- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyárfás
tag
válasz
musli26 #20873 üzenetére
Egyébként akár a 22 éves csatároknak még edzhetsz játékszervezést és akkor operálhatsz DF-el. Akár már egy, de két védekező csatárral szerintem biztos átléped azt a határt, amit hasonló költségvetésű kontrázó csapat ki tud építeni.
Az ellentámadás taktika már rendszerint bukik ilyen erejű középpálya ellen, mert egyszerűen túl sokat veszít középen és túl kevés lesz a kontra is, mivel kontratámadás nem indul az összes támadásodból, hanem csak egy bizonyos %-ából, és saját támadása a kontrázó csapatnak pedig túl kevés lesz. Olyan 70-30 -as birtoklási aránynál simán előnyben vagy.
Más birtokló csapatok ellen te fogsz többet birtokolni, de nagyon ajánlom, hogy ne kövesd el azt hibát, amit a legtöbb ilyen csapat, és adjál a védelmedre! A középpálya önmagában nem véd meg, a 2 védő nagyon kevés mondjuk egy hasonló költségvetésű minden extrát nélkülöző sima 4-4-2 ellen is. Többségében inkább 3-5-2 és 4-5-1 a nyerő felállás és úgyis kell csere csatár is, tehát nem vesztesz semmit, ha nem játszik az összes egyszerre.
Védekezés offot választanék mindenkinek ezekhez a felállásokhoz középre, szélre pedig nyilván csak 3. skillnek és csak egy keveset.
3.500.000.000-ból kijön simán a közeped, de talán érdemes most már megvárni szezon végét. Akár, ha csak 15-ös játékszervezést veszel is, vegyél inkább mellé minél több védekezést, mivel a jsz-t úgyis ki fogod edzeni. -
Gyárfás
tag
válasz
musli26 #20873 üzenetére
Én jelenleg IV. osztály 3. helyén állok, de ellentámadást játszom, nem birtoklást. Szerintem olyan 16-17-es szintű játékszervezés megy azoknál a csapatoknál, ahol birtoklásra mennek jobban, ja és ez persze csak a középső középpályásnál. A szélsők jsz képességét így nem tudom megítélni.
Mivel mondtad, hogy megvan 3 csatárod, így gondolom nem sok esélye van, hogy DF-et játszass, ennek még meglepően nagy hozzájárulása van középpályához.
Tehát! Valahogy a fentebb említettnél kell majd erősebb középpályát kialakítanod és szerintem ne feledkezz meg az új SE rendszerről, amit most a régi rendszerre építő csapatokkal szemben kihasználhatsz, mivel új játékosokat veszel és olyan SE berendezkedést alakítasz ki, amilyet akarsz.
Elsősorban birtoklásra hajtó csapatoknál most egy fullos pontrúgó és sok jól fejelő játékos hasznos lehet, akiket viszont már nem hátvéd és középső középpályás pozícióba helyeznék el, mivel a technikás jól fejelő ellen esemény sokkal gyakoribb és nagyobb valószínűséggel is eredményez gólt szerintem. Emellett írja a magas XP és alacsony XP eseményeket, amelyeket egy birtokló csapat kihasználhat. Nem fontos ezeket a speceket hoznod, csak a nagyobb birtoklás nagyobb eséllyel hozza ezt az SE-t és könnyebben levédekezed az ellenfél szögletét is, de nem vesztesz azzal sem, ha mondjuk kiszámíthatatlan játékosokat hozol. Itt egy [link] ha még nem találkoztál vele és egy idézet belőle:
"A szöglet (és szöglet+H), magas XP és alacsony XP eseményeknél a labdabirtoklás aránya határozza meg, hogy mekkora eséllyel ki kaphatja meg. A többi eseménynél a középpálya nem számít, csak a speces játékosok száma."Ennyi. Azért feltételeztem, hogy 2-5-3, 3-5-2, 4-5-1 felállásokkal vagy és birtoklásra hajtasz, mert írtad, hogy játékszervezést edzel.
-
brucka
tag
válasz
musli26 #20873 üzenetére
Ez nem könnyű kérdés, ráadásul sokkal többet kéne tudni a csapatról..
Most nyílt pár csapat építős topic ht fórumon azokat is érdemes olvasgatni.
A legfrissebb első hszben össze is van gyűjtve több ilyen.
[link]
Esetleg ha nincs ötleted rám írsz ht-n aztán megpróbálok segíteni ha tudok -
brucka
tag
válasz
musli26 #20862 üzenetére
Én is azt mondom, hogy ha van rá időd és kedved akkor megéri. Nekem is több milliárd pluszban van, főleg ha bele számolom a nagy csapatba beépített játékosokat is.
Az akadémiás topic fejlécében van sok cikk a témával kapcsolatban azokat mindenképpen ajánlom többszöri olvasásra. -
Zsohi
őstag
válasz
musli26 #20866 üzenetére
Idén lesz 10 éve és ez idő alatt, 7x nyertem meg az 5. osztályt és egyszer sikerült a kupa 8. fordulójáig jutnom, szóval igazából semmit. Jó pár szezonnal ezelőtt nekiugrottam újra, kiárusítottam a csapatot és újjá építettem és most itt vagyok 2 millió TSI-vel az 5-ben, elég szánalmas, de Olaf jó alaposan kicseszett velem az elmúlt két szezonban...
Idén is megtalált, a 4 legjobb játékosom sérült le éppen az elmúlt 2 meccsemen.
-
Zsohi
őstag
válasz
musli26 #20864 üzenetére
Durr bele a lecsóba, 3 megfigyelővel egy 4 csapatos bajnokságban. Az első pár szezonban garantáltan veszteséges lesz a dolog, addig amíg el nem kezdenek szállingózni a jobb ifik.
Az első lépésben azonnal regisztrálj be a HY oldalra, nagy segítségedre fog válni a későbbiekben. A következőkben, pedig mérd fel a kapott játékosok közül az ígéreteseket, olyan játékosokat keressél akik legfeljebb 17,50 napos korukig felhozhatóak, fő képességük legalább megfelelő, van-e specialitása. A játékosaid képességeit az edző segítségével tudod kideríteni, aki minden mérkőzés után edzés riportot fog adni neked. Az elsődleges edzésforma az adott képesség jelenlegi szintjét fogja feltárni, egy az edzett poszton játszó játékosnál, a másodlagos edzés, pedig az elérhető képesség maximumát, szintén egy edzett poszton játszó játékosnál és ezen kívül még egy véletlenszerűen kiválasztott játékos képességét. Az ifi játékosok minden egyes meccs után megkapják az edzést, akár hetente több alkalommal is, ezért előnyős az alacsony létszámú bajnokság, mivel amit véget ér az adott sorozat azonnal csatlakozhatsz be a következőbe, így edzést nyerhetsz. A húzásokkal kapcsolatban a következő "képleletet" követem: Az első két megfigyelőtől csak is 15 éves játékosokat fogadok el, legalább megfelelő képességgel, kivétel a remek játékos, az utolsó, harmadik megfigyelő ajánlatát minden esetben elfogadom és ha nem tetszik amit adott egyszerűen kirúgom, így segítve a kalap "tisztulását". Fontos megjegyezni, hogy a megfigyelők minden esetben a 3 legmagasabb képesség közül kettőt árulnak el számodra véletlenszerűen kiválasztva, illetve néha a tudtodra adják a 3 elérhető legmagasabb képesség összértéket, az alábbi képlet alapján: csapnivaló 9-12, gyenge 12-15, középszerű 15-18, megfelelő 18-21, jó 21-24, példádul, három jó főképesség összértéke legalább 21, ilyenkor "összességében nézve szerintem Ő egy jó játékos"-ként fog rá hivatkozni a megfigyelő és tudhatod, hogy megfogtad Fortuna lábát.
(A pontrúgás nem számít bele a főképességekbe)
Egyéb tippek és trükkök: hozzad fel folyamatosan játékosaidat és pakold őket ki az átadólistára(legalább megfelelő főképesség, vagy dupla középszerű, stb...), ha nem kívánod megtartani őket, így minden egyes átigazolást követően kapsz egy apró szeletet az átigazolási díjból, ehhez mindenképpen játszania kell legalább 1 percet a felnőtt csapatodban. Az U20-as válogatott csapatánál a játékosok kora kritikus szempont, így akár egy gyengébbnek tűnő ifi játékos is lehet értékes megfelelő születésnappaléletkor táblázat. Ha olyan játékosokat helyezel edzett posztokra akiknek ismert már a jelenlegi és elérhető maximális képessége, könnyen ki tudod kényszeríteni az edzőből azon képességeket amik érdekelnek. Most hirtelen ennyi jutott az eszembe, de biztosan van még valami...
-
Littoral
aktív tag
válasz
musli26 #20744 üzenetére
Ugyanígy vagyok vele én is. 2003-ban kezdtem, később azt a csapatot időhiány miatt elhagytam. A jelenlegit 2009-től viszem, mostanában kezdem újra felfejleszteni a menedzsmentet. Majdnem kiléptem én is, de a belefektetett idő miatt aztán mégsem. Nem valami nagy kinézete van a játéknak valóban, de a spártai külső mögött egy rendkívül összetett rendszer rejlik.
Úgyhogy most azon vagyok, hogy újra felhozzam a fiúkat a VI-ból, legutóbb nem volt valami szerencsés a kirándulás, de ezúttal hosszabb távra tervezek.@musli26: azt hiszem, meg is találtalak a rendszerben. Vagy nem?
-
T0rnad0
addikt
válasz
musli26 #20723 üzenetére
Szia!
Nekem a 4. osztály 7. heyezése a legjobb eredményem, 3 éves csapat. Sajnos az utolsó másfél szezon rettentően peches volt, többet néztem ki a csapatból a 4. osztályban
Ja, így jutottam fel:
Középpályát edzek az elejétől kezdve, de kapusedzéssel lehetne még több pénzt csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest