bent a meleg levegő. Én előre betettem 2 db Scythe Slip Stream 1900rpm 120 mm-es ventit és ami megmaradt gyári ledes 120 mm-est azt alulra.
Elvileg mind a kettő elfér, de én csak a táphoz közeli raktam be. A hátsó 140 mm-es ventit Akasa Viper 140 mm-esre cseréltem (erre nem volt szükség nagyon, csak a H110-en is 2 db Viper van és a design miatt lett ez is cserélve) Érezhetően jobb lett a levegő csere a házban.
Az oldalsó venti ebben a házban csak összezavarja a légáramlatot, nem ajánlom befújásra max. ha oda tolja a vga a meleget, esetleg szívóra mehet, de nem számít sokat. Ezt is kipróbáltam.
Kép az elrendezésről (ami látszik persze)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Mobil flották
- Napelem
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged