- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
doors
tag
nem, sajnos a saját emberünk tőlünk nem sebződik...
-
doors
tag
tényleg! chaptereket nem lehet felszabadítani? semmi kedvem végigmenni mégegyszer a 6oson.. ha jól sejtem, már köüzel vok a 6os végéhez.
-
doors
tag
mondjuk az elég szar, hogy ők sebezhetetlenek, és hiába lövöm őket, semmi bajuk nem lesz.
Akkor miért nekem kell őket felszabadítanom, és miért nem szabadítják fel magukat?
[Szerkesztve] -
doors
tag
ja, az lesz, ha hazaértem. bár tényleg ez a legizgibb rész (eddig), de az alagútos téma nem tetszett, kicsit el lett hanyagolva
de ezettúl tele nyomom magam mentésekkel..
Valaki nem küldene mégis egy mentést a 6os fejezet végéről???? -
doors
tag
válasz
duracell89 #17 üzenetére
Mondom a helyzetet. a 6os fejezetben eljutok odáig, hogy kioérek a bányából egy vasútállomásra, és bemyegyek abba a hangárba, ahol egy néger, és pár ürge lövöldözik. Segítek lelőni az ellent, és a néger be akar kísérni egy csajhoz, egy hátsó szobába.
Na a csaj örül nekem, a néger behív a szobába, de megáll az ajtóban, és nem megy arrébb.
Megnéztem a New Game-nél az egész Ravenholm fejezetet újra kéne játszani, hogy hátha máshova áll az ürge. Ugyanis ugyanígy járt genya, de ő újrajátszotta az alagúttól, és jó lett neki. nekem nincs alagútos mentésem. csak a ranevholm elejéről tudnám játszani.
mert nincs olyan mentésem, hogy kijövök az alagútból.
de ha valakinek lenne olyan mentése, ami már elhagyta ezt a helységet, az jó lenne. -
doors
tag
Valaki próálta már a HL2-t, nem a CS-t multiplayerben? legalább olyan élvezetes, mint a HL1 volt?
[Szerkesztve] -
doors
tag
válasz
duracell89 #13 üzenetére
mi az a restartos megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kuponkunyeráló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Politika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest