- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
brucka
tag
Sztem ebből semmiképp, ha már képzel akkor legyen minimum megfelelő vezetői képessége.
Fillérekért találsz a piacon magas tapasztalattal és megfelelő vezetői képességgel, az sem baj ha minden képesség ezen kívül nulla.
Annyi, hogy azt legkorábban 1 szezon múlva tudod képezni.A mostani középszerűt viszont gyorsan le kéne cserélni, mert azzal veszett lassan fejlődnek a játékosok.
Én azt csinálnám a helyedben, hogy a középszerűt lecserélném külső toborzassal egy megfelelő edzőre csapnivaló vezetőivel ez elég olcsón megvan. És minél előbb venni egyet a fentebb említett módon.Nem tudom melyik a csapatod, de ha nem számít a csapat szellem(nem szoktál lazázni) akkor lehet külső toborzassal jó/csapnivalót is beszerezni, az sem vészes, de edzés szempontjából az lenne az optimális.
-
ftc
nagyúr
Milyen edzőt a kérdés.
Jelenleg:
Egy középszerű edző, aki támadó szellemű.
Kedves fickó, aki lobbanékony és sunyi.
Tapasztalata titáni(15), és katasztrofális(1) vezetői képessége van.Eléggé leeresztett
Illetve anno volt egy oldal ahova a fiatalokat lehetett bejátszani válogatottság végett.
Van vmi hasonló most is?
-
Patrick
addikt
Jól sikerült a 2. szezonom, mióta visszatértem.
3. lettem. Kövi szezonban akár a feljutásért is harcolhatok. Kaptam 65 millát, + a szurkolók befizettek 11-et. Na meg nem rég eladtam a világklasszis kapusomat. A 2. világklasszis kapusom már átadón van és van 590 millám. IV-re gyűjtöm a lóvét, aztán majd ott erősítek, vagy holtszezonban, ha feljutok.
-
ftc
nagyúr
Hátha vkit érdekel:
playerId=435617300
-
-
ftc
nagyúr
Vki hétkőzi mecsre?
-
brucka
tag
válasz
Gyárfás #20829 üzenetére
A reset előtt a vége felé,már nem nagyon voltam elengedve anyagilag és kellett egy csatár meg egy szélső azt hiszem. Kerestem már spectelenre is,főleg,mert sokan szajkózták,hogy ott 1-2 szinttel jobbat is kapsz. Hát akkor kb egy árban voltak,végül azt hiszem U lett mind2.
Mondjuk tipikusan kevesebb spectelen játékost edzenek addig,hogy az jó legyen a felső 2 osztályba,kivéve talán védő poszton.
Amióta változtattak a speceken némileg én is tanácstalan vagyok.
Ahogy én összeraknám most a csapatot:
Védőknél továbbra is fejelő,esetleg a wb gyors,ezen a két poszton akár beleférhet a spectelen is.
Szélsőnél Q vagy U
Kp Q vagy U esetleg H.
Sima csatár Q vagy U,ha df akkor T. -
sgx
tag
Sziasztok,
a hattrickhez némileg hasonló manager játékot szeretnék ajánlani nektek, ez pedig a [link].
Hamarosan kezdődik az új szezon, így tiszta lappal indulhat mindenki.
Itt valós csapatneveket kell menedzselni, van ifi és nagycsapat is.Akit érdekel tegyen egy próbát, jelenleg nincs még túl sok magyar user.
-
Gyárfás
tag
válasz
brucka #20828 üzenetére
Az a kérdés, hogy megér-e egy specet a főskillből 2 szint, mert kb ennyibe kerül a spec, tekintve hogy szélsőnek/középső középpályásnak egyáltalán nincs gólszerzése, de pl a gyors spechez is pluszba kell venni. Tehát költesz rá sokat. A sima jól fejelő meg pláne most, nagyobb eséllyel fog technikás támadó ellen gólt kapni és akkor még ott van a kiszámíthatatlan öngól, illetve az időjárási randomtényező, ami nekem pl az utóbbi két szezonban a fontos meccseken kedvezett az ellenfélnek, így kb pont emiatt vagyok még mindig ott, ahol.
Vettem egy technikás középső védőt, hogy kipróbáljam ezt az új specet, de az időjárási tényező miatt vennem kéne mellé egy erőteljeset is, hogy kikompenzáljam és ez így + 10-10% árban a két játékosra, nem biztos, hogy megéri.
Nekem nincs olyan nagy tapasztalatom, csak érzetre írtam amit írtam, de szerintem ez egy jó erős becslés. Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is!
-
brucka
tag
válasz
Gyárfás #20827 üzenetére
(jó) Speces játékosok nélkül meccsenként kb 0,5-1 gólt eldobsz magadtól. Egy full speces csapattal szemben sztem ez a szám lehet magasabb is. Alsóbb osztályokban ez még nem is akkora gond, de feljebb már amúgy is elég sokszor a random dönt, így elég nagy luxus eldobni egy ilyen esélyt.
-
Gyárfás
tag
Egyébként jó a téma, tetszik!
Ha most újrakezdeném a játékot, akkor biztos, hogy középpályán erősítenék, lehet, hogy kipróbálnék egy 4-3-3 felállást védekezőre állított csatárral. 40% hozzájárulásuk van a KP-hoz és kevesebbet veszítenek a középső támadás erejéből, mint a középre tolt szélső a szélső támadás hozzájárulásából.
Edzenék nekik offnak átadást vagy stílszerűen játékszervezést. Az extrém erős középpálya mellé elég erős védelmet adhat a 3 védő is a kapussal. A középső támadás pedig teljesen használható maradna. + talán egy-két spec, pl egy erőteljes normál csatár.
-
Gyárfás
tag
válasz
brucka #20824 üzenetére
Igazság szerint CA-ra tartok kb remek-nagyszerű átadással rendelkező védőket, és mivel más, nem CA csapatoknak csak a középpályások/szélsők és csatárok rendelkezhetnek átadással, így nekem hozzájuk képest ennyivel is több átadásom van csapatszinten az erősebb széleken/középen támadás taktikához. Távoli lövések taktika az egészen más, a kreatív játék meg nem mozgat meg valahogy
. Fölöslegesnek érzem egy mindenre jó csapat kialakítását, mert az inkább semmire sem lesz jó. Szóval így igyekeztem lefedni ezt a 3 taktikai lehetőséget, és szerintem ez így ebben a formában elég jó is, pláne hogy off-skillnek átadást vásárlok a többi mezőnyjátékosnak is, mert védekezést úgyis edzek, de megmondom őszintébe, hogy szerintem majdnem drága még ez a CA is, sztem tényleg hatékonyabb specialitás nélküli játékosokat, sima off-skill nélküli védőket, és full középpályát tolni.
Egylegővelennyi
-
brucka
tag
válasz
Gyárfás #20819 üzenetére
Egyelőre zuhanok vissza, most III.-nál tartok éppen.
Jelenleg az u20-nak edzek 5 kp-t meg egy sajátot, a fél edzés helyeken meg traderkedek.
Következő szezonban jön egy elég pofás játékos az akadémiáról, tökéletes korral, speccel u20-hoz, de jelenlegiek mellé nem fér be. Lehet el kell adnom,pedig lehetne köré csapatot építeni..
Az utóbbi időben viszont egyre nagyobbnak érzem a random faktort, elég csak megnézni az NT mostani csoportjában a meccsek zömét.
Nem biztos, hogy belevágok egy új csapat építésébe, hogy utána meg csak bosszankodjak.
Meg persze ötletem sincs... 😀😀Még annyit hozzátennék, hogy nem biztos, hogy jó csak CAra kihegyezni egy csapatot.
-
musli26
tag
Sziasztok!
Én is V.o. estem vissza.
Eddig gólszerzést edzettem.
Szezon kezdéskor áttértem a Játékszervezésre.
Vettem ifiket 5db.(17éves 50naposig)
Ifik 3 db 2U 1 T középre.
Szélre 1Q+ 1T.
Változtak a spec. képességek ahogy olvastam.
Mennyire jó ötlet volt venni egy T szélsőt?
Ti milyet vennétek a helyebe szélre? -
Littoral
aktív tag
Én is középpályát edzek, küzdök az V-ben való bentmaradásért. A játéktördelés taktika lesz ma a soros, a csoport legerősebb csapatával találkozunk. Hét közben kipróbáltam a taktikát, egy 3:0-ás győzelmet hozott. A mai meccsen a pontszerzés is bravúr lenne, a bentmaradáshoz szükséges pontokat más ellen szedjük majd össze, azt mondom.
-
Gyárfás
tag
válasz
brucka #20818 üzenetére
Üdv!
Mostanában igencsak hanyagoltam a fórumot
, de azért igyekszem.
Hát nehéz kimatekozni a játékot, nem is az a lényege, de jó ezzel foglalatoskodni, az biztos
. Oszd meg mire jutottál!
Én elköteleződtem az ellentámadás taktika mellett és védekezést edzek, de ha objektív véleményt kellene mondani, talán még mindig a birtokláson múlik a játék.
Tudtommal változás csak annyi, hogy más lett az SE-k előfordulási valószínűsége és gólra váltási esélye, illetve az új SE-k. Tulajdonképpen úgy tűnik, hogy mindenből megéri 1-et tartani, de a két egyforma SE már jóval kevesebb valószínűséggel rendelkezik. Nem tudom, megéri-e valamit halmozni. -
brucka
tag
Sziasztok!
Nézelődtem itt a fórumon és meglepődve tapasztaltam, hogy van olyan téma amihez nem vagyok teljesen hülye.. 😀
Gondoltam beköszönök.
Csapatnév: Kettes
Előző szezonban adtam el a csapatot és épp azon megy az agyalás, hogy milyen irányba induljak el az újítások után.. -
Patrick
addikt
válasz
Gyárfás #20815 üzenetére
Jó sokszor volt már olyan, hogy a támadásom jobb volt, mint az ellenfélé, valamint a védelmem jobb volt, mint az ellenfél támadása, de csak KP-ban voltam rosszabb erre ő nyert...
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy elég ha csak KP-d van, ISTENI-ek... többi helyre jó egy noname 0 tsi-s jól fejelő játékos és voilá... -
Gyárfás
tag
válasz
--Ham-- #20813 üzenetére
Gratulálok!
Hanyagoltam a fórumot, de nem hanyatlott a lelkesedés.
Nem sikerült az osztályozóm negyedikbe, így maradt az öt, pedig erősebb csapat voltam, de idegenben sérültekkel sajnos nem ment.
A szezon nem indult túl jól volt egy döntetlenem mindjárt az első meccsen de legalább rájöttem, hogy a 30%-70% támadás-védekezés arány nem elég a gólhoz. Mit gondoltok erről? Nyilván ha van 9-11 támadása egy csapatnak egy meccsen, akkor elég lehet, de 5-7 támadás esetén nem valószínű a gól, max. lehetséges. -
--Ham--
csendes tag
Sziasztok!
Jelentem osztályozó nélkül felmásztam negyedligába, első mérkőzésemet átlagos hozzáállással megnyertem, a következőn egy ca csapat ellen pic- et kockáztatok hogy előnyhöz jussak a következő csapatok ellen. Még kell elemeznem, de ket csapat amitől nem szegyen kikapnom, szóval kis mázlival megcelzom a gyozelmet, a realis cel az osztalyozo nelkuli bentnaradas lesz. -
-
ftc
nagyúr
Sima feljutáskiesés után... pedig összes világklasszis playamat eladtam...Jelenleg ragyogó a legjobb...
Köv cél bent maradni a V ligában..
-
Gyárfás
tag
válasz
Patrick #20808 üzenetére
Akkor bejött a taktika! Gratulálok!
Nálam a csoport elsőség az utolsó meccsen múlt, nem lazázhattam, de előtte végig azt toltam. Döntetlen lett, így éppen meglett az első hely...
Az osztályozón egy hasonló erejű csapat ellen fogok játszani, és lesérült a kapusom, és egy szélsőm is még a szezon közepe-vége fele úgy 6 hétre... A szélsőre volt pénzem, már érett egy ideje, pár meccset már eltöltött nálunk az újonc, de kapusból vennem kellett egy öreget olcsón, úgy 90.000.000-ért. Valamire való kapus nélkül mégsem mehetek egy ilyen fontos mérkőzésre, főleg CA taktikán. Hogyismondjam, olyan mint micsoda nélkül izélni... -
Patrick
addikt
válasz
Gyárfás #20807 üzenetére
5. lettem.
Jön az osztályozó. Nálam gyengébb, az utolsó meccsemet direkt lazáztam, hogy jobb legyen a csapatszellem... szerintem bent maradok. Minden poszton világklasszis játékosok vannak a szélsőket kivéve. A kapusaim kiemelkedőek.
A titáni kapusomat 1 milliárdért adtam el, aki megvette még aznap kitette 1,5 milliárdért, nem vették meg neki, ahogy 1,4-ért sem és 1,3-ért sem... Akkor sem és most sem szeretem az ilyen gondolkodást, hozzáállást, akik más munkáját próbálják drágábban értékesíteni...
Szerk:
Többieknél mi újság? -
Gyárfás
tag
Szezonvége... Aki túlélte jelentkezzen!
Patrick?
-
Littoral
aktív tag
Új vezércikk 2018. őszi ütemterv címmel
* Megnöveljük a hosszabbítások valószínűségét és az ezek alatt történő események megjelenését.
* Fejlesztjük a HT-maileket
* Számos fejlesztés a barátságos mérkőzések kalapján, és új kalap Alkalmi mérkőzések számára
* Ifi Akadémiák: 18 főre növelt csapatok, a lapok és sérülések megszűnnek, láthatóvá válnak a korábbi tabellák és még számos apró javítás is érkezik.
* Fejlesztjük az Átigazolási gyorslistát
* Bevezetjük az edzőtáborokat - egy új lehetőséget, amivel az edzést hűségnövelésre, formáció javításra vagy gyorsabb gyógyulásra cserélheted (mindegyiket egyszer egy szezonban)A Platina támogatóinknak ismét lehetősége lesz szavazni egy új Támogatói funkcióra!
Mindezek mellett néhány olyan funkciót is előkészítünk, melyeket a novemberben kezdődő szezonban fogunk elkészíteni.
[...]
-
Gyárfás
tag
Tudja valaki, hogy miért lehet barátságos mérkőzésen belga csapatot választani ellenfélnek?
-
ftc
nagyúr
Ezt a meccset, hogy nyertem meg? match id 631835194
-
Gyárfás
tag
Azért kérdeztem azon felül, hogy kíváncsi vagyok, mert én jellemzően a legerősebb ellen játszom az első meccset és utána erő szerint csökkenő sorrendben a többit. Így most jönnek a könnyebb játékok.
2. hely, 11-5 az arányom, az elsőnek 12-4. 3 győzelem, 2 döntetlen, az elsőnek 4 győzelem, 1 döntetlen.
Jövő szombaton fog játszani egy nehéz meccset, amin még bukhat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest