- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
gooool #19104 üzenetére
Amilyen srácot nemrég vett DopeBob, az szuper. Jó spec, jó képességek, és meglepően alacsony fizu. De ezeket vadászni kell
Ráadásul a középpályások fizetése a legmagasabb (azonos főskill képességet alapul véve).
Minél jobban ki van edzve, multisítva egy srác, annál drágább, illetve a posztohz tartozó jó spec még iszonyat nagyod dob az áron.
-
zsolli
addikt
válasz
gooool #19104 üzenetére
Vagy bevásárolsz multis-speces játékosokat drágán (és akkor nem is jut mindenhová).
Vagy türelmesen elkezdesz saját csapatot építeni. Ez persze pofonokkal, visszaeséssel jár.
Minimum jó edző, fiatal - lehetőleg magyar - speces kieges játékosok edzése alacsony erőnléttel. Nem edzett posztra egyelőre idősebb, tapasztaltabb, multisabb és alacsonyabb fizetésű játékosok vétele. Mondjuk az alacsony erőnlétnél el kell találni azt az életkort, ami még belefér. Bár gondolom nem ragaszkodsz pl. az 5% erőnléthez.
Ha a fiatal és ügyes edzeni való srácokat, illetve a többi posztot meg tudod oldani 1 milliárdból, az már jó. A maradék pénzhez ha nem muszáj, ne nyúlj. Azt meg kéne tartani arra az esetre, ha a kiedzett fiataljaid miatt más edzésre váltasz (pl. jsz-ről átadásra), hogy a pénzből fel tudd tülteni a további edzett posztokat minőségi, edzeneivaló játékosokkal.
De ha most az egész pénzt arra szánod, hogy ütőképes csapatot végy, abban nemigen tudok mit tanácsolni
11 ütős srácra nem elég a pénz, illetve akkor még nincs csere és/vagy "B" csapatba edzeni való.
Ráadásul olcsóbban vagy nem jó specest, vagy nem jó multist veszel, ami szintén magas fizuval jár, és akkor ugyanott vagy, ahol a part szakad. Se pénz, se hűség, csak magas fizu. -
Speedhs
őstag
válasz
gooool #19101 üzenetére
Arra figyelj, hogy legalább 3 db jól fejelő srác legyen. Ezek mehetnek védelembe, csatárnak, kp-nak. A szélekre én "gyors" srácokat vennék. Ha 3-5-2 felállással játszol, akkor egy technikás védekező csatár is jól jöhet.
A középpálya a legfontosabb, tehát én oda venném a jobb játékosokat, magas átadással, persze fontos az, hogy egységes legyen a csapat, tehát egy természetfeletti jsz mellé fölösleges venni egy legendásat.
A max szint egyébként, ameddig a fizetések is jók az a titáni, tehát e fölött ne nagyon keresgélj.
Szerintem ezek a legfontosabb dolgok. Még talán annyi, hogy saját nemzetedből való srácokat vegyél a fizu végett s legalább egynek legyen egy 12 es pontrúgása minimum.
-
zsolli
addikt
válasz
gooool #18453 üzenetére
Azt mondják a megfelelő és a jó vez. képesség között nincs olyan óriási különbség.
Megfelelő vez. képességűt én pl. 200 ezerért vettem
Jó vezetőivel ha szerencséd van, akkor 80 milla körül kifogsz 1-2-t, de azért általában drágább szokott lenni.
Az is megoldás lehet, ha veszel egy faintos játékost nem edzett posztra, de nálad fog 2-3 szintet nőni a tapasztalat, és belőle képzel edzőt. Mondjuk ennek az a hátul ütője, hogy utána már nem tudod eladni.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
gooool #18434 üzenetére
Gyenge az edződ vez. képessége. Azt hiszem, amikor még az enyémé is gyenge volt, akkor folyamatos PIC-kel kb. boldog (7) szintet lehet tartani vele a köv. bajnokin. Azért az sem olyan rossz ám
Nekem most csapnivaló már az edzőm vez. képessége, ez olyan elégedett (6) környékéig tartja meg.
Zs
-
Speedhs
őstag
válasz
gooool #17721 üzenetére
Értem, kár, mert lenne egy konkrét csoport hardverapróról
Én azért nem szeretek feljebb jutni, mert nő a vereség esélye és elhagynak a szurkolók..
400 Szurkolót veszítettem, mikor VI.o-ból VII.-be kerültem. Kb 10 meccsen keresztül előtte csak kikaptam.
Egyébként emelték a jegyek árait vagy mi? Mert az elmúlt hazai meccseken mindig 60 milla fölött volt a bevétel VII-ben!
-
zsolli
addikt
válasz
gooool #17596 üzenetére
Jól felturbózott védelemmel (főleg középsővel) talán lehet esélyed. Bár biztos magasan van az önbizalma a múlt heti meccse miatt.
Azt néztem, hogy Gyors SE nemigen várható, mert csak 1-1 gyors srácotok van, az is mindkettőtöknél védő poszton. Ha lenne egy Gyors szélsőd, ő mehetne bal széledre.
Az ő gyors védője mindig bal szélen van, így egy jobb oldali elfutást megfoghatna.Neki nincs, neked van 1 Jól fejelőd, így esélyed lehet a szöglet + fejes gólra.
Meg aztán tőled még egy MOTS is mehetne
-
zsolli
addikt
válasz
gooool #17573 üzenetére
Látom a Te edződ vezetőije is ugyanúgy gyenge, mint az enyémé. Én minden meccsen PIC-elek, így pl. a most szombati meccsre is boldog (7) a TS-em.
Szép értékelést hoznak a kp-id, ennek ellenére én is "keveslem" a hozott kp-t. Több dolog közrejátszhat. Ugye az első, amiről már volt szó a TS.
De ott van még, hogy a szélsőknek milyen szintű jsz-e van. Illetve pl. támadó utasítással kevesebbet ad hozzá a kp-hoz. Lehet még TDF-et használni (Technikás specű védekező csatár). Annál a fontossági sorrend:
- játékszervezés,
- átadás,
- gólszerzés.A TDF magas jsz-szel erősíti a kp-t, átadásával meg erősíti a szélső támadást (igen, még védekező utasításnál is).
Zs
-
Patrick
addikt
válasz
gooool #17559 üzenetére
A csapatszellemet csak úgy tudod magasabbra húzni, ha laza játékot játszol a kupában, vagy a bajnokságban. Ahol a kezdődet megadod, ott kell beállítani, hozzáállás: átlagos, vagy laza játék, vagy a szezon legfontosabb mérkőzése. A laza játékkal kettőt ugrik a TS felfele, a legfontosabb mérkőzéssel pedig megfelezi a TS-t. Ritkán eltér persze ez is.
Szóval, így tudod növelni a csapatszellemet. Két kp-d pedig egész jó, bőven tudnál nagyszerű, kiemelkedő kp-t is, csak TS kell hozzá. Szezon elején érdemes jól belőni a kupában pl, amíg gyenge ellenfeleket kapsz.
Valamilyen szinten, de csak kis mértékben a sportpszichológusok is növelik, avagy szinten tartják.
A pénzt pedig gyűjtsed csak.
-
Patrick
addikt
válasz
gooool #17557 üzenetére
Üdv itt.
Nos, ahhoz képest, hogy VI-ban vagy, egész jó az a 3 középpályásod. A gyenge alatt mit értesz pontosan?
Idegenben megfelelő, hazai pályán jó a középpályád, VI-ban ez teljesen jó.
A csapatszellem befolyással van a középpályára, értelem szerűen, minél magasabb a TS, annál jobb lesz az értékelésed középpályán. Talán titániak a kp-id...Harmadik legjobb a rúgott gólod és második a kapott gólok alapján a csapatod, ez egész jó. Egyébként, ha a csatárjaid 50-70k TSI-vel rendelkeznének, a támadásod is erősebb lenne, valamint a szélsők, hát igen, azért az már nem olcsóság... + még két erősebb szélső...
Gyűjtsd a pénzt és mehet az erősítés. Mit edzel? Feljutnod még nem kell.
Régebben ilyen csapattal simán IV-ben volt az ember... most meg én is kiesek VI-ba... sokat változott, na nem a játék, mert az ugyan olyan... nagyon sok a játékos és nagyon olcsón lehet már hozzájutni, így már kisebb csapat is egész jól tud erősíteni, ha okosan csinálja.
-
zsolli
addikt
Elméletileg 2 heti lebontásban kell nézni, amibe 1 hazai meccs is beletartozik.
Ez alapján a 2 heti mérlegem nekem is pluszos, de egyre kevesebb pénzt tudok "felhalmozni"
Ügye az edzéseim relatív hosszútávúak, nem trédelek szintlépés előtti srácokkal, így az igazán nagy bevételek akár 3-4 szezont is váratnak magukra. Ami még besegíthet, ha az akadémiáról eladható suhancokat hoz fel az ember. Ha nem is 2-3-400 milláért adom el, de pl. egy 20-30 millás eladás is segít.
Zs
-
zsolli
addikt
Játszani nem fog, csak "alszik" egy estét a mezben
De akkor is büszke vagyok és imádom. "Lefotóztam" a szép ruhájában:
Ezt már nem vehetik el tőle(m)
Amúgy tényleg nagyon jó alapanyag volt, és szuper kezekben van. Remek edzős menedzser vette meg, és látszik, hogy alacsony erőnlét%-kal edzi, így nagyon gyorsan fejlődik.
Zs
-
zsolli
addikt
Érdekes.
Nekem ha jól láttam, most remek kp-m volt idegenben (igaz azonos régió).
Asszem a TS-em 5-ös (nem tudom a megnevezését).Középen 1 db wc, és 2 db lenyűgöző (wc-hez közeliek szinten belül) kp volt, bal szélen egy lenyűgöző jsz-es playa volt középre irányítva, jobb szélen egy nagyszerű jsz-es szélső volt támadóban.
Az egyik TDF (Technikás védekező csatár) azt hiszem jó jsz-ű, míg a másik lenyűgöző (egyik kp-m amúgy).Tehát én az egyik szélről és a csatársorból is rásegítettem a kp-ra.
Zs
-
Patrick
addikt
Igazából V és alatta nem nagyon kell még vezetői képesség. A lényeg a JÓ edző. persze így is vannak állati erős csoportok. Szóval nem könnyű kompromisszumot kötni.
A melékskillekkel nem nő a játékos fizetése.
ha megnézel pl egy titáni csatárt, mondjuk kb 500 milla, aztán megnézel ugyan ilyet, de mondjuk lenyűgöző átadással, ugyan annyi a fizetése.
Viszont van olyan titáni csatár amelyik 100k TSI felett van, nah annak már majdnem kétszerese a fizuja.Ja igen, viszont kétszer annyiba is kerül.
-
Patrick
addikt
Nos, igazából, ha a csapatszellemed nőni fog, mondjuk egy PIC-es kupameccs után, és majd hazai pályán játszol, szerintem a középszerű kp-d is meglesz, 352-es felállással.
Nálam most nyugodt a TS. Hazai pályán volt, remek kp-m. Úgy, hogy 3 földöntúlival játszom belül. A két szélsőm közül az egyiknek van jó játékszervezése.
Elég sok minden számít itt is. TSI, Skill, forma, erőnlét, TS, felállás, idegenbeli vagy hazai meccs. A másodlagos skillekkel most azért nem foglalkozom, mert a labdabirtokláshoz, csak Erőnlét és Játékszervezés kell, semmi más.
Szóval szerintem lesz az majd jobb is.
-
zsolli
addikt
Vagy igen, vagy nem
Lehet, hogy kétszer egymás után nem csap belém a "mennykű"
De benne van a pakliban, túl jók a formáim.Nekem úgy rémlik előző szezont -11-gyes formaromlással kezdtem.
Akkor rámegyek a túlélésre. Döntetlenek, kis arány vereségek, és majd szezon közepén-végén megpróbálok belecsapni a lecsóba
A lényeg, a fiúk ne sérüljenek le, és a kp-im megkapják az edzéseket.
Zs
-
zsolli
addikt
Nekem az a bajom, hogy pl. ma még nem tudom edzővé konvertálni
Szombaton lesz nálam 16 hete. Sajnos a péntek esti frissítés után tudom csak megejteni a dolgot, így kérdés, hogy a most fel-PIC-elt TS (azt hiszem elégedett /6/) mennyire fog lezuhanni a jelenlegi pocsék vezetőijű edzőm "miatt".Zs
-
zsolli
addikt
A profik még az Alltidon is nézik ilyenkor, hogy a playa mikor lépett szintet tapasztalatból. Lehet, hogy a Tiédnek sem kell sok a szintlépséhez, és ha nincs feltétlen szükség a vezetői képességére szezon közepén, lehet, hogy még meglépi a köv. tapasztalatot a szerdai meccseknek köszönhetően. És akkor még olcsóbb lenne a képzés.
Az enyém remek tapasztalatú, de elég rég óta, jó lenne ha a tegnapi kupameccs 90 perce miatt szintet lépne, jól jönne a pénztárcámnak
Zs
-
zsolli
addikt
Szuper lesz. Elméletileg az enyém is jó edző lesz, középszerű tapasztalattal.
Szerintem nézd át a sorsolásod, hogy szezon közepétől mennyire fogod "használni", ill. mennyire lesz szükséged a PIC-PIN-MOTS-ra. Ha addigra bebiztosítottad a célkitűzésed (pl. bentmaradás), és nem sok esélyed van a továbbjutásra, vagy esetleg csak nem akarsz feljebb jutni még, akkor lehet érdemesebb a köv. szezon elején az első kupameccs környékén edzővé avanzsálni a kp-dat. Így tovább fogja tartani a középszerű vezetőit, leeht még az azutáni szezon elején is.
Ügye a mi szintünkön még jellemzően a szezon eleji kupameccseknél használjuk ezt ki, persze kérdés kinek milyen ellenfelei vannak a ligájában.
Zs
-
r0by
addikt
Sajna nem vagy egyedül:
TSI: +5780/-2450
Forma: +2/-6Ráadásul besz*ptam a következő kupaellenfelet. Lehelletnyivel gyengébb csak nálam, és én fogok hozzá menni. Szerintem buktázok, így meg főleg, hogy ekkora formaromlásom lett.
Én naívan azt gondoltam, hogy lehet, hogy ez a szezon majd jobb lesz, mint az előző.
Aztán még a HT-sok írnak mindenféle cikkeket, hogy nem tudják, hogy miért csökken a játékosok száma. Ház például ezért, és nem azért, mert nincsenek fent a facebook-on meg a hasonló sületlen érvelésük... -
plus44
veterán
érdekes, nálam meg pont fordítva, csupa 7es forma, van 8as is már, tsi növekedés az egekben, a védekezés skillek is emelkedtek a kapusaimnál, szóval le a kalappal, kérdés meddig tart ez a szárnyalás.
Am. a kupában továbbjutottam persze, nagy terveim voltak mostanra, erre olyan ellenfelet kaptam...
-
ftc
nagyúr
16 éves és 76 napos
ahhoz, hogy feltudd vinni 112 napot kell töltenie a csapatodban
azaz a Tied:
17 éves s 73 napos lesz ha jól számolok...
jelenelg hasonló playak ugy 1000-3000eur között mozognak.. haa mázlid lenne akkor egy középszerű átaaddás dobhatna az árán.
Enyémre leszek kiváncsi
védekezés:jó
játékszervezés: középszerű
átadás: középszerűmenynit is ér majd..lehet fent még kap pár kp edzést
-
zsolli
addikt
A csatárral ne foglalkozz, öreg. Ráadásul ~ 45 percre kapta ezt az értékelést. A csatárok túl vannak csillagozva. Lehet, hogy gyenge-középszerű gólszerzése vagy átadása van.
A védő srácra figyelhetsz, mert fiatalabb 16 évesnél. Ő is 1 félidőt játszott, lehet, hogy jelenleg gyenge védekezése van. De bármi kiderülhet.
A lényeg, a jelenlegi csapatból a 16 év felettiekkel ne nagyon foglalkozz.
Zs
-
zsolli
addikt
Gólszerzés maximuma gyenge, jelenleg gyenge a védekezése.
Amíg nincs más, derítsd ki a védekezése maximumát, aztán rá lehet nézni szélsőjáték, esetleg jsz szempontból.
Ha kp-ra teszed, és pl. tudod a jsz maximumát, akkor megnézheted az átadását is.
De ha lesz jobb és fiatalabb, akkor azzal foglalkozz.Zs
-
zsolli
addikt
A középszerű playának titulált sokszor rejthet egy jó skillt, de hogy 16 éves, az nem annyira jó, mert lehet akár 16 éves 90 napos is. Tehát 17 éves 0 napos korában tuti nem fogod tudni felhozni.
Ha nem ajánl 15 évest, el lehet fogadni ilyet, mert magának az ifi-csapatnak hasznára válhat olyan poszton, amit pl. nem edzel.
Zs
-
gooool
őstag
Jah és most hívtam fel a megfigyelőt,ezt kaptam:
Nos, Ferenc Cziczere 16 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.
Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy gyenge Gólszerzés képességű játékosod. Összességében nézve ő szerintem egy középszerű szintű játékos. További edzés nélkül Védekezés képessége gyenge szintű marad.
Megéri szerződtetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest