Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bartucc addikt Sziasztok, kéne egy kis help, mert ebben a témában nagyon nem vagyok jártas: Lenne egy Genius Sp-g16-os hangfalam, a párja nincs meg, de az erősítője jó, ki lehetne sztem hozni belőle vmit. 2*5w-os hangszórókat hajt gyárilag, 4Ohm-osokat. Kérdések/ötletek: 
 1: hogy is van ez, mmint hogy 4ohm-os erősítőre rá lehet 8-as hangfalat is kötni nem?
 2: ha igen, akkor egy nagyobb hangfalat meg bír hajtani? Nem fogja kihajtani tudom, de mondjuk egy SAL hangszorópárt raknék az üres Videoton ládámba, egy 130mm-est, meg egy magasat mellé, vagy csak egy mélyet és mélynyomóként használnám a mostani két hangfal mellett.
 3: arra gondoltam átrakom egy táp "dobozába", vagy egy fa házat csinálok neki, és így lehet rá csatlakoztatni bármit, ha meg lehet vele hajtani nagyobb hangfalakat is.Bármilyen építő jellegű kritikát is szívesen fogadok, és bármi véleményt! 
 Köszi előre is   
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- EAFC 26
- Linux kezdőknek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Három lett, maradhat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest