- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyárfás
tag
válasz
brucka #20824 üzenetére
Igazság szerint CA-ra tartok kb remek-nagyszerű átadással rendelkező védőket, és mivel más, nem CA csapatoknak csak a középpályások/szélsők és csatárok rendelkezhetnek átadással, így nekem hozzájuk képest ennyivel is több átadásom van csapatszinten az erősebb széleken/középen támadás taktikához. Távoli lövések taktika az egészen más, a kreatív játék meg nem mozgat meg valahogy
. Fölöslegesnek érzem egy mindenre jó csapat kialakítását, mert az inkább semmire sem lesz jó. Szóval így igyekeztem lefedni ezt a 3 taktikai lehetőséget, és szerintem ez így ebben a formában elég jó is, pláne hogy off-skillnek átadást vásárlok a többi mezőnyjátékosnak is, mert védekezést úgyis edzek, de megmondom őszintébe, hogy szerintem majdnem drága még ez a CA is, sztem tényleg hatékonyabb specialitás nélküli játékosokat, sima off-skill nélküli védőket, és full középpályát tolni.
Egylegővelennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Alkoholista nevelde
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia! Fulldoboz!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- Eladó Lenovo T580 / 15,6" / i7 8650U / 16-32GB RAM / 512GB SSD / új nagy aksi, új töltő
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest