-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
userxy #76176 üzenetére
És olyankor hol van a család mikor arra kellene nevelni a gyereket, hogy ne akarjon majd felnőttként 200-al menni?
Legjobb barátom esküvőjét tavaly azért kellett elhalasztani 1 hónappal, mert előtte pár nappal halt meg az unokatestvére motorbalesetben (a saját hibájából) és gyászolt az egész rokonság.
-
Radnix
senior tag
válasz
userxy #76163 üzenetére
Ha hozzátartozó lenne, akkor teljesen máshogy fognám fel az érzelmi kötődés miatt, de a fenti képen egy számomra idegen ember van.
Csak nem értem, hogy miért nemlehetpontosabban szabad szerinted viccesen felfogni. Ez egy erősen filozófiai kérdés, de ezek mindig is érdekeltek. Én egy dologra tudok gondolni, hogy esetleg ha az én hozzátartozómmal történik akkor nem szeretném, hogy más így álljon ehhez, ezért inkább én is úgy teszek, reménykedve, hogyha esetleg hasonló történik akkor a karma vagy a kollektív tudat vagy akármi hatására mások is így fognak viselkedni.
Ha ténylegesen lezártnak tekinted a témát, akkor nem feltétlen szükséges válaszolnod, nem fogok megsértődni, csak érdeklődöm. -
válasz
userxy #76163 üzenetére
Ha nem találkozol vele elégszer ahhoz, hogy érzéketlenné válj rá, akkor nem. De pl a boncmester, amikor viszik boncolásra az orvostanhallgató egyetemistákat vagy tűzoltókat (mert ugye nekik bírni kell az iylet), hangosan csámcsogva rágózik. Neki ez már megszokás. Persze nem akarom a viccelődést legitimizálni, én csak leszarom és értem, hogy miből fakad
-
Radnix
senior tag
válasz
userxy #76159 üzenetére
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de nem értek veled egyet. Ha én személy szerint idióta módon pusztulok el, akkor igenis röhögjetek ki, és igyekezzetek okulni a példán. Ha humorosan fogjuk fel ezt a dolgot, akkor kinek ártunk vele, mivel lesz rosszabb az nekünk, vagy másoknak, az emberiségnek, esetleg a hullának? Ha itt elkezdünk szörnyülködni, hogy szegény srác olyan fiatalon elment, biztosan olyan csodálatos és élményekben gazdag élet várt volna rá, és ezáltal negatívan befolyásoljuk a saját és egymás hangulatát, az számunkra nem előnyös, kerülendő. Ez az én véleményem
-
-
madle
őstag
válasz
userxy #76139 üzenetére
Már ne haragudj de ezt nem tudom hova tenni, most jöhet itt a nagyzolással, hogy ő Floridából rendel meg ilyesmi. De a GHRP-6 régen is csak egy felhypeolt hülyeség volt, értelmetlen pénzkidobás, és bebeszélik maguknak, hogy mekkora csodálatos szerek a peptid hormonok..
-
Cassidey
senior tag
válasz
userxy #75928 üzenetére
Szerintem ez a legnagyobb hülyeség, hogy egyik oldalról 100g ch-zik, meg aerob meg mittudomén, este meg sör.
Oké, egy nem a világ vége, meg bele is lehetne számolni, csak ez így nem is tudom.
Én most úgy jöttem el egyébként, hogy vagy számolok, vagy nem, tettem be fehérjeszelet is.. Általában úgy vagyok vele, ha semmi kül/szar a kajalehetőség, akkor azért nem éri meg a kihágás, ha pedig jó, akkor 2-3 napig nem számolok, nem a világ vége. Hát jó volt, az a kis definició is eltűnt a hasamról ami volt.
-
válasz
userxy #75542 üzenetére
Pedig kellene. Vádlizóhoz kellett egy kis plusz anyag és cserébe nincs para hogy ha valami begörcsöl/megáll, mert egyszerűen kopp a végálláson és kiszállok. Nem kell a fél teremnek odajönnie lekapni 100kilót a gépről, különösen hogy jellemzően hót egyedül edzek
Ha lesz bármiféle lábtoló gépem is, úgy fogom majd megoldani ahogy leírtam. Meg is mutatom majd
Persze a legtöbb gyár teszik rá mert 10 gép után kijön egy plusz gép a spórolgatásból...
-
bogil99
aktív tag
válasz
userxy #75242 üzenetére
Akkor egyél meg 10 kilót naponta.
szerk: lásd az első találatot.(#75288) Ijk:
Egyetértünk, ezt korábban többször is leírtam. De meglepődnél mit lehet velük elérni. -
bogil99
aktív tag
válasz
userxy #75205 üzenetére
Jó tessék.
Mi a különbség a H2O és a természetes víz között? Molekulárisan semmi. Az egyiket előállítják laborban (vagy sejt membránokkal, de ha dogmatikusan gondolkodunk akkor sejtmembrán nem is létezik) a másik a természetben fellelhető. Az egyik tisztán egy molekula, a másik tartalmaz ásványi anyagokat, sókat, és még nagyon sok mindent, amire a szervezetednek szüksége van. Mivel a víz egy oldékony anyag a tiszta H2O ki fogja mosni a szervezetedből az ásványi anyagokat, és mindazt amit a természetes víz folyamatosan pótol. Tulajdonképpen mindkettő oltja a szomjat rövid távon, csak az egyik tápanyag (ásványi anyag) hiány okozhat hosszabb távon.
Legyen mégegy.
A NaCl is egy egyszerű molekula. Egyszerűen előállítható laborban. Csak mondjuk ehhez képest a természetben fellelhető ásványi sók még tartalmaznak K-, Mg-, Ca-, sókat és egyéb ásványi anyagokat, hogy pl. a Himalája sóból már ne is beszéljünk.
Arról hogy az egyik egy élettelen anyag (csak egy molekula) a másik meg egy élő anyag molekula láncokkal, szabad gyökökkel stb., sok olyan "kiegészítővel" amit mesterségesen vagy le sem tudnak modellezni (és/vagy előállítani), vagy még fel sem fedeztek.
Remélem sikerült érzékeltetnem a különbséget.
Erről rengeteg mindent meg lehet találni a Neten is. Konkrétan azon a fotón amit nem kívánok széles plénum előtt publikálni, az egyik étrendkiegészítő olyan hatást gyakorolt egy anyagra, mintha pl. nitro hígítót cseppentenél rá.
És természetesen egyik sem csodaszer, csak hasznosulásában van többszörös(!) eltérés de erre vonatkozóan is van bőven irodalom, hadd ne menjek ebbe bele. -
-
pityaa23
senior tag
válasz
userxy #73668 üzenetére
Ejj b@asszameg. Nagyon nem terveztem most kihagyni egy hetet, de ez tényleg mocskosul fáj. Holnapra valamivel jobb lesz, ha nem akkor nekem is kell valami bogyó, mert eszembe jutott, hogy holnap is kell
mennem dokihoz, de ott megmondom, hogy nem szeretnék leülni. A kocsiból lesz mókás kiszállni, ott is lesz vagy 5 perc kapaszkodás mire kiegyenesedek és ne szarjam össze magam. Én csak attól féltem, hogy valami komolyabb baj lehet, de gondolom akkor nem is tudnék menni. Kényszerpihenő meg jót tesz majd a szakdogaírásnak.szerk.: nagy súlyokat asszem én is hanyagolom egy jó darabig. A derekam amúgy is mindig baszakodott, akár kertásás, hólapátolás is betett neki. El kéne mennem dokihoz majd, hogy megmondja, hogy mit kéne csinálni a helyesebb testtartásért.
-
Antraxon
csendes tag
válasz
userxy #72771 üzenetére
Ne haragudj, nem vagyok egy biológus okos ember de azért ezt te sem gondoltad komolyan
Tegyük fel valakin van 10kg zsír, de tisztán kajál és 4x annyi izom fel jön rá mint zsír, az illető felszed pl. 4kg izmot, és csupán 1kg zsírt TÖMEGELÉSNÉl, akkor azzal már csökkentett a testzsír% on!
Ennyit errőlDiétázni és tömegelni nem lehet egyszerre, ez világos, eggyértelmű, azonban testzsír% ot lehet csökkenteni tömegelés közben is!
-
Antraxon
csendes tag
válasz
userxy #72768 üzenetére
kona005. igen, tisztában vagyok vele, de főként zsírból remélhetőleg BCAA miatt
userxy: nem diétáról beszélek(ha véletlen valahol diétát írtam elnézést
), hanem testzsír% csökkentésről. Teljesen más a 2.
attól hogy reggel kardiózok még nem diétázok...Alapvető tömegelésnél jön fel egy minimális zsír is ugye? IGEN
Na én ugyanúgy tömegelnék mint bárki más, csak reggel éhgyomorra kardióznék, amivel égetnék egy kis zsírt is, magyarul NEM DIÉTÁZNÉK, hanem TÖMEGELNÉK csak reggeli kardióval kiegészítve -
Antraxon
csendes tag
válasz
userxy #72764 üzenetére
Simán tömegnövelek, de reggel beiktatnák egy kardiót éhgyomorra, amivel zsírból tudnék leadni, magyarul tömegnövelő étrenddel tudnék egyszerre izomsodni és testzsír% ot csökkenteni, utóbbit ha lassan akkoris
Eddig 3/2 profi élsportoló azt mondta ez így lehetséges, de még érdekelnek a vélemények...Az elmélet az hogy reggel mivel üres a testem, aerob edzéssel a zsírhoz fog nyúlni a szervezetem, hogy fedezze a mozgást, de utána nem diétáznék, mármint a reggeli kardió után, hanem ugyanúgy tömegelnék, szóval lehet hogy amit reggel leadok az vissza jön este/napközbe de mindig jobb az ha szinten tartom a zsírom, mintha nőne a tömegelés közbe nemigaz?
Ez röviden és egyszerűen leírva -
kona005
senior tag
válasz
userxy #72723 üzenetére
Jaja amúgy leszarom már én is, nem kínzom magam, nem versenyre készülök úgyse... Megyek eszek is egy szál hurkát
"Zsírmentes tömeg = A tömeged minusz a rajtad lévő zsír" Wáóó Sherlock te vagy az?
Rosszul fogalmaztam meg, a kérdésem arra irányult hogyan mérhetném ezt meg, de alant ezt is kifejtetted
-
-
userxy
őstag
válasz
userxy #72723 üzenetére
kábé akart lenni a végén...
(#72725) Lecs@
Az indokolta a képet, hogy azt írtad a zsír átalakul ? Mégis mibe ?
És a Ch mégis mibe ?Zsír átég ? Ez megint kép komment gyanús kijelentés
Mi hiszünk neked mi is tudjuk, hogy nem a zsírral van a gond. Itt mindenki szereti Norbit
-
kona005
senior tag
válasz
userxy #72717 üzenetére
Értem, tükörtojás az lemegy nekem 5 általában egy nap, sajtot nem nagyon eszem de akkor fogok egy keveset azt is, valamint veszek egy üveg oliva olajat is elfér itthon...
Az király kis reggeli amúgy, az a baj hogy fél6kor kelek és így is kb fél órám van elkészülni szóval ilyen nagy főzőcskézés az kizárva.... marad a zab
Még annyi, hogy nem igazán vagyok tisztába a zsírmentes tömeg fogalmával? Ezt honnan tudhatom meg hogy mennyi a zsírmentes tömegem?
(#72721) -Mike-:
-
kona005
senior tag
válasz
userxy #72702 üzenetére
Hát igen, pedig elvileg 180g fehérjét eszek tápkieggel együtt ami valljuk be 74 kilósan még elégnek kéne lennie, 40 dkg rizs mondjuk nehezen megy, de eszek még ezek mellé 5 tükörtojást edzés után de semmi a kutyafülit neki
120g zsír? Na az tuti nincs meg... Miből és hogyan kellene?
-
T_Stark
őstag
válasz
userxy #72683 üzenetére
Persze, ezt én értem, csak egyszerűen anyagilag nem fér bele, hogy ezt így hosszú távon csináljam.
Gyakorlatilag arra keresnék hogy egyek.Most két hónapra kb belőném hogy tényleg menjen rendesen a csirkemell-rizs, edzés után Jumbo prof, reggel/este zabpehely + designer protein, meg persze multivitamin. Ez is marha sokban van így, ha csak két hónapig csinálom, csak nem tudom hogy ennyi időre van-e értelme, vagy pénzkidobás lesz csak.
Erre a sporta tényleg igaz ez: [link]
-
-
válasz
userxy #71955 üzenetére
A fűrész már kész van hozzá, csak a többi kell már
Igen, sajnos macera, mert nem akarok a kész gépbe belevágni utólag. Azt akarom hogy ha megvan, letisztítom, lefestem és go. De ha összetörik a bordám, beverem a fejem húzódzkodásnál/tolódzkodásnál, az baj
A helyzetet súlyosbítja hogy most a fél számítógépet át kellett építeni: összes HDD ki, újak be + SSD... szal nagyrekó volt remélhetőleg ma már helyreáll a rend és már csak az anyagigényt kell meghatározni, azt mehet a gyártás
Idevágó másik sztori hogy a szekrényemet és számítógépasztalt is full saját terv alapján csináltattam meg anno. Már javában gyártották, aztán valami rejtélyes okból újra rámértem a szobára és kiderült hogy ez nem fér be. Telefon gyorsba, pont a csökkentendő alkatrészt állította már össze az asztalos, de még gányolás nélkül megoldotta, ha itthon derül ki lett volna hajtépés, ehelyett volt egy "aztaqrva de kiszámoltad" felkiáltás és minden bement a helyére
Saját tervezésű dolgoknál ez benne van hogy csúszik heteket/hónapokat mert még ezt javítom azt javítom, de megéri, mert nem csak egyedi minden hanem boltban tuti nem kapsz ilyen személyre szabott cuccokat.
-
Zola007
veterán
válasz
userxy #71898 üzenetére
mondjuk szerintem egy rendes tornacsuka vagy teremcipő nem ad alád sok fölösleges réteget, de segíthet.
Persze ha a mesztilláb az egyéni preferencia, akkor csináld úgy, engem nem zavar ha valaki mezítláb sétál a teremben, elvégre én meg cipőt hordok.Nekem pl az Adidas Trainer cipőm annyira rugalmas, hogy még lábtolózni is veszélyes benne, ahhoz felveszem a Wink tornacipőt, sokkal jobban érzem hogy sarokból tolom.
-
kona005
senior tag
válasz
userxy #71474 üzenetére
akkor ezeket szorozni kell a testsúlyommal? bocsi étrend terén még kezdőbb vagyok mint az edzésben...
Akkor olyan 150 gramm fehérje kellene nekem egy napra kajából?
"Ha kell emeled a CH-t" ezt honnan tudom hogy emelnem kell?
Most ahogy nézem 500g csirkemellben van 106g fehérje plusz a 100% Beef akkor meg is lehet végülis...
-
bigmasterg
addikt
válasz
userxy #71001 üzenetére
Bocs a dupláért, kifutottam az időből, de pont a lényeg hiányzik abból, amit linkeltél.
Itt a folytatása. -
bigmasterg
addikt
-
válasz
userxy #70766 üzenetére
Túl drága ahhoz képest szerintem amit tartalmaz vagy tud.
A jóddal meg csak óvatosan, főleg ha jódozott sót is használsz vagy nem saját magad által készített (vett) kaját eszel, ott tuti azt használnak és könnyen "túl lehet adagolni" hosszútávon. Ami meg hat a PM-re nem jó értelemben és tudjuk milyen gondokat okozhat.
Szerintem ezt a multivitamin témát is csak időszakosan érdemes tolni és nem is sokáig, nem jó ha a szervezet "függővé" válik ezen is és aztán egy tartósabb elvonási periódusban meg rosszul érzed csak magad.
-
Woodslave
félisten
válasz
userxy #70251 üzenetére
majd rájössz
ezért mondtam hogy jó jelnek is vehetném, pedig elég jó példával szolgálok, hogy nem lenne izmos (bár lehet neki jobb a genetikája) Inkább ne is járjon még izmosabb lenne mint én, meg addig nekem kell a gyerekekkel szüttyögni.. Jobb ha én járok csak edzeni
-
Zomb€€
őstag
válasz
userxy #70231 üzenetére
Én egy bébinek ezt raktam össze:
1. nap
- Guggolás
- Combfeszítő
- Merev lábas felhúzás
- Vádli2. nap
- Egykezes nyomás 30°-on
- 30°-os tárogatás
- Mellhez húzás
- Csigás evezés3. nap
- Nyakból nyomás egykezessel
- Oldalemelés
- Ferdepados egykezes bicepsz
- Egykezes fejfölé nyomás tricepszre + egyenes rudas bicepsz állva szuperszettben
- Levezető köteles tricepsz4. nap
- Guggolás keretben
- Lábtoló
- Kitörés
- Pinatárogatás (jó nő, rossz nő felállás szuperszett*)Mindegyikre ráhúzható kb, hogy van egy bemelegítő sorozat 15 ismétléssel, munkasorozat meg 3 van 10-12 ismétléssel.
*fogalmad sincs mi ez
-
Ijk
nagyúr
válasz
userxy #70231 üzenetére
Én egy alsó-felsőtest bontott edzéstervet ajánlanék neki + 1 kardió.
1. edzés: guggolás, kitörés, lábtoló, lábhajlító, vádli
egy nap pihenő
2. edzés: csigás lehúzás, evezés padon, tárogatás gépen, tolódzkodás, vállgépen nyomás, hiperhajlítás, has
pihenő
3. edzés: kardió
pihenő
1. edzés...Kajára: napi 120g fehérje, CH egyénileg (zabpehely, teljes kiőrlésű pékáru), legalább fél kiló zöldség (pl. kígyúuborka), amikor nassolna akkor pedig valami olajos magvat fogyasszon.
-
-
-
válasz
userxy #69311 üzenetére
Mert nem biztos hogy a legjobb megoldást sikerül felfedni
A neten többféle gépet meglestem, és azok alapján alakítottam ki az aktuális szerkezetet, ami a gyengébbek kedvvért egy meglévő toronyhoz csatlakozna, ami szintén csak tervrajzon létezik, vagy ha különálló gép lesz akkor nyilván kap alátámasztást, mert ez magában csak a schmidt modul
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI Air 3 drón újszerű állapotban, garanciával
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged