Új hozzászólás Aktív témák

• tuto558

aktív tag

Sziasztok,

Valakinek érkezett már ebből 40 mm verzió, és ha igen, mik az akku tapasztalatok?

Beneveznék az egyikre, de a méretek között még nem tudtam dönteni. Az Ultra kilőve nálam, akkora méretű óra már nagyon zavar, próbáltam korábban Watch5 Pro-t és azt sem tudtam megszokni. Minél kevésbé lehet észrevenni, annál jobb.

Ha csak a méret alapján kellene döntenem, a 40 mm-t venném, de attól tartok, hogy nagyon elmaradna üzemidőben a 44 mm-es változattól.

Minden napos töltés nem gond, mert éjszaka úgyse viselném, alváshoz nem tudtam egy órát sem megszokni.

Ami ideális lenne: egy napot reggeltől estig akármilyen használat mellett bírjon ki. Pl.: egész napos strandolás,, túrázás, vagy télen egész napos síelés AOD nélkül, de gps-szel, health track funkciókkal, 1-2 NFC-s fizetéssel nap közben, esetleg 1-2 rövidebb hívással (Buds2 Pro-val BT kapcsolatban), rövidebb zenehallgatással.

Napi edzések közben lenne még használva ezen kívül, de az nem egész napos tevékenység szóval ezt külön nem emelném ki.

Szerintetek erre képes lehet a 40 mm-es verzió a 300-as akksijával, vagy inkább a 44 mm-es verzió ajánlott?

Más: tengervízben mennyire ajánlott ezek viselése? Lehet tőle bármilyen baja?

Új hozzászólás Aktív témák