- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
válasz
BusinessGuy #170 üzenetére
" Aktivan használtam az összes órámat túrázások, kerékpározás, 0-24-be rajtam. "
Viszont amikor mindehez még hozzájön, hogy az ember nem irodában hanem mondjuk építőiparban dolgozik akkor azért nem árt egy szolid külön védelem. -
Kami11
őstag
válasz
Azért túlzásokba nem kell esni,
de van olyan irodai dolgozó nő ismerősöm, aki a watch 4-ét odaütötte az asztal széléhez és berepedt a kijelző. Az én w4c-m meg már odakoppant szinte mindenhez, de semmi baja.
Mint írtam, az ultrára nem tennék, de a simára már lehet hogy felaplikálnék valamit, mert legörbülne a szám, ha odakoccanva valamihez engem is repedt kijelző fogadna.
Szerintem nem kell azt annyira "fikázni" ha valaki félti az értékeit. -
Tybike81
őstag
válasz
Egy szóval se mondtam, hogy ebben fogom hordani. 500 Ft-ot megért úgy, hogy ebben az árba még üveg is volt hozzá. Egy próba volt, nekem se tetszik nagyon max a fekete tokkal, amúgy élőben jobban néz ki. Az ultra is fura volt a képeken, élőben meg brutálisan jól néz ki
-
BusinessGuy
őstag
Ott is durván csúfit az egészen, ezzel az erővel minden ékszerre és egyébre tegyetek tokokat....
Egy telefon aminél ott az esély hogy kiütik kiesik a kezedből oké. De egy óra... Persze odaütheted vagy eleshetsz... Aktivan használtam az összes órámat túrázások, kerékpározás, 0-24-be rajtam. A 2 éves Huawei makulátlan karcmentes, semmit nem tettem rá. Elötte a Samu Watchom igaz kapott egy üveget a kijelzőjére de ennyi, karcmentesen ment el kb 2 év használat után. Persze történhet baj de ha ettől megy a para inkább biztositás mintsem az óra efféle védelme.... Ti egy rolexet is tokba téve hordanátok...? Jeggyürü tok? -
Kami11
őstag
válasz
BusinessGuy #168 üzenetére
Az ultrára szerintem is felesleges, mert ott megvédi a keret az üveget a koccanásoktól, de egy sima 7-re azért már elgondolkodtató egy tok, mert ott az üveg védtelen.
Ez pl. nem tűnik rossznak. -
BusinessGuy
őstag
válasz
Tybike81 #167 üzenetére
Tok...Egy órára???... Borzalmasan rombolja az összképét batár és rusnya lett tőle az egész óra...A szij "becsatlakozó" része igy kifejezetten mókásan fest.. Inkább kötnék rá biztositást havi pár ezresért ha ennyire féltem de ezt nem müvelném vele...Persze izlések és pofonok....
-
Tybike81
őstag
Na ilyenek a tokok....
-
válasz
Csocsesz75 #154 üzenetére
Nem, egy csomó nem kompatibilis. Az oka, hogy ezen a legújabb android van, és az óralapokat update-elni kéne hozzá a fejlesztőnek. Ez nem jelenti azt, hogy nem működnének hibátlanul, de a fejlesztőnek be kéne jelölnie az új android verziót is a kompatibilitáshoz.
-
PeteePeti
őstag
válasz
szilasz007 #157 üzenetére
Na ma is tanultam valamit akkor!
-
PeteePeti
őstag
válasz
szilasz007 #149 üzenetére
"A cseresznye az volt, hogy egyszer tolt egy resetet úgy egy jó óra után."
Ez pontosan mit jelent? Igazából az érdekel, hogy a "cseresznye" mit jelent ebben a mondatban?
-
lge73x
tag
válasz
TODI1111 #142 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat, nem értem lte verzió miért fogyaszt ilyen horrorisztikusan sokat gyakorlatilag 12 óra alatt 62% ot merült (minden csak gyári app, csak BT kapcsolat be) , még egy próbálkozás eltávolítom a mobil csomagot, aztán hogyha maradt ugyanez a katasztrófális idő, megy vissza!!!
-
Csocsesz75
őstag
Eddigi Play áruházas óralapjaitok maradéktalanul működnek Ultrán ?
-
szilasz007
aktív tag
Oh igen. Alvás követés. Volt benne kettő szakasz mindenféle adat nélkül.
Erőnléti edzésen meg járt a GPS...
Kis furcsaságok... -
válasz
BusinessGuy #141 üzenetére
Ezt csináltam, de ha zárolva van, így is megjelenik a segélyhívás lehetősége.
-
szilasz007
aktív tag
Megvolt ma az első gyurma óra.
Hát, vegyes érzelmek.
Pozitívan indúlt, az 5 Prohoz képest mintha gyorsabban követte volna le a pulzus emelkedéseket. Nem instant, de pár másodperc. Nem 5-10. Viszont voltak rosszabb pillanatai is. Volt amikor - mint a tesztben is tapasztalta - full hülyeséget mért: Gépen végzett guggolás után írt egy 100-at. Miközben éreztem, hogy a feladat "jól" esett.A cseresznye az volt, hogy egyszer tolt egy resetet úgy egy jó óra után. Gondoltam hurrá, bukom az analitikát. 5 Pronál, mikor ilyen volt, bukovári volt az egész. Itt, bár lehet ez software inkább már, a HR görbe és az analitika maradt. Az órán. Telefonra ugyanis az nem szinkronizál át, csak a nyers számok. Ez több, mint a semmi, de furcsa, hogy a HR-ek utólag csak az órán látszik.
Még meg van a reflex, hogy állandóan igazgatni akarom az óra pántját edzés közben. Az 5 Pronak a speckó mágneses szíja mindig elmászott. Itt az alap vizi stabilan fogja.
Most áll az óra 30%-on 1 nap után, de még tanul. AOD 12%, Health 8.3%, Assistant 8%. Assistant még füllel a varázsszóra... Ha ezt kilövöm, akkor jobb lesz.
Az az AI-s támogatott energy score elsőre nem rossz. Azt mondta, hogy pihennem kellene... Meglepett, mert ez hétfő és tegnap pihentem rendesen. Hát edzéskor talán éreztem is, hogy nem úgy mennek a dolgok, mint szerettem volna. Érdekel mit fog mondani szerdára. Vicces lenne, ha ebbe tettek volna bele energiát és egy kuka lenne az egész. (Persze mit várok az *AI*-tól vaúúú)
Viszont továbbra is gyors és pörög az óra. Maradjon is így és akkor már, mikor beáll, fogja hozni amit a Pro hozott.
Beállítottam a Walletet dupla csukló lefele mozgatásra. Hát, hogy ezt észlelje ébernek kell lenni-e az órának. Magyarúl, kopp-kopp, gomb megnyom, majd jöhet a gesztus és indúl a Wallet. Ebből az egészből, ha az ébresztést kihagynánk, sokkal hasznosabb lenne.
Az ujjbeggyel történő vezérlés elég cool tud lenni. Linuxon KDEConnecttel a multimédia vezérlés megjelenik az órán, ha az ember VLC-zik, YT-zik, stb. Na és itt két ujjbegy érintéssel pl meg lehet állítani a tartalmat. Üröm az örömben az, hogy persze ehhez is aktívnak kell lenni a media controlnak, hogy elkapja az eseményt. Szóval ez is a majdnem tökéletes kategória.
Viszont szoftver terén kell még reszelni. Jó óra ez, de továbbra se tökéletes. Még barátkoznunk kell, hogy az árát megérdemeltnek érezzem.
+1 Amire rájöttem. Az Ultra specifikus számlapokat külön reklámozza a Wear app, pl a 3 akciós informatív számlap amit a tesztekben villogtattak, az alapból nem volt rajta. Telón számlapot választva volt egy "Featured watch faces" gomb. Na az mutatta.
-
Levente07
tag
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy olvasom hogy nem megy a telefonról visszatöltés az új szenzorcsoport miatt. Van aki töltőpadon tölti? Mert én eddig a classicot ott töltöttem, remélem az működik vele. Gyári Samu duál töltőpadom van.
Köszi előre is
-
Laraxior
titán
Ami a 6os watchhoz jó óraszíj, az jó a 7eshez is?
-
Levente07
tag
válasz
PeteePeti #120 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Én T-től rendeltem, ott nem volt a kosárban. De members-ben elvileg leadtam az igényemet. Úgyhogy már csak várnom kell. Az órát holnap hozzák, kíváncsi vagyok.
Tényleg van aki 6 classic 47mm-ről váltott? Mert kíváncsi vagyok nagyon az üzemidőre. Nekem a classic olyan 2 napot ment... akkor gondolom ez olyan 3 lesz kb?
-
tuto558
aktív tag
Sziasztok,
Valakinek érkezett már ebből 40 mm verzió, és ha igen, mik az akku tapasztalatok?
Beneveznék az egyikre, de a méretek között még nem tudtam dönteni. Az Ultra kilőve nálam, akkora méretű óra már nagyon zavar, próbáltam korábban Watch5 Pro-t és azt sem tudtam megszokni. Minél kevésbé lehet észrevenni, annál jobb.
Ha csak a méret alapján kellene döntenem, a 40 mm-t venném, de attól tartok, hogy nagyon elmaradna üzemidőben a 44 mm-es változattól.
Minden napos töltés nem gond, mert éjszaka úgyse viselném, alváshoz nem tudtam egy órát sem megszokni.
Ami ideális lenne: egy napot reggeltől estig akármilyen használat mellett bírjon ki. Pl.: egész napos strandolás,, túrázás, vagy télen egész napos síelés AOD nélkül, de gps-szel, health track funkciókkal, 1-2 NFC-s fizetéssel nap közben, esetleg 1-2 rövidebb hívással (Buds2 Pro-val BT kapcsolatban), rövidebb zenehallgatással.
Napi edzések közben lenne még használva ezen kívül, de az nem egész napos tevékenység szóval ezt külön nem emelném ki.
Szerintetek erre képes lehet a 40 mm-es verzió a 300-as akksijával, vagy inkább a 44 mm-es verzió ajánlott?
Más: tengervízben mennyire ajánlott ezek viselése? Lehet tőle bármilyen baja? -
BusinessGuy
őstag
Fura, ilyet a buds pro-n és a buds 2 pro-n se tapasztaltam. A zajszürésük nem valami jó sőt szerintem frissitésről frissitésre romlott - főleg a buds 2 pro aminél a beérkező hangokat is agyon butitották egy frissitéssel, az első firmware kvázi lehalllgatóberendezésnek is jó lett volna, olyan dolgokat kiemelt a füledve hogy azt is durván meghallottad ha a vonaton valaki fingott...
.
Nem nagyon értettem sose a zajszürésük ajnározását, már csak ezért sem tartom hitelesnek az influenszereket és tesztoldalakat amik az egekbe emelték ilyen téren is a buds pro-kat. A Buds Pro-nál amikor leváltottam a Pro 2-re már szinte semmi értelme nem volt a zajszürésnek annyira le volt butitva...Azért az elején nem ilyen volt, nem véletlenül lehet találni a neten buds pro és pro 2 firmware downgrade-el foglalkozó témákat...
Viszont a hangminőség nem butult meg egyiknél sem ilyen mértékben mint amit irsz... -
BusinessGuy
őstag
Ha valakinek kéne adapter: [link]
-
BusinessGuy
őstag
Megjött az óra, korrekt darab. Gyors beállitgatás és teszi a dolgát,nagyon kiváncsi leszek,engem eddig főleg az akkuidők tartottak vissza mert átlag felhasználással napi 1-1 gps-el és alvásméréssel az 1 napos üzemidők nekem vicc kategóriák,itt ez már elméletileg jobb. A vérnoymásmérést lekalibráltam vérnoymásmérővel azóta megnézem párszor, pontos. A kerékpáros trackingre leszek kiváncsi,de már van róla fent profi teszt kerékpárostól akinél egy Garmin Fore 165-öt vert el ilyen tekintetben (ami megette az Apple Watch ultrát). Szóval eddig szuper minden ami magát az órát illeti.
Ami negativ nekem, az a szij...Azért ennyi pénzbe bőven bele kellett volna ott is férni valami prémium minőségnek a gumi helyett. Nyilván egy Watch GT3 Pro Elite (amit leváltok) nem egy liga tudásban de ott 190 pénzbe befért a titánium szij is, és annak az órának még mindig prémiumabb érzete van. Várom hogy visszaigazolják az igényemet az ajándék túra szijra, viszont ami talán ennél is pofátlanabb szvsz, az a szijak árazása. Egy dolog hogy irreálisan túl vannak tolva főleg a minőséghez képest - persze megértem gyári szijak, de például ez a gumi amit adnak hozzá utánygártottban kemény 6 font angol amazononról - de potom 2-3 nap alatt a magyar samsung még ezeket az árakat is megváltoztatta negativ irányba.
Múlthéten :
- 28990 / 14990 volt a túraszij
- 20991 / 10490 volt a strapa
- 32990 / 16490 volt a normál /viziRendelni már ekkor sem lehetett csak készletértesitőt kérni, mostanra már mindegyik szijnál a röhejes 32990 van áthúzva 16490-re..... Azért ehhez pofa kell.... Kiváncsi leszek teljesitik-e az előrendelői szij igényt mert a szürke túraszij napok óta készlethiányos - majd nehogy erre fogják hogy nem küldik mondván a készlet erejéig szólt a promóció....
Viszont ránéztem, már most vannak előrendelhető aftermarket szijak a szokásos 5-20k közötti árakon, sokat dob ezen is egy fém szij.
Ja igen ami külön pozitiv hogy már lehet kapni szij adaptert is tehát akinek van kedvenc szija az inkább vegyen 10 euró körül egy sam watch ultra szij adaptert. -
< CyberBob >
őstag
Amúgy ha nincs használva az lte verzió csak Bluetooth módban akkor is többet fogyaszt az óra mint az lte mentes verzió?
Mintha a korábbi szériáknál olvastam volna ilyet. -
válasz
szilasz007 #125 üzenetére
Nem, az nem érdekel, kicseréltetném a Samsunggal, ilyen előfordul. Az ANC-vel van bajom, egyenesen használhatatlan zenehallgatásra. Hihetetlen mértékben rontja a zene minőségét ha bekapcsolom, egyszerűen eltűnik a teltség, a részletek, és fémes hangzású lesz a zene. Mintha loslessről 128 bites MP3-ra váltanál. Soha nem tapasztaltam ilyen mértékű minőségromlást prémium kategóriás fülesnél. Sőt, az első Buds Pro-nál nem hallok minőségromlást az ANC bekapcsolásával. Aztán itt van a Buds 3 Pro, ami kétszer annyiba kerül, és használhatatlan az ANC, ami még csak nem is különösen jó a zajszűrés szempontjából sem (az adaptív zajszűrés meg nem is működik).
-
lge73x
tag
Watch7 LTE 44mm akku idejéről szeretnék érdeklődni akinek hasonlója van, nálam botrányos a fogyasztás, gyakorlatilag gyári állapoton csak bluetooth kapcsolaton van és mégis óránként öt százalékot fogyaszt.
Tegnap este 18:00 órakor töltőről levett készülék ma reggelre 25 százalékom van!!! Ez ilyen formában használhatatlan, kérdésem másnál is hasonló a helyzet vagy ki fogtam egy gyári hibás készüléket, talán SW bug?? -
válasz
Laraxior #122 üzenetére
Azok kapták meg hamar, akik a bejelentés utáni napokban rendelték meg, aztán úgy tűnik elfogyott a készlet.
Én pl már egy hete hordom az Ultrát, pedig eredetileg csak múlt hét pénteken szállították volna ki a tervek szerint. A Galaxy Buds 3 Pro-t is egy időben kaptam, bár az meg kár volt megrendelni. -
Laraxior
titán
Egy sima Watch7-et berendeltem, sose volt okosórám kivancsi vagyok ra. Erdekes, hogy tobbeknek mar keznel van, nalunk csak 26án szallitják
-
Levente07
tag
Sziasztok,
hogy tudom igényelni az ajándék túra száját?
-
szilasz007
aktív tag
Engem pont a narancs színű szíj tartott vissza a tiszta feketétől: Nem szeretem ha rikít az óra a kezemen. Kb ezt hordom minden hova és a fekete pl általában mindenhez megy.
És mondjuk pont ez a jó, mindenki megtalálja ami kell magánat. A titánszürében meg van a sötét tónus, de nem matt fekete, viszont nem túl fehér se. Az is van külön. Kb lefedtek minden igényt. -
válasz
Csocsesz75 #116 üzenetére
Kipróbáltam 5mp-ig marad ébren.
-
válasz
Csocsesz75 #112 üzenetére
Ezekre állítható:
* 15mp
* 30mp
* 1p -
válasz
szilasz007 #109 üzenetére
Ugyanilyen színű túraszíjat adtak a feketéhez is, a csomagban levő szíj volt narancssárga, amivel szerintem rohadt jól néz ki az óra. De az ezüst, szürke kombó a képeden is nagyon jól néz ki.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Csocsesz75 #110 üzenetére
Megint kérdeznék.
Emelésre ébredő kijelző meddig marad ébren ha nem érsz a képernyőhöz, fix 5 másodpercet (mint a Watch 6 Classic) vagy a beállított képernyőidő ( 15 vagy 30 másodperc, nemtudom még milyen értékek vannak) ?
-
Csocsesz75
őstag
válasz
szilasz007 #109 üzenetére
Oh, köszönöm. Képen majdnem inkább kéknek tűnik, gondolom a valóságban tényleg szürke.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Csocsesz75 #104 üzenetére
Titánezüsthöz olyan szürkét adnak, mint amilyen az óra széle.
Az előrendelői "túra" szíj meg inkább sötétszürke: -
e.vid
senior tag
válasz
Szürke túraszíjat.
-
válasz
Nem mindegyikhez szövet, túraszíjat adnak, csak más színben?
-
-
Csocsesz75
őstag
Titánezüsthöz milyen szíjat adnak pluszban? Jelenleg nincs nekik készleten.
-
szilasz007
aktív tag
Ma átvettem GLS pontból az Ultrát. Eddig tetszik. Batár nagy. Kijelző érzékelhetően nagyobb, mint az 5 Pro. Sokkal jobb, pörgősebb. Az 5 Pro mostanra egy lomha idegesítő szemét lett (talán direkt? :p). Batár hangos. Holnap lesz gyurma, az lesz a fő próba, de hát a tegnap megosztott teszt videó alapján sokra nem számítok. Ha már gyorsabban lekövetne, annak örülnék.
Az a tesztekbe mutatott tevékenységes számlap tetszik. Az hogy ki lehet tenni 1, vagy 2 sporttevékenységet közvetlen a számlapra like. Az egész excercise-t gyorsgombra szintén.
Viszont ha már másolnak, az a nyomorék gomb müködhetett volna tekerentyűnek is... sigh.
-
szilasz007
aktív tag
Én a 4 Classicot rendszeresen fürdettem strandon, medencében, termálban. Tengert nem látott, nem volt gond vele, azon kívül, hogy túlmelegedett.
5 Pro ugyanez, tökéletes ma igy.
4 Classicot átvette barátom, használta még 2 évet. Ő megfürdette tengerben, lemosta utána, azt kb most két hete ázott be az óra a Gyömrői tóban és lett kuka. 3 év cirka.
Mondjuk az 5 Prot se reklámozták tengerbe. Az ultrát reklámozzák. Én ettől független tengerbe nem vinném, de itteni klóros vízbe simán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest