- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
andras888
aktív tag
válasz
#59070464 #9247 üzenetére
A száraz adatok nagyon kecsegtettőek, amit el is várhat az ember ennyi pénzért. Biztos nem lessz problémád vele.
Nekem jelen pillanatban még nem éri meg ilyenre beruházni, elsősorban kell egy jobb gépház, aztán a samu f3 vinyóm megadta magát, kaptam helyette gariba egy wd-t na az amit össze kattog, csörög, berreg, rezonál, e mellet aztán lehet néma a többi hw.
Szerintem veszek egy középkategóriás venti árából 3 artic 12 pwm-et, azokat csendesre fojtva beteszem a megfelelő helyre, így legalább a hőmérséklettel nem lesz gond, meg azért nem olyan hangosak azok. Valamint szidom a wd-t, mert bőven az lesz a leg hangosabb a gépben. -
-
krichd1
addikt
válasz
#59070464 #9233 üzenetére
PWM-eset érdemes venni szerintem minden típusból a szabályzás miatt. Az alaplapoddal kapcsolatban nincs tapasztalatom. Ilyen alacsony fordulaton nem túl sokat. Ennyit tud a Swif2 is alap fordulaton, amire azt mondtad, hogy kevés a légszállítása. Wing Boostot most milyen fordulaton használod ?
-
krichd1
addikt
válasz
#59070464 #9231 üzenetére
Kettő közül az NB-eLoop-ot. Ha megnézed, gyári adat szerint 87m³/h-nál 2,3dBA-val halkabb a Multiframe-nél. Ugyebár 3dBA 2szeres hangerőkülönbséget jelent. Persze az lenne a legjobb, ha egymás mellett ki tudnád őket próbálni. Esetleg érdemes teszteket is keresgélni, bár én azoknak nem igazán hiszek, eltérő eredmények szoktak születni.
-
krichd1
addikt
válasz
#59070464 #9229 üzenetére
Ha megnézed, az eLoop nagyon hasonló légszállítással rendelkezik alacsonyabb zajszinttel, és újabb fejlesztés is. Főleg a második fordulatszám lépcsőnél, ahol talán a legtöbbet üzemel a venti közepes terhelés mellett. Itt egy teszt, spoiler-re kattints rá, a lényeget elrejtették.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest