Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
szabeska
üzenetére
Igen, ezt en is megtalaltam, pont e video okan irtam most be ide, mert mar ott voltam, hogy megrendelem oket, aztan meglattam ezt a grafikont, es nekem teljesen mas jon le abbol, amit latok, mint amit elmondanak.
Ez alapjan nekem nagyon ugy tunt, hogy 1000rpm alatt, es pont az alacsony fordulat tartomanyban nem eppen impresszivek, joforman a masodik leggyengebb, mig az eLoop 10 fokkal veri ugy, hogy kozben csondesebb.
Ezert nem ertem, hogy hogy a fenebe hozhattak ki a P14 -et elso helyre.Szoval vagy rosszul ertelmezem a grafikont, vagy hulye vagyok, vagy aki csinalta a videot, csak a ventik maximalis sebessegen nezte az eredmenyt, es ez alapjan allitotta fel a sorrendet.
Mondjuk ez alapjan az SW3 az nagy csalodas, pedig az eLoop mellett erosen ajanlott volt itt is vastag radiatorokra.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen egeret válasszak?
- Indul a ChatGPT Health
- Szerviz topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Grózi