Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente07
tag
válasz
Tybike81 #438 üzenetére
Ó én már ezen is túl vagyok. A rendeltetésszerű használatot nem befolyásolja, azt írták. Plusz linkelték a legközelebbi samsung store-t, hogy vegyek másikat. De mondom az is ugyan ilyen nem? Arra válasz se jött. Vettem amúgy gyári újat is, az is elkezdett "koszosodni", így maradt az alis megoldás amit írtam. Most így elvagyok vele.
-
Levente07
tag
válasz
Tybike81 #436 üzenetére
Szia
Rögtön mikor kijött az óra akkor vettem, és nem sokkal utána írtam ugyanezt. Le lettem oltva. Pedig a gyári szíj kopik vagy koszolódik vagy nem tudom. Az aliról rendelt ezer forintos szíj meg nem csinálja. Én rendeltem gyári színűt aliról meg mindenféle színűt, aztán amit használok arra átrakom a gyári titán csatot meg bújtatót. Ugyanúgy néz ki és a titán nem kopik úgy mint az alis csat. Így kb fél év egy szíj. De ezer Ft egy új. És ez nem fekete a szélein.
-
Levente07
tag
Sziasztok,
a korábbi óráim topicjában olvastam hogy van akinek nem küldi el a messenger üzenetekre a választ az óra. Nekem eddig ilyen nem volt de most nekem se küldi el. Az óra ultra a telefon fold 5. Gondoltam megnézem van-e frissítés. Volt az órára és a telóra is, de a válasz óráról most se jó. Kiirja hogy elküldve de nem küld semmit. Van erre valami megoldás?
-
Levente07
tag
válasz
JockeyEwing #366 üzenetére
Kb minden nap ezért lépek fel. Kíváncsi lennék a tesztre, de sehol nem találtam magyar tesztet. Igaz már előrendelésben megvettem szóval már késő...
-
Levente07
tag
Hát úgy látszik nem csak nekem van gondom. Mindenesetre ilyen nekem nem volt egyik watch-nál sem.
Amúgy én írtam a samunak, azt írták majd a technikus megszakérti. Kíváncsi leszek. Írtam h évek óta használom az óráikat, de ilyen eddig nem volt.
-
Levente07
tag
Nyugalom, nem kell beleállni az emberbe egyből...
Szóval a helyzet az, hogy sok éve galaxy órákat használok. Ezer féle szíjat használtam már, és érdekes módon nem volt még ilyen gondom. Ha valamivel esetleg ősszekoszoltam bármelyiket, egy kis szappannal és vízzel orvosolható volt. Na ez itt nem működik, nem beszélve arról hogy nem is koszoltam össze. Nem vágom miért ilyen.
Gondoltam megkérdezem hátha másnál is van ilyen gond.
Amúgy örülök hogy a te fehér szíjad rendben van, de az hogy az enyém ilyen az meg nincs rendben.
-
Levente07
tag
Sziasztok!
Én az Orange szíjas ultrát vettem meg. Sajnos 2 hét alatt a szíj két szélén elszíneződés van. Olyan mintha retkes lenne, de nem lehet letakarítani. Másnál is ilyen? Engem nagyon zavar...
-
Levente07
tag
Sziasztok,
tölti valaki vezeték nélküli töltöpaddal az órát? Nekem régi Samu dual padom van, de a telefonomat és az órát is nagyon lassan tölti? Esetleg nincs valakinek egy tippje hogy mi lenne hozzá jó?
-
Levente07
tag
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy olvasom hogy nem megy a telefonról visszatöltés az új szenzorcsoport miatt. Van aki töltőpadon tölti? Mert én eddig a classicot ott töltöttem, remélem az működik vele. Gyári Samu duál töltőpadom van.
Köszi előre is
-
Levente07
tag
válasz
PeteePeti #120 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Én T-től rendeltem, ott nem volt a kosárban. De members-ben elvileg leadtam az igényemet. Úgyhogy már csak várnom kell. Az órát holnap hozzák, kíváncsi vagyok.
Tényleg van aki 6 classic 47mm-ről váltott? Mert kíváncsi vagyok nagyon az üzemidőre. Nekem a classic olyan 2 napot ment... akkor gondolom ez olyan 3 lesz kb?
-
Levente07
tag
Sziasztok,
hogy tudom igényelni az ajándék túra száját?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest