- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
Megjött az óra, korrekt darab. Gyors beállitgatás és teszi a dolgát,nagyon kiváncsi leszek,engem eddig főleg az akkuidők tartottak vissza mert átlag felhasználással napi 1-1 gps-el és alvásméréssel az 1 napos üzemidők nekem vicc kategóriák,itt ez már elméletileg jobb. A vérnoymásmérést lekalibráltam vérnoymásmérővel azóta megnézem párszor, pontos. A kerékpáros trackingre leszek kiváncsi,de már van róla fent profi teszt kerékpárostól akinél egy Garmin Fore 165-öt vert el ilyen tekintetben (ami megette az Apple Watch ultrát). Szóval eddig szuper minden ami magát az órát illeti.
Ami negativ nekem, az a szij...Azért ennyi pénzbe bőven bele kellett volna ott is férni valami prémium minőségnek a gumi helyett. Nyilván egy Watch GT3 Pro Elite (amit leváltok) nem egy liga tudásban de ott 190 pénzbe befért a titánium szij is, és annak az órának még mindig prémiumabb érzete van. Várom hogy visszaigazolják az igényemet az ajándék túra szijra, viszont ami talán ennél is pofátlanabb szvsz, az a szijak árazása. Egy dolog hogy irreálisan túl vannak tolva főleg a minőséghez képest - persze megértem gyári szijak, de például ez a gumi amit adnak hozzá utánygártottban kemény 6 font angol amazononról - de potom 2-3 nap alatt a magyar samsung még ezeket az árakat is megváltoztatta negativ irányba.
Múlthéten :
- 28990 / 14990 volt a túraszij
- 20991 / 10490 volt a strapa
- 32990 / 16490 volt a normál /viziRendelni már ekkor sem lehetett csak készletértesitőt kérni, mostanra már mindegyik szijnál a röhejes 32990 van áthúzva 16490-re..... Azért ehhez pofa kell.... Kiváncsi leszek teljesitik-e az előrendelői szij igényt mert a szürke túraszij napok óta készlethiányos - majd nehogy erre fogják hogy nem küldik mondván a készlet erejéig szólt a promóció....
Viszont ránéztem, már most vannak előrendelhető aftermarket szijak a szokásos 5-20k közötti árakon, sokat dob ezen is egy fém szij.
Ja igen ami külön pozitiv hogy már lehet kapni szij adaptert is tehát akinek van kedvenc szija az inkább vegyen 10 euró körül egy sam watch ultra szij adaptert.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest