- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabifotos
senior tag
A kérdésem elsősorban PapaMacihoz szól mert ő látta a videóimat amiket a mostani cuccommal csináltam...
Én is gondolkodom, hogy kéne valami jó kis hangkártya a mostani ratyi alaplapi helyett. Mostanában elkezdett jobban recsegni ha effekt van a csatornában vagy ha a proci vagy a vinyó terhelődik. (pedig nem 100 éves konfig)
Néztem ezt, még elég "tűrhető" az ára: LINK
Ezekben a videókban hallható, hogy elég zajmentes (sőt, nagyon!!) és jó minőségű: LINK, LINK2 ellentétben a mostani Behringer keverőm rettenetesen nagy alapzajával, plusz az előfoka sem a legjobb szóval elég nagy ugrás lenne egy ilyen. Bár messze nem vagyok olyan szinten mint a csaj, de még gondolkodom, hogy szükségem van e már nekem egyáltalán egy ilyenre.
És mivel ennél a latency nagyon kicsi, real-time ban lehetne effektezni a mikrofon jelét ami segítheti az intonációt. Több a bevezető mint a kérdésem..
DE!: Ti mit gondoltok a hangkártyáról?
A mikrofon minősége (a zajon kívül) mennyire javulna egy ilyennel? Vagyis, a mikrofonnak (HSMC001) lehet alapzaja, vagy ez teljesen az előfokon múlik?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest