- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuto558
aktív tag
Sziasztok,
Valakinek érkezett már ebből 40 mm verzió, és ha igen, mik az akku tapasztalatok?
Beneveznék az egyikre, de a méretek között még nem tudtam dönteni. Az Ultra kilőve nálam, akkora méretű óra már nagyon zavar, próbáltam korábban Watch5 Pro-t és azt sem tudtam megszokni. Minél kevésbé lehet észrevenni, annál jobb.
Ha csak a méret alapján kellene döntenem, a 40 mm-t venném, de attól tartok, hogy nagyon elmaradna üzemidőben a 44 mm-es változattól.
Minden napos töltés nem gond, mert éjszaka úgyse viselném, alváshoz nem tudtam egy órát sem megszokni.
Ami ideális lenne: egy napot reggeltől estig akármilyen használat mellett bírjon ki. Pl.: egész napos strandolás,, túrázás, vagy télen egész napos síelés AOD nélkül, de gps-szel, health track funkciókkal, 1-2 NFC-s fizetéssel nap közben, esetleg 1-2 rövidebb hívással (Buds2 Pro-val BT kapcsolatban), rövidebb zenehallgatással.
Napi edzések közben lenne még használva ezen kívül, de az nem egész napos tevékenység szóval ezt külön nem emelném ki.
Szerintetek erre képes lehet a 40 mm-es verzió a 300-as akksijával, vagy inkább a 44 mm-es verzió ajánlott?
Más: tengervízben mennyire ajánlott ezek viselése? Lehet tőle bármilyen baja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest