-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
válasz
Pitterix #190139 üzenetére
Hagyd a p*csába...túlárazott,felhígított "tápkieg", amit marketinggel és a Jákob tökömtudja ki ez Zoli akar neked eladni a fogyás misztikumával együtt.
Kb. bármelyik nagy tápkieggyártó termékei ugyan ezt tudják vagy jobbak,többek cserébe töredéke áron. Ne dőlj be a bullshit marketingnek...elég csak megnézni a kiszereléseket...450g-os fehérje100/72 fehérjével... ettől még a legsz*rabb pure gold compact whey is jobb, cserébe 1 kg-ot veszel 6400 Ft-ért.
-
aleister
veterán
-
Xelo
addikt
válasz
Pitterix #175114 üzenetére
brit márka, prémium fehérje, szvsz jobb minőség mint a legtöbb magyar brand terméke (biotech is csak a nevében usa
). itthoniak közül én csak a puregoldot szeretem, de már annak is nagyon elszállt az ára.
-
Xelo
addikt
válasz
Pitterix #175112 üzenetére
én is eléggé érzékeny vagyok rá, sima koncentrátumokban ált 3-4g cukor van /adag és attól már jön a hasmenés.
utóbbi hónapokban gaspari intraprot ittam napi 2× (jelenleg ez sem kapható món), illetve egy hete megy az applied critical whey és ezekből nekem semelyik nem okozott gondot. gaspariban 1g, appliedban 1,4g cukor van /adag.
-
Xelo
addikt
válasz
Pitterix #175109 üzenetére
a laktóz az a tejcukor, tejtermékekben a cukor többnyire ebből áll. nem feltétlenül kell "laktózmentes" termékeket keresni, azt érdemes figyelni hogy mennyi az adott termékben a cukor. én is laktózérzékeny vagyok és amíg egy fehérjében 1-2g-ot nem haladja meg a cukortartalom /adag minden gond nélkül emésztem. ugyanígy ha valaki érzékeny rá és pl szereti a sajtot, érdemes olyat keresni aminek alacsony a cukortartalma. intoleranciával is emészthető a laktóz kisebb mennyiségben.
legtöbb izolátumban és jobb minőségű kevert tejfehérjében pl 2g alatt van ami teljesen vállalható. protein.buzz weboldalán amúgy úgy tűnik kifogytak a 3kilós koncentrátumból is meg a 2kilós izolátumból is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest