- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartucc
addikt
Sziasztok, kéne egy kis help, mert ebben a témában nagyon nem vagyok jártas:
Lenne egy Genius Sp-g16-os hangfalam, a párja nincs meg, de az erősítője jó, ki lehetne sztem hozni belőle vmit. 2*5w-os hangszórókat hajt gyárilag, 4Ohm-osokat.
Kérdések/ötletek:
1: hogy is van ez, mmint hogy 4ohm-os erősítőre rá lehet 8-as hangfalat is kötni nem?
2: ha igen, akkor egy nagyobb hangfalat meg bír hajtani? Nem fogja kihajtani tudom, de mondjuk egy SAL hangszorópárt raknék az üres Videoton ládámba, egy 130mm-est, meg egy magasat mellé, vagy csak egy mélyet és mélynyomóként használnám a mostani két hangfal mellett.
3: arra gondoltam átrakom egy táp "dobozába", vagy egy fa házat csinálok neki, és így lehet rá csatlakoztatni bármit, ha meg lehet vele hajtani nagyobb hangfalakat is.Bármilyen építő jellegű kritikát is szívesen fogadok, és bármi véleményt!
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spotify
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Tesla topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest