-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
válasz
Because #106227 üzenetére
Ja lehet...
Elég sok megbukott versenyző nyilatkozta ezt már, szóval ez nem újdonság. Legközelebb majd jobban figyel, hogy ne bukjon le a teszten és meg is van oldva a téma.
TBone: Frankó... De ha már betesztel képet akkor az egész alakos legyen, ne félalakos. Mert az összképet kell nézni.
-
mayday00
őstag
válasz
Because #93679 üzenetére
stillmass tól én rendeltem már natur ízesítetlen tejsavót. Pontosan ugyan az volt mint az myproteines.
ízre, állagra, színre, oldhatóságra, mindenre..tök egyforma volt mindkét fehérje. szóval a natur tejsavójuk biztos 100% os
de mást is rendeltem már, pl glükozamin szulfátot por formában. ez is 100%, h az volt. Van egy jellegzetes íze a glükozamin -nak amit semmi mással sem tudod összekeverni
de a szója izolátumuk is olyan mint a többi gyártóé. Próbáltam azt is. Az is 100%, h szója izolátum volt
-
Alpachino
veterán
válasz
Because #93682 üzenetére
A többi gyártónál is ez a kérdés felmerülhetne
Egyébként én két hónap óta 5kg-ot fogyasztottam el belőle csak is ezzel a tejsavóval diétáztam, de ha liszt lett volna benne, akkor úgy is észre vettem volna....ha máshol nem is a heti 1kg fogyás hiányában biztosan
Ijk : Ez egyértelmű
Ezért vagyok híve szálkásításkor az intenzív edzéseknek, 10-12 ismétléssel( néhol 15) rövidebb pihenőkkel. Még a diétám elején az első 2-3kg ezzel az edzésmódszerrel simán meg volt
de utána már kellett a reggeli aerob, mikor megállt a fogyás....intenzív edzés ide vagy oda
-
válasz
Because #91569 üzenetére
Röhög a vakbelem.
Ijk: Több orvossal is beszéltem, a sportkórházba jártam kezelésre balesetből kifolyólag, ott is megkérdeztem orvosokat erről, a Magyar kajak kenu válogatott orvosa volt, ő is azon a véleményen volt, hogy ha egy mód van rá, ne, inkább a kajára menjek rá helyette.
Az igazán nagy testépítők se a kiegészítőkre teszik a hangsúlyt, ez inkább a népnek szól szerintem, biznisz. -
aleister
veterán
válasz
Because #90533 üzenetére
Ez a megközelítés teljesen jogos.
(#90534) kolosanyi:
Nem az a baj, hogy kibírná-e vagy sem, hanem hogy valaki ilyet ír. Ez kb olyan, mint összevetni az almát a vöröshagymával, hogy melyik "gyümölcsösebb".Az utólag szerkesztett bekezdéssel teljesen egyetértek! Pl amikor küzdősportoltam, hülyét kaptam amikor valaki elkezdte a saját ágazatáról azt híresztelni nagy mellénnyel, hogy az a legjobb.
-
-Mike-
addikt
válasz
Because #88826 üzenetére
Nem igazán. Sokan esnek abba a hibába, hogy azt hiszik csak a karjukon meg a hasukon van zsír, ami nem igaz, van mindenhol. Ha diétáztál már és mellette végeztél kardió edzéseket észrevehetted, hogy a kézfejről, lábfejről, alkarról is ugyanúgy pucolódik a zsír, sőt ezekről a helyekről a leghamarabb. Az, hogy férfi embernél a has az utolsó amiről eltűnik az természetes, ezért nem kell rohanni sebészhez hanem kínkeservesen megküzdeni az eredményért napról napra.
-
aelod
veterán
válasz
Because #87800 üzenetére
#87801) Zola007
Kifogás. Ha valamit el akarsz érni ne a kifogásokat keresd, dolgozz meg érte. Érdemeld ki. Ez a sport szerintem erre is megtanítja az embert. Az alázatra a kitartásra. Tartsd magad az étrendedhez, edz keményen, pihen és regenerálódj. Az eredmény jönni fog. Ne másra figyelj, hogy más mit csinál.
Alap, hogy mindkettő tele van mint a déli busz. De ezt a formát máshogy nem is lehet.
-
aelod
veterán
válasz
Because #87796 üzenetére
Érdekes, hogy a te értékvilágodban a fejlődés az csak kokszal menne...
(#87794) HussarF
Jó ez. A vádli meg vagy van vagy nincs. De ha van akkor optikailag javít a comb látványán is.
aleister (#87761)
Ízület védőt min. 3 hónapig kúraszerűen kell fogyasztani. Nekem a NEM forte bevállt, vagy a Joint X. De hatóanyag és összetétel alapján válassz mindig.
-
Nightmare
senior tag
válasz
Because #87756 üzenetére
A sok kisérletezés azért ráébresztett pár dologra. Mindegy hányszor eszel, vagy éppen nem vacsorázol, vagy nem reggelizel. Ha a napi kalóriát 10-be vagy 2-be eszed meg, ugyanmindegy, ettől se az izom nem fog leesni, se az anyagcsere nem fog lassulni. Mindegy, hogy korpás muffint eszel reggelre tojással és tejjel, vagy zabot fehérjével és vízzel(most vonatkoztassunk el attól, hogy valaki TÉNYLEG szemetet eszik, párizsi, virsli cukros üdítő stb). Tökmindegy, hogy palacsintát eszel edzés előtt, vagy utána. Hogy éhgyomorra edzel, vagy éjjel telezabálva magad.
-
Nightmare
senior tag
válasz
Because #87756 üzenetére
Vannak szerencsés emberek, hogyha ezt lehet szerencsének nevezni. Kicsit szar, hogy ennyire sokat kell szenvedni, kisérletezni és nem biztos a siker. Nyílván, ha olyan egyszerű lenne mindez, mint amennyire nem az, akkor nem itt tartanék. Ez van, igyekszem a lehetőségekhez képest a legjobbat kihzozni magamból, de egy biztos a sok edzés-ehetek bármennyit-nem hoz sikert. Lassabb a regenerációs időm, mint másnak, így nem alapozhatok semmire, csak arra, amit megfigyelek magamon. Feladni sosem fogom, egyszer csak sikerül valami normálisabb formát összehozni.
(#87758) userxy nincs két egyforma ember, mint Te is tudod.
Évek mentek el arra, hogy mindenféle edzéstervet próbálgattam, bújtam a cikkeket, holott elég lett volna hallgatnom arra, amit a testem súg nekem. Értek hozzá, annyira, mint amennyire gondolom? Nem gondolok semmire sem, és nem értek ehhez. Emlélet és a gyakorlat baromira nincs pajtiban egymással. Próbálok eligazodni tanulmány ellentanulmánya cikkek ezrein, és kitalálni, vajon mi lenne a jó.
-
törölt tag
-
Zola007
veterán
válasz
Because #76310 üzenetére
vegyes
bemelegítő / felvezető szakaszban 1-1 magas ismétlés akár bedurranásig
ha már rendesen bemelegedtél, akkor kontrollált, teljes tartományban végzett ismétlések, lassú negatív szakasszal (2-3 mp), 5 rendes ismétléssel. Bukás nekem nem célom már, fiziológiailag értelmét amatőr szinten nem látom. -
Dani82
senior tag
válasz
Because #75843 üzenetére
Nekem mult heten 1100ert kinaltak 1 egyseget de arra jutottam hogy napi 4-5 egyseg alatt nincs ertelme gecidraga es tobb honapig kellene tolni illetve allitolag melle is kene vmit szurni
Kellene vmi okj roid kepzo mert az ember minel tobbet olvas errol annal nagyobb a kaosz hogy mi az ami meg oke mibol mennyit milyen kura stbDicker: Huu sokat jarkalok romania mellett lehet atnezek a heten,irsz nekem shopping listet?
-
-
-
-
rwin5
őstag
válasz
Because #49851 üzenetére
nekem 15-ös csukló 40,5 bicepsz, 22-es boka 39,5-ös vádli. Én arra értettem, hogy ezt a genetika dolgot rákúrni nagyon könnyű, nyilván szerepet játszik de amilyen hangsúllyal bass*zák rá egyes emberek akkora közel sincs. Nekem 5-6 év edzés kellett, hogy kinézzek valahogy, mégse rítt a pofám sose, hogy kinek milyen a genetikája, leszarom más hogy néz ki.
-
válasz
Because #49740 üzenetére
miért, szerinted hogyan kellene megmutatnia magát, hogy látszódjon is valami?
aki foglalkozik ezzel a sporttal, az szerintem már hozzászokott a létező legapróbb bikinikhez meg póznadrágokhoz. edzőscuccban meg nyilván ez nem jön ki.
persze biztosan tudta, hogy így csak pozitív visszajelzéseket fog kapni, de akkoris, az mindenkinek jól esik. szóval én nem látom hol ebben a gond.
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
Because #49380 üzenetére
Igazából nem a gyakorlat maga, hanem a kivitelezési mód tudja kímélni a vállat. Fekvenyomáshoz tippek Jeff Cavalieretől: link.
Guggolásnál meg azzal tudsz játszani, hogy nem mész le olyan mélyre, vagy egylábas variációkra térsz át, oda elég kis súly is, vagy még az se kell. Illetve olyan láb gyakorlatokat csinálsz, ahol nem kell előrehajolni, egyenes törzzsel is kivitelezheted, például kitörések, bolgár guggolás, lépcsőre fellépés (ezt múltkor csináltam két kézivel, durván bedurrant tőle a seggem
), illetve ott vannak a pliometrikus gyakorlatok is. Felugrások, sprint stb.
(#49383) Ijk
Én a legjobban két egykezessel tudok vállra koncentrálni, ülve. Ehhez hasonlót csak akkor érzek ha instabil felületen végzek nyomó gyakorlatokat, például gyűrűn tolódzkodás, gimnasztikai labdán fekvőzés stb. Illetve az egykezes, oldalsó hídtartás is egész jó tud lenni.(#49385) BÁ Nutrition
Ahogy kukinyo írja. Nem elsősorban a váll edzése volt a lényeg ennél a gyakorlatnál, hanem a színpadiasság, arra kiválóan alkalmas volt, hogy elkápráztassa a laikusokat.(#49389) prot-ko
Köszönöm szépen, eddig nem hallottam még róluk. -
thesafran
csendes tag
válasz
Because #49380 üzenetére
ferdepadon egykezessel nyomás? szintén ferdepadon tárogatás, behajlított karral, szabályosan? nekem is szokott ropogni, de ha szabályosan csinálom, akkor nem fáj, ráadásul jól meg is tudom edzeni. jó még a kábelkeresztezés és a pec-deck gépes tárogatás is.
guggolás helyett lábtoló jó választás lehet. én mondjuk személy szerint a kitöréseket imádom, 4. szettem végére összeesek, alig bírok felállni
. vádli, farizom, combhajlató, -feszítő, kap minden.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Because #48527 üzenetére
ha most kezded az edzést akkor átmozgató edzést kell végezned amivel lassan hozzászoktatod az izmokat, izületeket a terheléshez.
lényeges hogy viszonyleg kevés súllyal csinálj mindent. 15ös ismétlések simán mehetnek gyakorlatonként 2 sorozatban. ne erőltesd meg magad, mert könnyen túlterhelheted magad és gyakran előfordul ilyenkor az ínhüvelygyulladás, amivel kb 2 hetet biztos ki kell hagyni.szal minden izomcsoportra csinálhatsz 1-2 gyakorlatot 2 sorozattal 15ös ismétlésekkel
valszeg van kezdő átmozgató edzésterv az első hsz vmelyik linkjén. sárga kapszulában is talán.
kivitelezést is le tudod lesni a bunibilderről.heti 3-4szor csinálhatod. kb 5 hétig
-
kolosanyi
veterán
válasz
Because #48527 üzenetére
Vegyél még egy húzódzkodót és kb minden megvan az otthoni edzéshez. Nyomásoknál ne csak az egykezesekre hagyatkozz, bátran keverj bele saját súlyos elemeket is. Pl váltogasd a fekvenyomást egykezesekkel, meg a súlyzóval nehezített fekvőt (vagy akár másmilyen variációt, pl egykezes fekvő). Nekem ami bejött eddig edzésben, az a push/pull módszer és a HST jellegű edzés. Igazából erre jobban reagálok talán, most ez a harmadik hete, hogy így edzem megint és az erő szintemre jó hatással van. Példa egy ilyen tevre:
- guggolás (túl sok súlyod nincs, ezért érdemes egylábas gyakorlatokkal operálni, pl bolgár guggolás, skater squat, pistol squat)
- csípőemelés (FitBuilderen van róla cikk)
- egylábas lábujjhegyre állás lépcsőn
- vízszintes nyomó gyakorlat (fekvenyomás, nehezített fekvő)
- húzódzkodás
- fej fölé nyomás (ha kevés a súly, lassítsd le, vagy tanulj meg falnál végzett kézállásból nyomást csinálni)
- vízszintes húzás (pl döntött törzsű evezés, fűrészelés, invertált evezés)
- tárogatás
- döntött törzsű oldalemelés
- állhoz húzás
- valamilyen bicepsz gyakorlat
- tricepsz
- törzs gyakorlat (pl elülső hídtartás)Heti 3-szor 2 munkasorozat, az első egy hónapban magas ismétlésszámokkal, 15-20 vagy akár felette. Utána átállhatsz egy periodikus edzésre, 2 hetente csökkented az ismétléseket, növeled a súlyokat. 15 ismétlés, majd 10, aztán 5, végül 5 alatt. De ha ez nem tetszik, ezer meg egy variáció van. Ajánlom figyelmedbe Scooby videóit, diekt ebben a témában nyomul.
-
glok
csendes tag
válasz
Because #48532 üzenetére
Igazad van, ne haragudj, iratlan web2 szabály, hogy attól leszel valaki az online világban, ha minél több hozzászólásod van már.
Azért válaszolok, már ami szerény véleményemből telik.
Ha csak azokra az izomcsoportokra dolgozol, amikre azokkal az eszközökkel tudsz, akkor arra érdemes figyelni, hogy a vertikális és horizontális nyomásokat 1:1 arányban csináld, ezzel próbálván megőrizni a vállaid egészségét.De amit te akarsz csinálni azt valahogy úgy hívják, hogy cigány fitness.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI Air 3 drón újszerű állapotban, garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged