- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
nitro16 #114551 üzenetére
Kit érdekel milyen kemény vagy, ha tanultál róla és hasznos dolgokat osztasz meg velünk
. Nekem nagyon bejött.
Csak az a baj, hogy elvész a sok hsz között
Kinek van ideje ezt a sok hsz-t olvasgatni... inkább egy kocogás vagy hasznos regenerálódás... Nem kell foglalkozni ha beszólnak vagy viccelődnek Veled... Van 10 fórumtag és egymás között pörgetik itt az eszmecserét, újakra pedig érzékenyen reagálnak
, mert azt hiszik rögtön, hogy edzés nélküli észosztók gyülekezete talált ide a számítógépes "kocka" társadalomból
-
aelod
veterán
válasz
nitro16 #114539 üzenetére
Mondj olyant amit eddig nem tudtam.
Nem épp egészséges dolog szerintem extrém méretű izomtömeget "cipelni" úgymond magadon hosszú távon. Profikra gondolok itt. Van aki jobban bírja -Dorian Yates- és van aki meghal -Mike Matarazzo, Nasser.És akkor ott van még a szívperctérfogat is ez ugyan úgy működik edzetlen és edzett embernél is
Ezzel vitatkoznék azért. Az edzett szív perctérfogata nyugalomban olyan 3.5-4L, az edzetlené 4.5-5.5L. Szerintem te itt a pulzustérfogatra gondoltál ami azonos edzetlen és edzett embernél. Terhelés alatt az edzett szív azonos pulzuson sokkal több vért képes pumpálni tehát a pulzustérfogata és a perctérfogata is nagyobb mint az edzetlené.
-
Ijk
nagyúr
válasz
nitro16 #114022 üzenetére
Senkinek nem tilthatom meg a koxolást, leírtam a véleményem az egészről.
Igen, könnyű koxolni. Sokkal könnyebb megcsinálni pár hónap kúrát mint évekig edzeni kevesebb eredményért, amikor beleteszel kibaszott sok energiát, erőforrást és jön a Koxmatyi aki télen nem edz, vagy csak edzeget, áprilisban pedig megtolja és júliusban már erőben, állóképességben, fizikumban több eredményt ért el mint te aki ott döglöttél december végén is a guggolókeretben. Vagy ha éppen olyanról van szó aki komolyan is csinálja, de fényévekre előtted van a kémia miatt.
Mit tud az ember csinálni? Ignorálja, és is ezt teszem 99%-ban, nem szoktam idevetni ilyen koxellenes írást minden héten. De én bevallom hogy bassza a csőröm, és az nyugtat hogy tudom én mennyi munkát teszek bele és az én eredményem. Szerintem teljesen normális hogy zavarja belül azt aki évek óta csinálja tisztán, hogy beszambázik a páva aki a koxtól hidegen jobban néz ki mint te bedurranva, nagyobb súlyt mozgat meg utolsó előtti szettben mint amit kínkeservesen csúcsot elértél évek alatt. Csak kussolunk, lenyeljük, legyintünk, nem foglalkozunk vele mert majd attól fasza emberek leszünk.Genetikára hivatkozni meg nettó faszság. Az hogy rosszabb a genetikád nem jogosít fel csalásra, semmiféle erkölcsi önigazolást nem adhat. Ha a néger srác jobb futó mint én, akkor ha én levágok két háztömböt és előtte érek be akkor fasza gyerek vagyok, jobb? Szerintem egy szánalmas kis szar.
Mindig lesz akinek jobb a genetikája, mindig lesz aki okosabb, aki állóképesebb, aki gyorsabb, stb. De te is alkalmasabb vagy genetikailag más dologra mint az adott személy.Versenyt szándékosan nem akartam belekeverni, mert más tészta. Itt persze nem a kis hülyékről beszélek aki egy évet edzett és azt képzeli hogy versenyeznie kell. Mindenesetre nincs profi testépítő a példaképeim között, maradjunk ennyiben.
kolosanyi: Mióta csinálsz testépítő edzést? 2 hónapja? És koxolni akarsz?
Majd ha 3 év múlva is testépítés lesz a hobbid és nem épp görkorcsolyázni akarsz akkor visszatérünk veled erre a kox vitára. -
zzz03
őstag
válasz
nitro16 #106874 üzenetére
Testepites feketen feherenben nagyon jol meg van fogalmazva, hogy mi is kell a gyurosoknak, mit akarnak latni a szinpadon. Nem erdekel a buzik kategoria nem erdekel ez az oltonyos dolog. En a szinpadon "szörnyeket akarok latni" ennyi. Az a baj annyira akarjak nepszerusiteni ezt a sportot h teljesen elkurvul az egesz. Divat a gyuras ennyi. Akkor jo amikor eljutsz oda h csak magadnak csinalod es lesz@rod h ki mit mond es gondol rolad. Sztem.
-
Ijk
nagyúr
válasz
nitro16 #106839 üzenetére
Áhh ez valami trollkodás, ennyire hülye ember nem lehet a világon.
Itt estem le a székről:
"Utánanéztem, hogy milyen összetevőkből állnak ezek a készítmények. Nagyrészt aminosavakból állnak, meg glutamin is van bennük, mint ahogy a képeken is látszik. Nem akarom ismételni magam, de a savakról tudjuk, hogy károsak, fogyasztásuk után lúgosító kúrán kell részt vennünk. Másrészt az aminosavakban, meg a glutaminban megtalálható az amin nevezetű vegyület, ami tudjuk hol található még meg? Hát az amfetamin-származékokban, mint az amfetaminban, és a metamfetaminban!" -
Shingen
addikt
válasz
Hölgy olvasóim figyelmébe ajánlom a tényt, hogy a testépítőknek a sok szteroidtól, meg a poroktól összezsugorodik a péniszük. Később pedig impotensek is lesznek. Ezért nagyon sok testépítőnél megfigyelhető, hogy homoszexuálisokká válnak, ugyanis a szexben egy idő után csak passzív befogadó szerepre képesek. Ezért látunk a melegfelvonulásokon annyi kigyúrt csávót.
Tiszta vicc ez az egész.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
readonly működök ebben a topikban, de ezt nem bírom megállni:
Na és ehhez mit szóltok? Igazából az első két oldal alatt azt hittem, hogy mazsolaszerűvé aszalódik az agyam, de a 3. oldal ( ami kapcsolódik az én, meg ezen topik életmódjához) új löketet adott és végigolvastam...újból bebizonyosodott, amit mindig éreztem: a legtöbb vegannal nincs minden rendben. megnéznék egy előtte-utána képet a szerzőről. -
TeeJay
félisten
válasz
nitro16 #106249 üzenetére
egyébként az általam eddig vásárolt két vitamin mai napig egyezik összetételben a táblázatban lévő értékekkel csak az ára változott amit meg bárki ki tud keresni google segítségével...
szóval szerintem nem rossz lista bár úgyis mindenki rájön majd a végén hogy Myprotein leveri a B és S betűs magyar gyúrós üzleteket -
TeeJay
félisten
válasz
nitro16 #106246 üzenetére
vitaminoknál simán összehasonlítható mivel az ott tesztelt cuccok nagy része mai napig változatlanul kapható... olvasd végig én a multivitamin táblázatot nagyon átnyálaztam
és utána megnéztem itthon mennyire jön ki a Biotech és a Myprotein
aztán váltottam át utóbbirade nekem aztán mindegy csak gondoltam linkelem az összehasonlító oldalt
-
CptAdamica
veterán
válasz
nitro16 #105142 üzenetére
Milyen jó kis hegy, másszam meg, vagy inkább egy helikopterrel jussak el a csúcsra? - Körül-belül így állok a témához és a mászás mellett döntök. ~3-4 éve edzek rendszeresen, ezalatt sosem használtam szteroidokat és büszke is vagyok rá. Ellenben jó látni a sok kis
gyökeret, akik amint abba hagyják, máris összeesnek. Továbbá jó hallgatni az ilyen szövegeket: "Fú, geci, most egy hétig nem voltam edzeni, le is ment 5 kiló". -
Apollyon
Korrektor
válasz
nitro16 #105142 üzenetére
Akkor csak hogy legyen példa is:
A felsoroltak közül én egyiket sem csinálom, már lassan években kifejezhető a dolog. Na és emellé még csak nem is kokszolok. Tápkiegekre mondjuk néha sokat költök, pl fehérjére, ha már finomított cukros izéket kerülnöm kell, akkor hadd legyen már 5-6 féle ízű protein egyszerre
Na mindegy, arra célzok hogy igyekszem nem enni szemetet egyáltalán meg minél jobb kondiban lenni egészségesen.
Ha lehet nem is ez a titok nyitja, akkor passz, de nem rajtam múlik hogy ne kelljen 50 évesen orvoshoz járni meg gyógyszereket szedni vérnyomásproblémákra meg egyéb nyomorra.
-
GoTReX
őstag
válasz
nitro16 #105111 üzenetére
Nem semmi. Érdekesek ezek a dolgok. Urbán legend szerint voltak Blackbookok proknak amiben a saját tapasztalás, és szinergista mixeket vezették és persze féltve óvták,mert eredmények mehettek el rajta... Érdekes téma ez,és álszent sem akarok lenni ,egyszer biztos teszek egy próbát hogy milyen lehetőségek rejlenek az emberben. Ez a nap még nyilván nem ma van,de akinek nem szaladt át az agyán de benne van a sportba egy kis vagy hosszabb ideje az hazudik.
-
madle
őstag
válasz
nitro16 #105111 üzenetére
Ez így van, délvidékről is származik egy magyar UGL... eleinte jónak mondták, azután romlott. De ez amit mondasz fordítva is igaz, először brutál jó a márka, aztán elkezdik hamisítani mint a bolond, és egyre szarabb minőségeket hoznak ki. Most volt 3-4 éve az FDL Industries. Eleinte baromi jó motyókat hoztak be, aztán egyre szarabb lett, később átnevezték New York Pharma-ra, az is ugyan ezt az életpálya modellt járta be.
Én pontosan ezért nem mertem belemenni ebbe az ördögi körbe, pedig volt, hogy körülöttem mindenki használt valamit. Attól féltem a legjobban, hogy mi van, ha épp nme volt valami speckón steril? Az cumi. Mehetsz a sebészetre (jobb esetben)..Visszatérve az FDL Industries-ra. Olyan marketinget toltak alá, hogy beszarás. Nem is értettem, hogy merik megvenni az emberek. Volt egy honlapja, amin fent voltak a hatóanyagok, ment a honlapon a 28 nappal később zenéje, ami már magában is para.. És a fantázia nevek: Liquid Death, Death Lord.... stb...
-
rwin5
őstag
válasz
nitro16 #104850 üzenetére
Nálunk kondiban össz 2 fekvenyomó pad van, és mindkettőn fekve kb farkasszemet nézel a világítással ami kb kiégeti a szemedet 5 másodperc után, akkor ide kéne váltsál éves bérletet
én is akartam kolosanyi képét látva venni pár cuccot, de végül másba ruháztam bele és nem maradt szinte sémmim
-
celf
őstag
válasz
nitro16 #104843 üzenetére
Nike cuccait sokkal jobban bírom amúgy, edzőfelsőkből a futóknak készített dri-FIT-es dolgok nagyon kafák. de az Under Armour is kezd feljönni, tény. Adidasnak is van egy iszonyat menő vonala, néha lehet csak elkapni belőle 1-2 modellt, főleg külföldi boltokban inkább. Magyarba általában a kelet-európai piacra szánt háromcsíkos susogós szarok érnek már csak el sajna. Illetve még a Reebok crossfites vonal amiben vannak qrva jók. Utóbbi online is nehezen beszerezhető itthon.
Ja és persze a jobb cuccok minimum egy vagyonba kerülnek -
Zola007
veterán
válasz
nitro16 #104839 üzenetére
a minőséggel semmi gond, csak a magyar árazással
azért a pirosas Coolswitch 12-14-ért elég húzós.
tudom, hogy kint is 30 font, de úgy 7-8 reális egy ilyenért, nem több, akármi van ráírva -
Zola007
veterán
válasz
nitro16 #104572 üzenetére
nálunk van lépcsőzőgép, de szerintem annál még a step-padra fel-le lépés is többet ér. csinálj inkább kitörést.
Jönnek alád a lépcsők, nem természetes mozdulat, nagyobb lábúaknak kínszenvedés mindig eltalálni, mert vagy a cipő orrát darálja le vagy csúszik le a lábad.
kardiónak nem jó, erősíteni gyenge, nagyobb fokozaton meg szétba a térded.#104571) God Vazzeg: nálunk tudomásom szerint 400-ba volt a terem az épülettel együtt.
-
GoTReX
őstag
válasz
nitro16 #103750 üzenetére
Igen,hallottam hogy "mennek" olyan szerek amelyek jegyzetten 96' óta nincs is gyártásban,és jóeséllyel gyanakozhatsz hogy valami kémia factos hobbigyógyszerés a pinyóba összehegeszti. Nálunk középsuliban anno a Naposim ment, ha jól emlékszem
1-2 srác aki használta olyan történetet is kerített hozzá ,hogy le sem merem írni
-
GoTReX
őstag
válasz
nitro16 #103747 üzenetére
Igen ezeket sok helyen olvastam. Feltehetően ezek a pizza hátak is a pult alól/egyetemi havertól/ gyúrós sráctól aki nagy helyről származó olcsóbb hígfos kategória és hormonális levezetés hiányának egyik mellékhatása lehet. Amúgy mindig is kíváncsi voltam egy ilyen szituációra hogy egy 20 év körüli srác (én huszas éveim végén járok) hogy kerül így bele/hozzá a cumókhoz. Én pár éve csinálom rendszeresen az edzést és a velejáró dolgokat ,kajára ,edzésre ,pihenésre és egészségre figyelve,de még sosem volt ilyen konkrét helyzet hogy beajánlottak volna . Ilyeneket nem számolok hogy hatajtós szekrény vállon vereget hogy neked már csak egy jó deca kúra kéne azt jól megdurrantana bazzeg javallatokat
Furcsa érdekes mostoha testvére ennek a sportnak ez,és ugyanakkor rohadt kiábrándító is ,mert a 65kilós Instagram hősök fizikuma is szárazságban nem hozható naturálon,és ezt már nem is számolhatjuk kirívónak. Érdekes amúgy hogy nem tudnám megmondani miben ,de nagytöbbségben látható ha bejátszik valami , akár egy vézna embernél is. Én a szárazságban látom a magyarázatot, de lehet ezzel mellélövök. Okosok majd megmondják.
-
madle
őstag
válasz
nitro16 #103572 üzenetére
Én ma rendeltem be ismét Myproteinről. Vettem fehérjét is, szokásos 5kg-os, ráadásul ma 13800Ft volt 5kg az akció miatt. Alapból le volt árazva, plusz 25 százalék a csokisokra. Kreatint is 2kg-ot. 1kg sima monohidrát, meg 1kg Creapure ízesített, megnézem az mivel jobb..
Egyébként nem tudom mi a baj a csoki-brownie-val, szerintem teljesen jó az íze. Ráadásul nem egy cementes szar állaga van. Ittam már Syntha-6-et is több dobozzal, Dymatize-t is, ON-t, tudom mi a jó íz, persze a Syntha a csúcs. De nem mondanám szarnak a Myproteint. Ízlések..
-
aleister
veterán
válasz
nitro16 #102265 üzenetére
A vitatokba abszolut nem akarok beleszolni, csak ezen akadt meg a szemem:
"úgy tartom, hogy igen lehet fedezni a vitamin szükségletünket szilárd zöldségek beviteléből anélkül, hogy bevinnék mellette multivitamint"Ez minden bizonnyal igy is van, DE sokkal olcsobb es egyszerubb multivitaminokkal megoldani ezt, mint ilyen-olyan zoldsegekbol. Ez utobbiaknal nem tudod melyik GM stuff, mennyi a pontos vitamin tartama. Egy multivitamin meg 2600-3700 huf, es honapokig eleg. Ha napi szinten szeretned ezt normalis zoldsegbol fedezni, azt szvsz csak nagysagrendekkel dragabban lehetne megoldani.
-
celf
őstag
válasz
nitro16 #102258 üzenetére
nem a bcaa-t stb-t akarom mindenaron vedeni, nem csodaszerek, ezt mindenki tudja, es egyertelmu, h a cegeknek az az erdeke, h eladjanak minel tobb tularazott dolgot, amibol ki van sporolva a dragabb alapanyag es tele van rakva mindenfele parasztvakitassal, de az alap kiegek letjogosultsagat 2016-ban megkerdojelezni olyan mint amikor Sanyi bacsi nem tudja mi az a mozgolepcso es nem meri hasznalni.
az az erved, hogy nem dob annyit, mint amibe kerul, ez igy nem igaz, mindenki dontse el maga, mire kolt penzt, nyilvan a tzucc a legjobb egy idealis vilagban, de itt meg azzal ervelsz, h. "aki hulyen csinlja az megerdemli", meg hogy genetikatol fugg, van aki kiszarja az izmait egy het alatt van aki meg nem. ez nem segitseg az embereknek.
a 2 egyforma fizikumu jelolt egy elmeleti pelda volt. ezert irtam, hogy reprezentativ mintán keszulnek a jo kutatasok. tehat sok hasonlo ember eredmenyebol atlgolnak. nyilvan nincs annyi ezekbol, mint a gyogyszereszeti kutatasokbol, de a bcaa egy nagyon alap dolog. korhazakban, postoperativ esetekben is hasznaljak, intravenasan. keresek majd kutatast.
a bcaa szabadformju aminosav. nem olyan mint a feherje, nem kell emeszteni, lebontani, azonnal megy a veraramba, amint felszivodott. edzes kozben leucin kiegeszites nagy elonyt jelent annak, aki fogyasztja. lehet, h nem 20-40%-os elonyt, mintha kokszolna de ha valaki tisztan edz, es megbecsul minden deka zsirmentes izmot, amiert megdolgozott, akkor neki megerheti. de basszus egyebkent ugy beszelunk ezekrol a termekekrol, mintha olyan elerhetetlen aru dolgokrol lenne szo. 0.5kg bcaa 5k korul van, es eleg 2 honapig. ne menjunk mar anyagilag tonkre ebbe. nem szegyen ha nincs zse, de akkor biztos, h a kaja mellett a szurkara kene kolteni azt a maradekot?
visszterve multivitaminra: sajnos tobb okbol sem igaz, amit irsz. a multi tipikusan egy olyan dolog, hogyha kemenyen edzel es kiprobalsz egy jobb multit, erezni fogod, h tobb energiad van. persze nem instant izom, de a multi nem arrol szol. multinal kezdodik a kieg. van aki szerint a feherjenel, szerintem nem.
megint masik dolog, amikor feherjebe bcaa-t raknak, es eladjak "pro"-kent magasabb aron. lasd scitec es tarsai. errol en is csak nemreg olvastam. igy tuljdonkeppen a latszolagos feherjetrtalmat befojasoljak a termeknek. csalnak, mert nem irjak ra a dobozra, hogy melyik feherjeforrasbol hany %-van benne.
szerintem atjott a lenyeg. mindenfele 2000/egyseg meg 20 egyseg 40 egyseg badarsagrol beszelsz, ebbe nem kivannek belemenni, de aztan kiosztasz, h, funkc. anat, elettan, kortan, gyogyszertanbol olvassak. ezzel sajnos rossz utcaba tevedtel, nem csak olvstam, most vizsgztam beloluk. es hacsak nem vagy orvosis, SOTE-s fizioterpia hallgatokent nagy valoszinuseggel szetszednelek, ha vitaznank
itt most nem arrol van szo, h kinek nagyobb a farka, meg ki az okosabb, tuljdonkeppen majdnem ugynarrol beszelunk, csak te vakitasnak tartasz nagyon alap etrendkiegeszitoket, es mindezt a koksszal szeretned alatamasztani. pedig a "kemiai segitseg" hatasat senki nem kerdojelezi meg. csak ettol meg egy uvegfiola tesztoszteronban nem lesz varazslatos modon a,b,c,d,e vitamin, ami biologiailag ugyanolyan fontos, es ha azt hiszed, h "kiegyensulyozott" taplalkozassal fedezni tudod a vitamin igenyt, amit a megbikazott tested megkovetel, akkor baratom nagyon-nagyon tevedsz. -
celf
őstag
válasz
nitro16 #102250 üzenetére
ha a "krém" sem tud hozzájutni, akkor a suttyókám mit fog tudni beszerezni. ennek fényében posztolgatod a "cuccoljál és egyél a többi nem számit" című képet. gratu.
"egy jobb adottsagokkal rendelkezo sportolo": a kerdezo szerinted egy nagy edzesmulttal rendelkezo, sportoloi kozegben felnevelkedett acel akaratu valaki, akinek meg sem kottyan, ha epen semmi tesztoszteron nincs a vereben, mert a cucctol minden termeszetes teszto termeles leallt, de semmi gond, meg szigorit a kajan es az edzeseken is es fogja birni lelkileg. te mirol beszelsz? alomvilag.
hetkoznapi emberekrol van szo, hetkoznapi genetikaval."inkább költse a pénzét, kajára": ha olyan bajok vannak, hogy nincs penze rendes etelre akkor eleve fel sem merul a kerdes, h milyen tapkieget vegyen.
"tájékozottnak kellene lenni valójában, hogyan is működik az emberi szervezet és sport hatására milyen folyamatok változnak." ezzel a mondattal az a baj, hogy előtte olyan nagy balfaszságot írtál, már meg se haragudj, hogy nem lehet szó nélkül hagyni.
"Meg ezek, hogy edzés előtt tolni BCAA-t meg edzés közbe stb Minek?? Elsorvadnak az izmaid ha nem tolod be edzés előtt?? Hagyjuk már ezt a hülyeséget."
azt a nagyon egyszeru koncepciot kellen megerteni, hogy mondjuk adott ket ugyanolyan adottsagokkal rendelkezo sportolo, az egyik kap bcaa-t, vagy kreatint vagy stb. dolgot, a masik nem (placebo-t kap).
edzenek x ideig, a vegen megnezik, hogy egyiknek mekkora az izomkeresztmetszete, zsirmentes izomzomege, nemtom.... mennyivel nyom fekve, stb, es szepen megnezik a masiknak is. ha az adott szert szedo embernek jobbak az ertekei, akkor hatasos a szer.
nyilvan egy kuatas reprezentativ mintan fog dolgozni.ha ezt sikerult megerteni, akkor el lehet kezdeni gondolkodni, hogy "elsorvad"-e az izom, meg, hogy egyaltalan mi a rosseb van. addig viszont a a cuccerkedesrol krvara nem kene nagypofaval beszelni.
tehat ha dietazik a gyerek, es van penze a kajan kivul masra, akkor vegyen kreaint, bcaa-t, vitamint mert beljebb lesz vele.
-
celf
őstag
válasz
nitro16 #102214 üzenetére
és ezt mikor mondta a Steve Namat, 2002-ben?
annyit tennék hozzá, hogy vedd el a szurkát de ne egy hétre hanem próbálj meg nélküle edzeni és 1 évig fogsz küzdeni amíg ott tartasz mint ahol cuccerkedés előtt voltál, úgyhogy mindenki maga mérlegeljen. meddig tudja fenttartani a "magas életet".
birom, amikor profi, támogatott versenyzőkkel példálóznak. vegyél nem hamisított tiszta cuccot kapcsolatok nélkül.
szóval maradjunk annyiban, hogy a kreatin monohidrát, bcaa és adott esetben a glutamin egy hosszutavra tervező embernek, tiszta edzésekhez kurvasokat hozzátehet, ha az alvás és a kaja rendben van.
nem okoskodni akarok itt jöttmentként. segíteni akartam.
továbbra is kérdezem, ha bárki szeretne rendelni bb.com-ról, azzal társulhatnánk, szóljon mi kell, megveszem, küldök másolatot a rendelés emailjéről, és ha megjött a postán talalkozunk es odaadja erte a penzt.
postakoltseget, felezzuk adot kiszamoljuk, h mennyivel nőtt adott terméknután. bb.com előre kiszámplja és kiírja.
én a JYM termékek miatt akarok csak a bb.comrol rendelni. amugy a legtöbb dolgot megoldom itthonról.
-
Woodslave
félisten
-
negyedes
addikt
válasz
nitro16 #101447 üzenetére
Pszihomokus jo otlet. Egyszer gondolkodtam en is rajta. Munka miatt kikeszitettem magam. Akkor baratnom javasolta h nezzek meg egy par szabo peter videot jutubon. Kicsit segitett majd magamtol helyre raktam az egeszet. Sajnos a te eseted sokkal komolyabb es lehet jo lenne egy par elbeszelgetes.
-
Cassidey
senior tag
válasz
nitro16 #101432 üzenetére
Nem elég csak lábazni a látványos fenékhez, meg guggolni, ez akkora tévedés szerintem. Persze titeket ez nem izgat, de mondjátok meg a csajotoknak.
Hip thrust, glute bridge, kábeles áthúzás, donkey kick és hasonló kábeles lábemelgetés variációk, merevlábas felhúzás, good morning.
Az a "baj" egyébként, hogy a lábazással nő a láb, és hiába nő valamennyit a fenék is, az arányok miatt nem lesz látványos. Tehét a fenéknek nagyobbat kellene nőnie, mint a lábnak. Viszont azt tapasztaltam, hogy ebben a hónapban heti egyet lábaztam, tényleg keményet, és a lábam ok, de a fenekem nem fejlődött, sőt, szerintem vissza is esett. Nagy izom, kell neki a heti több, akkor jobban alakult. Sőt, sokan minden nap csinálnak 1-2-3 dolgot fenékre.
-
válasz
nitro16 #101408 üzenetére
Hátööö... én szeretnék kerek segget... mondjuk van is, igaz nem nagy. Szerintem jól néz ki. A nőknek is tetszik és szeretnek belekapaszkodni meg markolni ők is, nem csak mi.
Jobb mint a lapos, férfin is...
(Ügye Cassidy??)A nőknek is jó a mell edzés... mert kiemeli a mellüket, nem ilyen behorpadt mellkasú, nyeszlett vállú mellű nő lesz belőlük... meg a dekoltázsuk is szebb lesz. Főleg ha neadjisten valami minimális szeparáció is elkezd látszni.
-
Bling95
őstag
válasz
nitro16 #101379 üzenetére
crossfitre járok alapvetően, ugye az nem teljesen idevág témában. De régebben akármit sportoltam végigkísér a dolog hogy iszonyatosan merev vagyok. Edzések után pedig nem feltétlen van félóra-háromnegyed órám nyújtani, pedig szükség lenne rá. Nyílván annyit nyújtok hogy ennél merevebb ne legyek, de fejlődést kéne inkább elérni
Esetleg hetente 1 jógában gondolkodtam hátha az érne valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest