- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
-
aelod
veterán
válasz
GoTReX #143971 üzenetére
Mondjuk egy offos napi
1) 160g zab+40g fehérje
2) 600g rizs +200g cs.mell
3) 130g zab+40g fehérje+egy banán
4) 300g rizs egy tonhal konzerv
+ a csalások, péksüti, müller riso mittomén még mi.
Ezeket most fejből írtam de változó. Rizst főve mérem! Átlagban 4-500 g cht viszek be amit számolok is. -
Woodslave
félisten
válasz
GoTReX #143933 üzenetére
ja. Nekem van egy ilyen gymbuddy-m. Folyton ezt számolgatja, hogy a jumbo meg volumass35 hány kilóból mennyit hozott. Én nem néha bepróbálkozok hogy nem feltétlenül így van, de az esetek 90%-ban inkább csak bólogatok
hiányzott a danabol...
Múltkor volt egy srác guggolás közben kérdezte hogy ezt versenyszerűen csinálom-e. Ilyenkor mindig röhögök magamban mondom dehogy. Kérdezi mennyi menne mondom talán 150 mert 140-be 4-5 szokott sikülni. Szerinte menne 200 is
Mert ő 210-el guggol. Mondjuk nem itt hanem máshol
-
AMD Power
titán
-
Zola007
veterán
válasz
GoTReX #143810 üzenetére
Biztosan ettől van.
Gondolj bele, ha kimosol a vízzel adagonként 1g keményítőt, akkor napi 4 csirkerizs esetén az már 4g, így estére be is áll a napi deficit, tehát alvás közben leesik a vércukorszinted és a hypoglycaemia tüneteit produkálod, ezért forgolódsz álmatlanul.
A csatornába folyó szennyvíz meg tele lesz keményítővel, látszik is patkányokon, kövér mind egytől-egyig.Ez a kép rizsfőzés után készült, a baloldalinál mosták a rizst, a jobboldali meg chepeli.
-
Maximum1
őstag
-
válasz
GoTReX #143562 üzenetére
Én is max azért venném meg. Csak nem tudom, hogy mire használhatnám. Felveszem, ha valakit be kell fenyíteni? Mire elmondanám 3 mondatban, hogy a "kurva anyád", lehet úgy kifulladnék, hogy elájulnék
(#143564) aelod
Te azt mondtad ,hogy nem szoktál instát nézegetni. Lebuktál(#143565) Apollyon
Ha tényleg kevesebbet kell dolgozni az eredményért egy ilyenben, akkor nem sajnálnám rá a pénzt. Csak félek, semmi értelme -
-
Apollyon
Korrektor
válasz
GoTReX #143467 üzenetére
A Hammer kint is van usában. Azért szerintem a Pistivel is vannak gondok, megnézed 1-2 videóját, az a hemmörtááájm!!! bejelentkezés is rideg. A tárgyi videóban viszont tényleg full kulturált. De a "Mester" az, aki lejáratta magát igazán, és odáig vitte ezt a piti ügyet, hogy még a Bunnyval a bbrádióban is nyomtak egy "adást", mégpedig "a hazugságról" témakörben, ahol burkoltan, nevet nem említve lehordták a Pistit mindenféle hulladéknak.
Azért kíváncsi leszek, mikor bukik majd be tényleg a sopbilder-féle bécéá őrület. Molnár Petiről én nem hallok sokat, de engem az O-n kívül nem is érdekel a profi testépítés. Viszont azt másodkézből tudom, hogy a Peti tényleg jó fej, normális gyerek.
Üdítő kivétel a Jancsikák meg a Béluskák között.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
GoTReX #143393 üzenetére
"tényleg betart sok olyan előírást amit a sarki sufnyiburgeres nem is ismer."
Ja, kivéve amikor visszaöntik a mekiben asztalon hagyott üdítőket.
Aztán ki tudja, mi történik még az egyéb dolgokkal.
Azt tudom még, hogy a mekkáfés sütiket újramatricázzák (pár éve lejárt). Bár amennyire szintetikus meg fagyasztott cucc az is, túl nagy baj nem lehet. Ezeket még amúgy elnéztem volna, ha nem egér adagokat adnak többezer forintért.
-
aelod
veterán
válasz
GoTReX #143306 üzenetére
Nem tudom mennyire lehet pontos a mérés így mint a standard módszer. Én azért mérem így ki mivel asszony is eszik belőle. Ha szárazon mérném nem tudnám mennyi fogyott az adott ételből. Zabot ilyesmit szárazon mérem természetesen.
(#143293) kmisi99
Élvezem amikor valaki elkezd edzeni kérdezősködik, de aggódik, hogy xy-nál nem akar izmosabb lenni. Egy Tónusos testben is amit linkeltél selyemfiút nagyon sok munka van
-
Woodslave
félisten
válasz
GoTReX #143280 üzenetére
mármint Abdulé vagy enyém?
Angel: a vállam sajnos odalett semmi komoly nyomómozdulatot nem tudok végezni. Normálisan fekvenyomás, egykezes padon stb. Military, gép, semmi izoláció (tárogatás)
Három gyakorlatot tudok csinálni, amiben a súly nem túl jelentős. Landmine press (t-rúdon nyomsz, elég jól adja mondjuk a mellnek, de azért nem ugyanaz) Floor press kézivel és egykezes vállból nyomás, de ezt csak érzéssel. Magamon annyira nem veszem észre hogy túlságosan elment volna, de úgy néz ki de
aelod: ja ettől függetlenül benti térben nem vagyok elájulva a fényképezője képességeitől. Szabadban gyönyörű, de instázni biztos nem fogok tudni ezzel
-
Blackhole13
senior tag
válasz
GoTReX #143074 üzenetére
Nincs már első helyen a kaja precíz belövése, napi 3 normális hús+zöldség+valami köretre törekszem, amíg ez elég egy én szintemen jó, száraz formához, addig nem teszem a kaját a napom középpontjába.
Az emésztő rendszeri terhelésnek majd utána olvasok, logikusnak tűnik, hogy az ősembernek ritkán volt kéznél egy marék pisztácia vagy kesudió. -
pityaa23
senior tag
válasz
GoTReX #143031 üzenetére
Én vettem egy edzőgörgőt, így a kinti bringámat tudom télen bent is használni. Illetve nem teljesen igaz, mert a görgőzéshez speciális gumi kell, így vagy cserélgeted a kinti, benti gumit, ami nem túl egyszerű és szerintem nem is egészséges a gumiknak, vagy veszel egy másik kereket és gyorszárral kb 2-3 perc a kerékcsere. Az más kérdés, hogy bent elég szar bringázni, mert nem fúj a pofádba semmi szellő, de ventilátorral ez is megoldható. Amúgy ellipszis gépem is van, azt már megutáltam, mióta megvan lenyomtam szerintem 1-200 órát rajta, annál azért jobb ez a bringás megoldás, de ha utólag egy dolgot kéne vennem, akkor a kettő helyett egy jó kis futópadra költenék.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
GoTReX #143012 üzenetére
Az emberi bőrnek is van ám tömege és egyénenként eltérő a vastagsága ergó nagyobb tömeg így Angel nem kövér csak "erős bőrözetű",nah meg a csontjai is vastagok meg adamantium bevonatuak.
Guggolással szivesen kisérleteznék de nincs edzőtárs idegenre meg nem bíznám a spottingot így maradok a max 100kgnál pedig tuti menne több csak félek
Valszeg alá lövök a súlynak mert 80rol váltottam 100ra és nem az volt hogy baszki ez +20kg hanem oké nehezebb de nem érzem sokkal nehezebbnek. Fekvenyomásnál is stagnálok pedig ott is ezt érzem csak váll meg derék fájos vagyok így nem merem emelni a súlyt.
-
Zola007
veterán
válasz
GoTReX #143012 üzenetére
Sok rajta a bőr valóban. Van zsírból is azért úgy 25% körül, de aki sokat fogyott vagy inga-effektus többször bejátszott, annak ez örök stigma.
Csak ehhez kell, hogy az ember napi szinten lásson ruha nélkül sokféle testzsírszázalékú embert, illetve értse a kötőszövetek anatómiáját
Ahhoz, hogy il -
S e t h
nagyúr
válasz
GoTReX #142997 üzenetére
Vannak dolgok amiket nem hiszel el.
Mert nem lehetségesek.
Mert régen amíg nem volt internet, addig nem találkoztál velük.
Mert megválogathattad milyen körökben mozogsz, mik a preferenciáid, de most a pofádba nyomul és ki sem tudod kerülni.
Ez nem omg kategória, ez több, másik dimenzió ahol ember még nem járt és Picard kapitány is sikítva rakatná rükvercbe az Enterpriset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest