- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gyárfás
tag
válasz
brucka #20828 üzenetére
Az a kérdés, hogy megér-e egy specet a főskillből 2 szint, mert kb ennyibe kerül a spec, tekintve hogy szélsőnek/középső középpályásnak egyáltalán nincs gólszerzése, de pl a gyors spechez is pluszba kell venni. Tehát költesz rá sokat. A sima jól fejelő meg pláne most, nagyobb eséllyel fog technikás támadó ellen gólt kapni és akkor még ott van a kiszámíthatatlan öngól, illetve az időjárási randomtényező, ami nekem pl az utóbbi két szezonban a fontos meccseken kedvezett az ellenfélnek, így kb pont emiatt vagyok még mindig ott, ahol.
Vettem egy technikás középső védőt, hogy kipróbáljam ezt az új specet, de az időjárási tényező miatt vennem kéne mellé egy erőteljeset is, hogy kikompenzáljam és ez így + 10-10% árban a két játékosra, nem biztos, hogy megéri.
Nekem nincs olyan nagy tapasztalatom, csak érzetre írtam amit írtam, de szerintem ez egy jó erős becslés. Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is!
-
Gyárfás
tag
válasz
brucka #20824 üzenetére
Igazság szerint CA-ra tartok kb remek-nagyszerű átadással rendelkező védőket, és mivel más, nem CA csapatoknak csak a középpályások/szélsők és csatárok rendelkezhetnek átadással, így nekem hozzájuk képest ennyivel is több átadásom van csapatszinten az erősebb széleken/középen támadás taktikához. Távoli lövések taktika az egészen más, a kreatív játék meg nem mozgat meg valahogy
. Fölöslegesnek érzem egy mindenre jó csapat kialakítását, mert az inkább semmire sem lesz jó. Szóval így igyekeztem lefedni ezt a 3 taktikai lehetőséget, és szerintem ez így ebben a formában elég jó is, pláne hogy off-skillnek átadást vásárlok a többi mezőnyjátékosnak is, mert védekezést úgyis edzek, de megmondom őszintébe, hogy szerintem majdnem drága még ez a CA is, sztem tényleg hatékonyabb specialitás nélküli játékosokat, sima off-skill nélküli védőket, és full középpályát tolni.
Egylegővelennyi
-
Gyárfás
tag
válasz
brucka #20818 üzenetére
Üdv!
Mostanában igencsak hanyagoltam a fórumot
, de azért igyekszem.
Hát nehéz kimatekozni a játékot, nem is az a lényege, de jó ezzel foglalatoskodni, az biztos
. Oszd meg mire jutottál!
Én elköteleződtem az ellentámadás taktika mellett és védekezést edzek, de ha objektív véleményt kellene mondani, talán még mindig a birtokláson múlik a játék.
Tudtommal változás csak annyi, hogy más lett az SE-k előfordulási valószínűsége és gólra váltási esélye, illetve az új SE-k. Tulajdonképpen úgy tűnik, hogy mindenből megéri 1-et tartani, de a két egyforma SE már jóval kevesebb valószínűséggel rendelkezik. Nem tudom, megéri-e valamit halmozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest