- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Ham--
csendes tag
Sziasztok!
Jelentem osztályozó nélkül felmásztam negyedligába, első mérkőzésemet átlagos hozzáállással megnyertem, a következőn egy ca csapat ellen pic- et kockáztatok hogy előnyhöz jussak a következő csapatok ellen. Még kell elemeznem, de ket csapat amitől nem szegyen kikapnom, szóval kis mázlival megcelzom a gyozelmet, a realis cel az osztalyozo nelkuli bentnaradas lesz. -
--Ham--
csendes tag
válasz
Patrick #20787 üzenetére
Sztem edzed ki a kapusodat titánira, aztán pontrúgás edzés is menjen titánira minimum nála. Ha nincs pontrùgása hiába természetfeletti a védése, a pontrúgások kivédéséhez a pontrúgó skilljét nézi a motor. Ezután egy 5-4 - 1 be gondolkoznék és védőket edzenék meg persze a kapust is. Ha a kapusod elérte a ragyogó védekezést addigra a vásárolt gyerekek termeszetfelettire is jutnak.. Van egy erős védelmed, hűséged és lehet gondolkozni a jatekszervezes atadas es egyeb edzeseken.
-
--Ham--
csendes tag
válasz
Patrick #20769 üzenetére
Üdv!
Én a legerőseb 5-ödligás csoportban vagyok, és pont attól élvezetes hogy nehezek a meccsek, taktikázni kell. Az alapgondolat hogy lemotsolod a gyengéket és piceled 5-5-0 tördelve a nagyobbakat háát, sztem nem túl jó ötlet. Persze ez egy játék ,és én sem tudom, de attól nem élvezném ha az utolsókat MOTS-al elverem. Nálunk az utolsó ha MOTS-ol az első is bajban van
Ez a csapatom: 577707 -
--Ham--
csendes tag
Üdv mindenkinek!
2 éve játszom, védeket edzettem, most játékszervezés jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest