-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
abdulka1
őstag
-
vaakuum
addikt
válasz
KaiotEch #15275 üzenetére
Ha hajszárítóval tolsz a szenzorra egy kis meleget, akkor sem indul el? Lehet egyszerűen a szenzor paramétere olyan (szerintem valami termikus ellenállás lehet), hogy szobahőn nem forog, csak ha már 40-50 fok van a házban.
Szerk: Kérdezem a házigazdákat, hogy a házventikből nincs valami összefoglaló, hogy mik az ajánlottak hangerő és légszállítás tekintetében?
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
KaiotEch #15275 üzenetére
Pláne ha bontatlan, vagyi frissen bontott. A venti kimeneten vedd le a szabályzást - ezért kérdeztem a BIOS-t. A PWR fan kimenetre is rakhatod, ne 4 pin PWM-esre. Az induló feszültsége 6V mint megtudtam [link], ezen kívül hirtelen lövésem nincs. Ugye nincs 10 fok a szobában..
-
grigo
őstag
válasz
KaiotEch #9995 üzenetére
Igazából egy ilyen hűtőpadra lesz, alulról természetesen. http://www.hwp.ru/Coolers/Coolermaster_notepal_u2/images/Coolermaster_notepal_u2-2.jpg
És ugye ha túl nagy, akkor nem lesz az alátámasztás és a venti között hely valamint a 8 centis gyári is úgy van, hogy ha egymás alát eszem a kettőt akkor már az alsó alja leér és billeg mert nem a pad 4 sarka érintkezik az asztallal. a 8 centis venti az kb a felééig ér le, ezért a 10 vagy 12 centis talán még beleférne.
De mondjátok ha rosszul kalkulálok. Meg szerintem nem árt ha van alatta üres terület ahonnan tud levegőt áramoltatni.
-
szinimini
senior tag
válasz
KaiotEch #9970 üzenetére
Ilyenen gondolkodtam én is. ÉS egy nagyon jó kérdés.
Nagyon vékonyan kéne festeni egyenletesen akkor pedig átütne a sötét szín ha világosra szeretnéd.
Szerintem profin kéne festeni és akkor talán nem lenne baj.Azért teszteled le egy másik ventin,hogy mennyire változik meg a festéstől.
-
AssAssynn
addikt
válasz
KaiotEch #8537 üzenetére
Van ITT még egy Cooler Master, bár ez csak 20-as.
Benhill: A Coolink honlapján kellene kezdeni a kutatást. Legmagasabb fordulatszámom (1700 RPM) már 27.1 dB-t írnak, ami tényleg nem a leghalkabb. Viszont, tekintve, hogy 800 RPM-re meg 8,5 dB írnak, ezért 1200 RPM-en még nem lehet hangos.
Az, hogy mennyit lehet egyszerre egybekötni, több dologtól is függ, mennyit szeretnél, s hogy akarod megoldani?A mostani ventilátorodra egyébként 10.5 - 24.5 dB-t írnak.
-
AssAssynn
addikt
válasz
KaiotEch #8534 üzenetére
Jellemző.
Amúgy nézegettem még kicsit a piacot, s 23-as ventilátorból egyrészt keveset találtam, másrészt ami van, az gyengébb, mint az általad kiválasztott.
Talán EZT a Thermaltake ventilátort emelném még ki, ami az adatai alapján nem rossz, viszont LED-es. Továbbá, ez alap állapotban tud annyit, mint a másik a 7V-os szabályzóval. -
krichd1
addikt
válasz
KaiotEch #8528 üzenetére
Szerintem keress használtan egy Aerocool S9 Pro, Aerocool Hi-Tech 7 Pro, Aerocool V-Touch Pro házat. Ezeken van elég nagy és halk ventillátor. Érdekes hogy az újabb szériákon elhagyták ezt a nagy 40cm-es ventit, helyette 20cm-et tesznek oldalra + máshová sok helyet kisebb ventiknek
.
-
AssAssynn
addikt
válasz
KaiotEch #8525 üzenetére
Igen, a honlapjukon azt írják, hogy adnak hozzá egy 7V-os adaptert. Bár azt is jó lenne tudni, hogy azzal milyen értékeket produkál a ventilátor.
Ha egyenes arányban csökkenne minden akkor ez ugye 90 CFM és 15dB lenne, viszont ez nem így szokott történni...
Azt, hogy megéri-e neked kell eldönteni. Tényleg nem olcsó ventilátor, főleg, ha kettőt is akarsz venni belőle, s mivel nincs ilyenem, ezért tapasztalatokat sem tudok írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Noctua ventik 6db
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged