- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Stauffenberg #182141 üzenetére
Te gázoltad el? Mivel? TK-ra verte a kocsit?
Jaa, msot olvastam csak végig, oké
-
perempe
veterán
válasz
Stauffenberg #182141 üzenetére
Jobban fognak nevetni, ha leírom, hogy ma 5kg-mal csináltam
oldalemeléseket és előreemeléseket tolódzkodásokkal váltva. -
Phobion
őstag
válasz
Stauffenberg #182105 üzenetére
Szuper, köszönöm, feljegyzem ezeket is!
-
Speeedfire
félisten
válasz
Stauffenberg #181890 üzenetére
Pl ha nem félkész/kész ételt vásárolsz. Sokszor hallom, hogy drága a felvágott, meg a kenyér. Ahelyett, hogy pl venne burgonyát meg mellé csirkecombot, sertéscombot, karajt, hozzá szezonális zöldség/gyümölcs és máris fele annyi, mint pl egy parizeles zsemle margarinnal meg kecsappal.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Stauffenberg #181883 üzenetére
Az egészséges kaja még mindig olcsóbb, mint a szemét
-
bigmasterg
addikt
válasz
Stauffenberg #176533 üzenetére
2. körös covid zárással, 2020 novemberében csináltam kis itthoni termet.
Most hétvégén bővült még állítható paddal és egy toorx rúddal. [link]
Jó nehéz pad, ujjnyi vastag vasból van az egész, 40-50kg lehet. Súly alatt is stabil.
De van céges all you can move kártyám, azzal havi 8 alkalmat ingyen járhatok terembe, így néha oda is el-el nézek.
Igazából teljesértékűen le tudok itthon edzeni, csak teremben könnyebb pörgetni a dolgot. -
bigmasterg
addikt
válasz
Stauffenberg #176446 üzenetére
Eddigi legfinomabb vaníliás fehérje számomra a GaspariNutrition IntraPro 100% Whey volt.
kb fél éve rakta ide valaki akciósan , 13 ezer alatt volt akkor a 2,27kg -
aelod
veterán
válasz
Stauffenberg #176459 üzenetére
Nálam eltelik akár 4.5 - 5 óra is az edzés előtti és étkezés és az edzés között. Egyéni tolerancia ki mennyire tolerálja a gyomor telítettségét és az edzést. Nekem diszkomfort érzés főleg tömegelés alatt tele hassal edzeni. Kihánynék mindent is.
-
Cikó
tag
válasz
Stauffenberg #176456 üzenetére
Köszönöm urak a válaszokat, ma is tanultam valamit!
-
aelod
veterán
válasz
Stauffenberg #176456 üzenetére
(meg általában edzés előtt leküldök egy adagot két banán társaságában, hogy adjon némi üzemanyagot)
Miért? -
Woodslave
félisten
válasz
Stauffenberg #176444 üzenetére
aha Bigmaster írta már, hogy amino spikingos fehérje.
Amino spiking is the act of using low grade amino acids (usually L-Taurine and/or L-Glycine) to bump up the overall protein content of a powder.
We the consumer don’t want this because Taurine and Glycine are very bad at stimulating muscle protein synthesis. Along with L-Arginine and L-Glutamine (among other less popular aminos), these amino acids are known as conditional or nonessential amino acids, meaning our body can produce them. What we want in our protein powder is known as essential amino acids, as our bodies cannot produce them and are essential to our health, wellness and gains in the gym (most importantly of course)
Nyilván egy átbaxás megint, de lexarjuk mert olcsóbb. Persze nem ezen múlik a mr. O. cím lehet még az se hogy izmos lesz-e valaki.
Kiváncsi vagyok amúgy, hogy mennyit tesz ki ez a tényleges fehérje tartalmából. De abban majdnem biztos vagyok, hogy a két fehére "hasznosanyag" tartalmában közelít ugyanahhoz az árhoz.
-
aelod
veterán
válasz
Stauffenberg #176171 üzenetére
Pedig megint ugyan ezt irtad
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Stauffenberg #176169 üzenetére
Köszi! Nincs semmi ételallergiám, csak egy kis fogyás a cél. Akkor inkább eszem a másik levest. Azért ma még a meggyleves volt, de legalább hallal és rizzsel
-
F34R
nagyúr
válasz
Stauffenberg #176152 üzenetére
szoci mogyi
@aelod
asszem bananos Jumbom volt olyan szar ize volt az egy honapos adag majdnem fel ev alatt fogyott el (kidobni nem akartam) . ezt a mogyit nem lehet felturbozni Nesquick rl?@benfolds
milyen tunete van a teniszkonyknek? eddig csak f@ssagot olvastam rola. -
benfolds
őstag
válasz
Stauffenberg #176092 üzenetére
itt tartunk, hogy egy gyúrós topikban rohannak megvédeni szegény justin beiebert, mert leszólták a felsőtestét.
igen, én csak rendesen kigyúrt férfiak és jó seggű nők zenéjét hallgatom.
tudomásom szerint ez egy popkoncert volt, és mint ilyen, legalább felerészben a látványról szól. nekem meg nézőként jogom van azt mondani, hogy ez látványnak gyenge volt. ettől még a zenéje persze lehetne jó, de szerintem az is szar. miért csináljak úgy, mintha nem azért állt volna ki a színpadra félmeztelenül, hogy a felsőtestére és a tetkóira flexeljen? nem véletlen mértem össze a dua lipával. ha ő azt a ruhát, amiben volt, egy hájas seggre húzta volna fel, akkor gondolom fel lehetne háborodni. de egyáltalán nem volt hájas a segge, sőt, 10/10 külsővel, hibátlan showt nyomott. a mick jagger nem túl jó példa, mert ő nem azért megy a színpadra, hogy a nem létező izmait mutogassa (de akár hiszed, akár nem, egy rolling stones koncert sem lenne ugyanaz, ha mick jagger nem úgy nézne ki, ahogy, szóval a látvány náluk is számít. vagy iggy pop...látni akarják az emberek azt a testet.
) szóval nekem justin bieber (koncert) látványra 3/10, ennyi.
amúgy meg viccnek szántam, erre full komolyan bevéded, ez kész. -
aelod
veterán
válasz
Stauffenberg #176074 üzenetére
Hát ez is igaz mondjuk.
-
aelod
veterán
válasz
Stauffenberg #176072 üzenetére
A szemét se olcsó már.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Stauffenberg #175983 üzenetére
Jah… ilyen tejet senki nem fogyaszt a környezetemben.
Ez a legnépszerűbb tej?
Nem is tudtam… -
v!ct0y
veterán
válasz
Stauffenberg #175977 üzenetére
Oké, nőnek az árak, de nem ennyivel. Itt már azért is emelnek, mert egyre népszerűbbek.
Legelső 2300g-os fehérjét 8500-ért vettem tőlük 2020.06-ban. Ma ez 19000. Egy hónapja 17000 volt... Biotech USA Iso Whey Zero 2020.04. 8500 volt. Ma 12500. És kétlem, hogy a biotechnek nem nőttek volna ilyen mértékben a költségeik.
Ja és arról már nem is beszélek, hogy egy 2300g-os fehérje mellé kaptál két ingyen vitamint.
Beszoktatós árak voltak ezek. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Stauffenberg #175977 üzenetére
A tejen árstop?
Én ilyet nem tapasztaltam. -
aelod
veterán
válasz
Stauffenberg #175744 üzenetére
Nyugi itt senki nem testépítő
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Stauffenberg #175720 üzenetére
Már itt is írtam egyszer, de most ismét. Saját tapasztalatom az, hogy tomegnovelesnél rizs és tészta az, amivel hozható a kalória igény, (plusz 100 minőségi rostos le) “fogyokurakor” meg kenyér, tortilla, krumpli kell, hogy eltelitsen.
-
aelod
veterán
válasz
Nálam van, hogy belenyal a mutató a 4e kalóriába is. Nem feltétlen okoz gondot.
-
aleister
veterán
válasz
Stauffenberg #175722 üzenetére
Ez alapján 100g kb 502 kcal. Szóval akár reális is lehet az előzőben linkelt sparos egybeszotyi. Nem gondoltam volna, hogy ennyire durva. Oké, hogy 3-3.5 óra alatt fogyott el, de akkor is egy teljes étkezés kalóriaértékét hordozza.
Én is teszek mogyorót, mazsolát, diákcsemegét a reggeli zabba.
Xelo:
Gyengék menedéke. -
aleister
veterán
válasz
Hát banyek most lehet, hogy megkövetlek.
Azt továbbra is tartom, hogy telit a szotyi folyamatos csócsálása, de ránéztem erre. 100g 298 kcal. Ebből nekem tegnap lement 200g, tehát majdnem 600 kcal.
Kérdés, hogy a 200 gramm az töltőtömeg-e (szerintem igen), és ha igen, akkor mennyi a tényleges táplálék súlya.Ha valakinek van egy atommérlege, akkor lemérhetne mondjuk 100 szem szotyit, hogy megállapítsa a héjjal együtt mért és csak a mag súlyarányát.
A közösség hálás lesz. -
aleister
veterán
válasz
Stauffenberg #175718 üzenetére
Szerintem ezek a magvak pont fogyásnál jönnek jól. Nincs éhségérzeted, amíg eszed őket folyamatosan. Épp tegnap pattintottam el egy nagy zacskó spáros szotyit. Két és fél Stranger Thing rész alatt fogyott el (ami kb 3.5 óra), és így ki is maradt a vacsi, mert egyáltalán nem voltam éhes. Pedig kalóriában, térfogatban minimális bevitel történt csak.
-
flash-
veterán
válasz
Stauffenberg #175506 üzenetére
en az első adag után elajándékoztam,a tobbi bomtatlant meg visszavették. nekem ihatatlan volt, sokfelet probaltam mar, nekem a piros(nemtom a kék mas izu e) scitec a best.(epres fehercsoki, kokusz, huu....)
néha volt 2820g-os kivitelben 2020g os áron, az szuper volt de megszűnt ez a lehetőség, sciteccel nem tudom mi lett, nagyon kezd lefele menni, ott volt a lehetőség nekik szerintem az igazi világhirre Cedric Mr Olympia győzelmével de valahogy nem lovagolták úgy meg mint amennyire lehetett volna -
válasz
Stauffenberg #175420 üzenetére
Nagyon ritkán számolom a lövéseket . Régebben ha versenyen voltam akkor igen . De én nem is "matekos munkát végzek " .
Xelo köszi ez hasznos infó volt utána keresek majd . Ginzeng royal jellyt kezdtem most el . Jó lenne egy kicsit felpörögni.
-
F34R
nagyúr
válasz
Stauffenberg #175414 üzenetére
En pl a helyi LIDL-ben mar nem is latok. nem tudom mi lehet az oka mert itt nincs mellete supplement shop.
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz
Stauffenberg #175414 üzenetére
A tejitalt szoktam venni onnan "Milbona High Protein Drink" néven 300 ft kb. és finom nagyon
-
flash-
veterán
válasz
Stauffenberg #175394 üzenetére
rendben,köszi, én is így gondoltam nem is a laktóz miatt kérdeztem hanem hogy emiatt a fehérje,amino összetétele nem rosszabb e,mint ahogy sok gyártó pl alkalmazza a spikeingot-is..
-
Pitterix
őstag
válasz
Stauffenberg #175400 üzenetére
Az a baj, hogy a laktózmentes cuccokban sem lehet biztos az ember.
Néha edzés után be szoktam küldeni egy kis túrót csak úgy simán. A gyomrom leginkább az aldis saját márkásat bírja. De előfordult, hogy utána rohanás a wcre, mert valahogy nem sikerült nekik velem kompatibilissá tenniük.
De jártam így tejjel, tejföllel és sok mással. -
Xelo
addikt
válasz
Stauffenberg #175398 üzenetére
valamennyit segítenek az ilyenek de nem tökéletes megoldás. amikor enzimeztem se tudtam gond nélkül tolni az erősen laktózos kajákat, ha meg kerülöm a tejcukrot akkor felesleges a szedése. én egyszerre kb 2g laktózt tudok megemészteni panaszmentesen.
-
Pitterix
őstag
válasz
Stauffenberg #175394 üzenetére
Látod nekem elég egy kanál sima joghurt.
-
Cs1csó
titán
válasz
Stauffenberg #175357 üzenetére
A felszívódás minősége is számít, nem csak tömeg.
-
Xelo
addikt
válasz
Stauffenberg #175329 üzenetére
akkor csak nem beszélek f@szságot hogy az applied-ot ajánlgatom.
most az epreset iszom: finom (eddig ez a legjobb eper íz amit fehérjében kóstoltam), jól oldódik, nem habzik, gyorsan emészthető mindenféle gyomorpanaszok nélkül. rendeltem egy csokisat is, az elvileg holnap érkezik.
Applied Nutrition Critical Whey (szállítással)
1g fehérje = 10,88 Ft -
bigmasterg
addikt
válasz
Stauffenberg #175345 üzenetére
Csirkemell.
100g-ban van 22,5g fehérje, ami 150ft.
6,6ft per 1 gramm fehérje. -
Janaboy
veterán
válasz
Stauffenberg #175343 üzenetére
Annyira nem jelentősen olcsóbb már ez se.
7000 a Nutriversum, 7500 a pure gold.
Nem nagy különbség. -
Janaboy
veterán
válasz
Stauffenberg #175341 üzenetére
Én amúgy miatta nem vettem, pedig olcsóbb lett volna
Edzőm megelégedve használja évek óta. -
bigmasterg
addikt
válasz
Stauffenberg #175329 üzenetére
Emailekből visszanéztem 6 éve vettem egyszer Nutriversum Whey PRO -t. Nem tudom mi volt benne, de instant hasmenést okozott.
Scitec, Biotech, Myprotein, Puregold, Gaspari, Optimum Nutrition fehérjéktől sosem volt semmi bajom.Nyilván ez jó eséllyel egyéni eset nálam, de kerülöm a márkát.
-
Pocee
senior tag
válasz
Stauffenberg #168910 üzenetére
Értem az érvelésed,a cikket meg már olvastam is régebben.De az hogy a füled bedagad vagy a talpadon lévő csípéstől a légutaid is elzáródnak nem uaz a szint.A gyerekemet darázs, méh még nem csípte meg,de már a szúnyogra nagyon durván bedagad,nyilván én lennék a legboldogabb ha a méhre nem lenne allergiás,de a gyerekorvosunk és a haziorvosunk is azt javasolta legyen otthon kálcium,és szülőként nem fogok ülni fölötte,hogy vagy magától lelappad,vagy megfullad,gondolom ezt megérted.na mindegy ez sem idevágó téma, részemről vége.
-
bigmasterg
addikt
válasz
Stauffenberg #168910 üzenetére
Calcium injekcióra gondolt szerintem.
de
[link] -
Madwe
nagyúr
válasz
Stauffenberg #168907 üzenetére
Világos, nade akkor fordított sorrendben ugyanazt megeszem akkor miért nem puffadok?
(igen, direkt teszteltem magamon, többször is
)
-
Pocee
senior tag
válasz
Stauffenberg #168906 üzenetére
Jaaa.Én a méhcsípésre is hallottam már hogy hatástalan.csak akkor nem tudom ,hogy akkor elromlott a kálcium,mert 20-30-40 évig meg tudta a dolgát...mellesleg van egy barátom,tehát nem az ismerősöm ismerőse,az ő életét 2xer mentette meg a kálcium,amit mentős adott be neki,annyira érzékeny,hogy fogta a csaja kezét strandon,rálépett és már esett is össze és a mentőben tért magához.lehet hogy pollenallergiára tényleg hatástalan,de én nem merném a méhre,szúnyogra egyébként allergiás gyerekemnek nem beadni.
-
Pocee
senior tag
válasz
Stauffenberg #168902 üzenetére
Melyik allergiára? A fűfélékre?
-
Madwe
nagyúr
válasz
Stauffenberg #168902 üzenetére
Én empírikus módon mégis úgy tapasztalom h van benne valami - ha figyelek erre jobb az emésztésem. Amióta nem eszem húst sokkal gyakrabban s gyorsabban megyek oda, ahova a király is gyalog jár... (nyilván a több rost is közrejátszik, de az inkább a termék nagyságára mintsem arra hat h hányszor...) ha valami (ál)gabonafélét eszem majd röviddel utána gyümölcsöt akkor puffadok mint a fene. Lehet ennek más oka van, mégis összecseng ezekkel amit tapasztalok.
-
Tamas1982.1
tag
válasz
Stauffenberg #168730 üzenetére
Félre ne érts, nem vitázni akarok. Én olvastam ott több esetet 4-5 nap után magasra felmenö vagy éppen lecsökkent és ott maradó vérnyomásról, pulzusszám emelkedésröl-csökkenésröl. Ez elég érdekes. Mi lesz velük, meddig maradnak így? Ezt nem lehet tudni se ennél, se másik vakcinánál. De szerintem mindegyiknek (szezonális influenzásnak) megvan a lehetséges mellékhatás, csak most jelenleg kipécézték üzleti alapon egyik-másik gyártót. Én mindenki helyében elfogadnám azt a vakcinát ami van. Szerencsére nagy a tartalék, szerintem van/lesz lehetöség választani.
Én Astrát kaptam, pár óra láz, hidegrázás, utána höemelkedés. Pontosan 16 órával késöbb mintha hirtelen eltünt volna minden tünet. A másodikat is megkaptam már több mint egy hónapja, azóta se lett trombózisom, kutya bajom. -
aelod
veterán
válasz
Stauffenberg #168732 üzenetére
Volt munkatársamnak az aspirin C ki is lyukasztotta...
Persze, de az emberek nem foglalkoznak vele nincs mögötte ekkora negatív marketing mint mondjuk az Astra oltással kapcsolatban. Hosszú távon meg majd kiderül úgyis, hogy milyen árat fizetünk most ezekkel az oltásokkal. -
aelod
veterán
válasz
Stauffenberg #168730 üzenetére
Így van. Túl van ez nem kicsit tolva az Astra kapcsán (én is azt kaptam biztos csak nyugtatom magam LoL).
Tökéletes példa a fogamzásgátló használata. Nyakra főre szinte bármit felírnak, holott a vérrög kockázata nagyon magas. Egyik barátom húga épp, hogy megmaradt ha egy napot csúszik valami már nem élne... Mert a dokija simán felírta az erősebb f.gt neki...A vérhigító nem a legjobb dolog nem értek hozzá de úgy tudom ha elkezded szedni akkor életed végéig szedheted...mondom nem értek hozzá urban info.
Továbbá a vért a megfelelő folyadékbevitel mellett is lehet higítani és mint tudjuk az emberek 80%-a nem iszik elég vizet a nap folyamán. Vizet hangsúlyozom, vizet nem egyéb sz#$rt.Aspirin protect nem barátja a gyomornak sem a májnak hosszú távon biztosan nem. Most jön ki az az évek óta tartó súlyos probléma, hogy az emberek idehaza borzalmas eü.-i állapotban vannak. Mindezt megfejeli a kórházi ellátás minősége és technikai színvonala. Véleményem szerint ez vezethetett a mostani számokhoz.
-
Tamas1982.1
tag
válasz
Stauffenberg #168721 üzenetére
Ha megnézed a Pfizer oltottak facebook csoportot, nem egy, nem kettö oltás utáni szövödményt olvasni (van egész durva is!). Ezekröl a sajtóban semmi hír nincs, az átlagember úgy kezeli, hogy a Pfizer/Moderna az egyedüli biztonságos, mert attól nem lesz lázas, a szemétre való Astra meg lázasítja, vérrögösíti az embert. Van egy-két idióta orvos is, aki felírja az oltás mellé a vérhigítót vagy a kevésbé hülye Aspirin protectet szedet mintha az számítana.
-
Woodslave
félisten
válasz
Stauffenberg #168721 üzenetére
Ja én beadatom a másodikat ahogy lehetőség
-
Woodslave
félisten
válasz
Stauffenberg #168719 üzenetére
Pláne hogy ennek a 3 hónapnak se ez az oka. Egyre több álláspont szerint lehet oltani egyből.
-
rwin5
őstag
válasz
Stauffenberg #168716 üzenetére
az eü dolgozókat folyamat tesztelik és ha valakinek volt pozitív tesztje, akkor utána min. 3 hónapig nem oltják be semelyik vakcinával, nekem is van jópár eü-s ismerősöm, de nem hallottam még egyikre se specifikusan olyat, hogy melyiktől kéne rettegni.
Amit meg írtam korábban, az Astra nagyon fel van kapva negatív eredmények tekintetében, ami szerintem a többinél is ugyanúgy van, csak nem kap akkora rivaldafényt. Inkább azokat sajnálom, akik Astrát kaptak és bármiféle friss negatív hírt olvasnak róla csak szorongással tölti el őket, valahol jogosan is. Nekem azt mondta doki ismerősöm, hogy a mogyoróra is lehet valaki allergiás olyan szinten, hogy 10 perc múlva allergiás reakció következtében meghal, mégsem valahol a pincében keverte ki valaki, hogy ezzel kaszálja az embereket. A vakcinák között is biztos akad ilyen aki valamelyik részére túlérzékeny és másképp reagál rá a szervezete. Régen az influenzaoltás után is ki így, ki úgy reagált rá.
-
Angel2014
addikt
válasz
Stauffenberg #168699 üzenetére
Írták is sokakat átvertek sóoldattal. De az sem mindegy hol nézeted meg mennyire hiteles a labor.
-
Woodslave
félisten
válasz
Stauffenberg #168694 üzenetére
Bekovettem egy labort ahol oltás után nézik az ellenanyag szintet. Kínai után már a harmadik embernél nulla.. Érdekes.
-
aelod
veterán
válasz
Stauffenberg #168694 üzenetére
A rendesen kipróbált pfizerrel lett a kollégám férje covidos.
Én astrát kaptam kedden, szerdára kidőltem mint a sz*#r.Lehet rinyálni itt a keleti vakcinák miatt de nélküle nem lenne ennyi beoltott sem. Jól döntött a kormány mondjon itt bárki bármit, hogy beszerezte őket.
Ha meg ennyire szar lenne mondjuk az orosz is akkor a németek nem mennének el érte külön erre a célra szervezett gépekkel...
-
stratova
veterán
válasz
Stauffenberg #168666 üzenetére
S amíg nincs otthon semmilyen céleszköz, neki lehet futni ennek, de a felmosórúddal csak óvatosan
Komment-win
"Today I broke 1 stick, 2 chairs and a table. I'm feeling much stronger."
Kézi súlyzóra is van pár variáció;
AthleanX szalag
FitnesFAQs -
bigmasterg
addikt
válasz
Stauffenberg #168659 üzenetére
Nem 100%ban hát, de legalább hátsó lánc.
Próbáld ki az ITYW gyakorlatokat, az elején még súly nélkül is elég lesz, ha szépen kontrolláltan csinálod, fent megfeszíted. Utána pedig minimális súly elég lesz hozzá.Tartást javít, meg segít aktivizálni a lapocka környékét. Pl egy fekvenyomás előtt sem rossz ötlet csinálni.
szerk.: pl ez, itt más a sorrend, de a lényeg ugyanaz.
Vagy ez, csak ennél lassabban csináld.Meg lehet padra feküdve csinálni, akkor nő a mozgástartomány.
-
kutkut
addikt
válasz
Stauffenberg #168657 üzenetére
Hosszútávú megoldásnak elgondolkodtató egy húzódzkodó állvány... Vagy tolódzkodó állványok + vízszintes húzódzkodás, front lever stb.. Egy masszívabb asztal is elég lehet...
(A vége felé is van benne néhány hát gyakorlat.)
-
Qtya123
őstag
válasz
Stauffenberg #168661 üzenetére
Bárcsak én is ilyen lennék, hogy kolbász és egyéb finomságok szétzabálásával kellene küzdenem, hogy 1 kg feljöjjön. Irigyellek.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Stauffenberg #168661 üzenetére
Én másfél kilókat lengek néha, lehet nem kéne naponta nézni. Olyan 7 hete kezdtem a diétàt meg kardiót, 111ről. Most 105,7-107 között vagyok. Ma pl előbbi volt. És nem csalok. Már az alacsony ch-t is egész jól bírom. Reggelire van ch, tízoraira zabos turmix meg az első főkajánál. 2. -nál már nincs, se vacsinál.
btw vettem egy UA kompressziós felsőt. Ez marha jó cucc, nem tocsogok végre az izzadságtól kardió alatt olyan jól beszívja és szellőzik is. Leveszem kardió után és a bőröm szinte száraz alatta... előtte szó szerint szétáztattam a pólót, hozzámragadt, brr. Eddig furán néztem ezekre a tudományos cuccokra, mert pl jár a terembe egy srác, azon vagy 30 ezernyi ilyen van de a súlyzós edzése lóf..sz, kardiózni sose láttam.
-
rwin5
őstag
válasz
Stauffenberg #168659 üzenetére
Döntött törzsű evezés ruddal és egykezes evezés jó lehet, YouTuben tuti van több videó is ezekről ötletnek. Nekem annyira hiányzik a csigás lehúzás, hogy már csak kondi közelében tudom majd komolyan venni az edzés témát, pár hete motivációm nulla már. Diétát is 2 hétig tartottam, de most ünnepek alatt offoltam, aztán bejött ez a 10 fokos időjárás is, szabadban se lehet csinálni semmit, én már csak konditeremben vágok bele mindenbe.
kitartást mindenkinek. Testalkatom, kondícióm kis túlzással olyan, mint aki életében nem edzett
-
rwin5
őstag
válasz
Stauffenberg #168657 üzenetére
Én az evezést csináltam egyedül otthon rá, de nem volt elég a suly hozzá, mellezesnel is a fekvotamaszt már kimaxoltam. Ezért várom, hogy nyisson valami terem, mert már kiegtem otthon. Bár idén valami kis bringás testalkat a cél alacsony testzsirral, ilyen 70 kiló környékén akarnék lenni nyárra.
-
benfolds
őstag
válasz
Stauffenberg #168174 üzenetére
már meg is van az új pártja "normális élet pártja" néven. mivel magyarországon szerencsére egyik ismertebb párt sem vírustagadó, viszont az emberek 5-10%-a az, ezért simán be lehet kerülni a parlamentbe azzal, ha valaki a zászlajára tűzi a dolgot, mint ahogy romániában is átlépte a bejutási küszöböt a semmiből egy új, vírustagadó párt (mondjuk az ellenzéki összefogás miatt ez talán most nem működne nálunk, de ez más kérdés).
-
aelod
veterán
válasz
Stauffenberg #168174 üzenetére
Vihar a biliben. Komolytalan az egész ember.
-
szabi325
tag
válasz
Stauffenberg #168147 üzenetére
Ah összezavarod, még várja az utalást a nigéria hercegtől mert gyerekkori haverok
-
Angel2014
addikt
válasz
-
S e t h
nagyúr
válasz
Nem az övé.
Egyik barátjáé.
Vagy a Vidáé. -
Angel2014
addikt
válasz
Miért vissza tudnak élni vele?
Semmivel sem másabb ha más is látja vagy ha egy buszon hagyod el.
-
diegho
nagyúr
válasz
Stauffenberg #167955 üzenetére
Kétszer is voltam. Mintha egy emberrel beszélgettem volna az utcáról. Az epeműtétem után is voltam, valamint 2015-ben is voltam, amikor volt valami problémám, de semmi újat nem mondott, amit előtte már nem tudtam meg más forrásból. Exem Crohn beteg, ő el se ment, mert minek? Mindennek utána tudott járni 1 óra alatt. A dietetikus nekem a két alkalommal pl semmit nem mondott a glikémiás indexről, vagy a makrotápanyagokról, a tápanyagok felszívódásáról sem, pedig két különböző embernél voltam. Mindent más forrásból tudtam meg. Ja és 2015-ben azt mondta a dietetikus, hogy mindent oliva olajban süssek
itt mondtam azt, hogy oké, hagyjuk.
A magasságom 191cm, szóval már nem nagyon akarok fogyni, ha levetetem a kb 4-5kg bőrt, akkor ott leszek 95kg alatt és készen is vagyunk, már izomtömeget növelek, közben pedig szedem a rengeteg kollagént és meglátjuk mennyire lesz szükség a plasztikára.
Ui: Az IF tényleg nagy sláger, van is alapja, pláne, ha szálkásítani akarsz és az edzést úgy időzíted, hogy a Fasting-ben edzel. Van aki arra esküszik, hogy havonta csinál egy 2 napos böjtöt, ami szintén jó lehet, de én ezeket nem próbáltam, szerintem nem is fogom. Nekem most jó így.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Stauffenberg #167940 üzenetére
Pár éve ettem szöcskés rovaros mentás rízst, baromi finom volt amúgy
hát igen, egészségesen enni nem olcsó, háztáji húson élni meg kb lottó nyereményt kíván... báár elkezdett elterjedni s valamennyire mérséklődni, háztáji tojások ára már már majdnem a nagyipari közelében van néhol ahogy néztem ilyen netes kommunás oldalakon
-
moma
őstag
válasz
Stauffenberg #167937 üzenetére
Igen. Egyet értek sacc mindennel. Pont ezt akartam írni az elejére, hogy ennyi embernek ezt a mennyiségű húst, amit most eszik nem lehet nem ipari módon biztosítani. És igen szerintem is a no1 gond, hogy mennyi ember lett. Szerintem be kellene vállalni, hogy leszarjuk a nyugdíj rendszer összeomlását(aminek lehet az is az ára, hogy rohadt idősen ne éljünk annyira sokáig) és berendezkedni kisebb lakosságra mindenhol. Szerintem nem csak az állatoknak lenne jobb, de az embereknek is, mert jóval kevesebb konfliktus lenne, jóval kevesebb félelem. Ezek nélkül meg talán normálisabb államok is. Mert most sok helyen azzal vannak indokolva a kormányzati kreténségek, hogy félni kell ettől, attól, és jaj fogadjátok el kevesebb szabadságot, de cserébe megvédünk a NAGY veszélyektől. De ez már nagyon messzire vezet. És már kegyetlen off. Nem is folytatom.
De a táplálkozás azért még nem annyira nagy off, nekem ott az az érzésem, hogy lehetne vegán módon enni sacc jól, csak a gyakorlatban senkinek nem fér bele, megtanulni egy új szakmát sacc, amíg amúgy is van elég küzdelem az egyéb dolgokban.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Stauffenberg #167845 üzenetére
Ezt a rögzítést is próbáltam, ezzel kalapácsban én 15kg-ig elmentem oldalanként
azonban ez azért rizikós, szériák végén látszik vmennyi elmozgás a felfogatásnál amit mindig korrigáltam… aztán rászoktam arra h az alsó 10kgos súlynál fogtam, úgy nem izgultam
(a 10kgos decás súly lukas kialakitású így ott könnyű fogni
) de ennél tényleg csak ésszel, nem akarom h valaki miattam kerüljön a traumatológiára
-
n.gab
aktív tag
válasz
Stauffenberg #167840 üzenetére
Most megnéztem pontosan.
Csokoládé-mogyoróvajas ami van. Zabpehelybe finom.
Viszont vettem tejberizsest 16 adagosat.
Illetve mintából vettem Buorbon vanília, Kókusz-csokoládé, Fahéjas csiga, Sós karamellás ízűeket. Meglátjuk. -
Madwe
nagyúr
válasz
Stauffenberg #167597 üzenetére
a kaja, edzésintenzitás, frekvencia és pihenés dolgokon túl
majdnem mindent felsoroltál, kivéve a vizet! Sok vizet kell inni, dehidratált állapotban nem lehet izmot építeni s az edzés miatt eleve megnő az igényed.ha még tápkieg érdekel esetéeg a kreatin megfontolandó (nem töltve, szépen napi 3-5g folyamatosan, esetleg 1-2 hetet időnként kihagyva) amivel 1-2 ismétléssel tovább tudod majd magad terhelni.
ha kreatint szedsz mégtübb vízre lesz szükséged végképp!(sokakat puffaszt vizesít ha töltik s napi 10-20g szednek, felesleges is. Illetve ha én nem reggel szedem akkor este kevésbé tudok aludni, de a legtöbb ember erre nem érzékeny)
-
aelod
veterán
válasz
Stauffenberg #167597 üzenetére
totalnutrition.hu-n nézz szét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged