-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szőröscica #94791 üzenetére
Jól van, kardiózzál inkább egyet.
(#94796) God Vazzeg
Na ő a tuti, ő az én magasságkategóriám(#94798) Dicker
Dagadt csajt védeni? Én? A feltételezés is sértő -
Woodslave
félisten
válasz
Mármint?
-
aelod
veterán
válasz
Ezen is jót mosolyogtam. -
shteer
titán
válasz
szőröscica #94661 üzenetére
Biztos terhességi striák
-
GoTReX
őstag
válasz
szőröscica #94543 üzenetére
Én is csúsztattam a maestit holnap reggelre. Láb lesz. Bakker hazaérek és majdelalszok,csak az alváson jár az eszem. Ősz miatt ,vagy miatosz ez?
-
GoTReX
őstag
válasz
szőröscica #94410 üzenetére
Tudja a fszom,gondolom nem ő teszi fel. Csak sok geek erre hegyezi a ceruzát.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Ha így néz ki a csaj,akk elveszem feleségül
-
stickrs
senior tag
válasz
mostanában én is kihagyom, főleg mert csak későn jutok le a terembe, szval csak aakg citrm beta-al. megy most.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
szőröscica #94356 üzenetére
Pont ez a lényeg! Ezen az 1 napon olyat akartam enni amit kívánok. Amúgy sem szoktam ilyet.
Pizza az komoly lett volna a gyomromnak ,főleg így este.
Amúgy a B terv vajas lekváros pirítos lett volna!Abba belemenni se érdemes ,hogy az agyontápozott és gyógyszerezett ,bármilyen szín hús is mennyire egészséges.
Aleister: Mi a tévedés? Szerinted nem vagyok képben?
A lényeg az ,hogy 2 hét teljesen tiszta szénhidrátmentes kajálás után simán belefér akármelyik azokból amit mondtam 1x.
Amúgy kb fél éve nem ettem hasonlókat se!
Pizzát mint írtam azért nem ettem ,mert 1. Nem tudtam volna megenni. 2 biztos szarul lettem volna tőle. -
Gsx-rr
veterán
válasz
szőröscica #94354 üzenetére
Most mit csináljak? Ilyenkor az ilyen dzsuvát kívánom a legjobban! Meg a Mekit.
Még mindíg jobb ,mintha beneveztem volna egy pizzára. Az betette volna a kaput.
de azt sejtettem is! -
Shingen
addikt
válasz
szőröscica #94258 üzenetére
pedig az jó öreg Bunnys kép aranyat ér.
-
Zola007
veterán
válasz
szőröscica #94305 üzenetére
Ezért mondom mindig, hogy igyatok ízesítetlent.
Attól nem undorodsz meg. Konstansan nincs semmi íze, nincs mit rajta megutálni -
törölt tag
válasz
szőröscica #94305 üzenetére
Szerintem is.
csoki kókusz
csoki
csoki karamell
... volt a fél év alatt. -
Fandango
veterán
válasz
szőröscica #94258 üzenetére
Sajnos nem, mert amikor láttam akkor a színpad előtt rohangált kamerával.
-
GoTReX
őstag
válasz
szőröscica #94249 üzenetére
Mert itt megrekedt a gyakorlat,többi nem.
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #94192 üzenetére
Hát kiváncsi vagyok 75-kgosan hogy fogsz kinézni. Ha jól rémlik elég magas vagy..
-
-Mike-
addikt
válasz
szőröscica #94189 üzenetére
A felmosás már aerobnak számít? Érdekes, alig látok szálkás takarítónőket.
-
válasz
szőröscica #94148 üzenetére
Nem lehet. Már így is a meleg topikba akarnak küldeni, nem akarok halmozottan hátrányos helyzetű lenni
-
válasz
szőröscica #94075 üzenetére
Kellemesebb aerobot kell ilyenkor már választani...
-
Alpachino
veterán
válasz
szőröscica #93943 üzenetére
Nekem meg láb vót, de kurvára nem atta
Szerk.
De legalább kipróbáltam a jázminrizses+tejsavó protein turmixot..mint a nagyok úgy töltöttem vissza,
de nem igazán ízlett, de nem is volt rossz.. botmixerrel csináltam, jó szétfőzött rizssel jó pépes lett
Lehet maradok a glutaminnál
-
Ijk
nagyúr
válasz
szőröscica #93943 üzenetére
Jó de minket ez abszolút nem érdekel.
-
aelod
veterán
válasz
szőröscica #93832 üzenetére
Igen. Ő az etalon.
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #93826 üzenetére
Durva nem? Felrakott lábas fekvenyomás
ezt láttuk volna régen
-
válasz
szőröscica #93809 üzenetére
Ez a komment kellett már, megmentetted a topikot
-
Shingen
addikt
válasz
szőröscica #93386 üzenetére
Biztos hajserkentő is van a shakeredbe.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
szőröscica #93250 üzenetére
hagyma pirít,belebaszom aztán sütöm 15 percig,kis fűszerpaprika a végén hogy legyen színe is,ennyi. Nem olyan fujtós,mint a tikmell,igaz már ettől is okádok
-
Zola007
veterán
válasz
szőröscica #93168 üzenetére
én 12 óra előtt használhatatlan vagyok edzés szempontjából.
Egyszerűen nem bírok felpörögni, sokkal kevesebbet bírok és nincs is bennem akkor még elég kaja+pia.
Legjobb lenne 2-3 körül kezdeni, de az csak hétvégén esélyes -
Zola007
veterán
válasz
szőröscica #93161 üzenetére
Én leszoktam az esti edzésről, pedig eleinte mindig 7-9 és 8-10 között jártam, de nagyon felpörget, főleg ha eszek is egy rendeset utána.
Ha nem tudok eljutni 18h-ig, akkor aznap már ki is hagyom az edzést vagy otthon súlyzózgatok egy keveset -
footy
addikt
válasz
Altalaban 5-fel7 kozott edzek fel10 elott pedig nincs alvas, szoval szerintem nem az lesz.
Egyebkent amikor allati feherjet toltam, akkor nem csak kesobb tudtam elaludni hanem nem is aludtam melyen. Most ilyen nincs pedig kb ugyanakkor edzek es ugyanannyit, szoval ezert is maradnek a novenyi feherje mellett. Csak nem tudom milyen legyen -
kolosanyi
veterán
válasz
szőröscica #93163 üzenetére
Látod, mondtam én.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Le fogja égetni rólad az izmot.
-
Ijk
nagyúr
válasz
szőröscica #93065 üzenetére
Szerintem a tészta jobb mint a rizs, magasabb a fehérjetartalma.
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #93063 üzenetére
Persze attól függ mi nálad a tiszta definíciója. De ne is menjünk bele engem nem foglalkoztat az ételek címkézése. A lényeg hogy faxa a kaja amit főztél komolyan
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #93059 üzenetére
Piszkos volt az olaj? Ha már vmi nem tiszta ebből akkor az a tészta. Tök mindegy milyen
-
Apollyon
Korrektor
válasz
szőröscica #93028 üzenetére
Akkor cottage cheese, bár 2x annyi, de ehhez képest egy gasztronómiai kéjmámor.
(#93054) Cassidey: Erre gondoltam, de csak mint fizikum [link]
-
Alpachino
veterán
válasz
Egy pár csepp folyékony édesítőszer csodákat tesz az ízével
-
Woodslave
félisten
válasz
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Ezzel en is igy voltam.
-
szőröscica
addikt
válasz
szőröscica #93025 üzenetére
Tényleg szerencse, hogy nem vettem többet, szerintem ezt is kidobom, elég rossz. Vagy esetleg tippeket várok, hogy miként lehet ehetővé varázsolni.
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #93022 üzenetére
Qrva xar pár doboz után
Az izét nem dicsérte senki csak jók a makrói
-
-Mike-
addikt
válasz
szőröscica #93018 üzenetére
Azt írtad tegnap, hogy már csak -5kg. Én abban a 4 hétben már csak innék a helyedben.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
szőröscica #93018 üzenetére
Mintha érne bármit is.
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #92920 üzenetére
és ilyenkor szintén bevillan hogy 55 kg-s nők 300 gramm ch-n vannak...
érdekes ez a természet
-
aleister
veterán
válasz
Ööö...tehát először lediétázol, hogy tömegelhess, hogy utána diétázhass?
-
kolosanyi
veterán
válasz
szőröscica #92918 üzenetére
Most én is tolom az if-et egy hete. Párszor már próbáltam, de nem tudtam rendesen összehozni. Na de majd most szálkás leszek mint egy keszeg, persze természetesen izomtömeget és erőt nem fogok veszteni, sőt. Zsírból izmot fogok építeni.
-
shteer
titán
válasz
És az a 13 mind izom
-
Eagl3
veterán
válasz
szőröscica #92918 üzenetére
És akkor mit eszel, hust hussal?
-
-Mike-
addikt
válasz
szőröscica #92915 üzenetére
Egyszer eszel egy nap?
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #92750 üzenetére
Akkor ezt bizony újra kell kezdened...ez így xart se ért
-
userxy
őstag
válasz
szőröscica #92572 üzenetére
Én amikor egyedül vagyok és olyan érzésem van, hogy még tán van benne egy olyankor visszaemlékszek a kezdetekre mikor rajtam maradt és elvetem a gondolatot
Szerintem a talán van benne még egy gondolatok 80%-a fail lesz
-
-Mike-
addikt
válasz
szőröscica #92568 üzenetére
Rajtad maradt az üres rúd? Sebaj, lesz ez még jobb is.
-
userxy
őstag
válasz
szőröscica #92568 üzenetére
"""Aki hülye h...."
Értelem szerűen olyan gyakorlatokat csinálj ahol nem ölöd meg magad
Guggolni is lehet nagy súllyal keretbe ütközöt oda állitod aztán mehet egyedül max kijössz alóla.
Fekvenyomni egykezessel azt ha nem megy lerakod. Mindenbe lehet egyedül is max súlyokat nézni. Csak ésszel kell
Meg jó ha van hozzá gép
-
Zola007
veterán
válasz
szőröscica #92510 üzenetére
Sajnos nem lehet mást választani a rendelésnél.
Én a posta MPL jét használom, ha tehetem
-
Scale
őstag
válasz
szőröscica #92358 üzenetére
Hát most a 7 napból 2-t elég nehéz lenne kiemelni.
De mondjuk:
Reggel tojás virslivel zöldséggel(paradicsom,uborka,paprika..) vagy valami hideg kaja: csirkemellsonka/szalámi zöldséggel vagy valami szendvics.
Ebédre általában csirke rizzsel, meg ha van zöldség akkor csinálok tejföllel valamit mellé.
Edzés után / estefele meg vagy csirke rizzsel ugyanúgy vagy épp ami van..
Ha még este lefekvés előtt éhes vagyok akkor zabkását szoktam általában vagy tejet.
Mindennap eszek gyümölcsöt is valamelyik kajálás után.Így leírva lehet nem túl sok mégse. Persze jó párszor becsúszik azért szarabb kaják is, pizza, tészták, stb..
-
Scale
őstag
válasz
szőröscica #92347 üzenetére
Hát számokra nem tudom megmondani pontosan, de elég változatosan eszek egy nap, ebből gondolom, hogy rendben van ez a része a dolognak.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
szőröscica #92347 üzenetére
Igazából van akinek baromi nehezen kivitelezhető. Ilyen vagyok én is. 35-öt beadok a kajára, sok beleszólásom nincs, vagyonokat meg nem keresek, hogy ezen felül vegyek ezt-azt. Sajna ez van.
Ellenben 1 éve is lassan, de biztosan jött fel a súlyom, és nem zsírban. Most is erre számítok majd, némi plusz fehérjével.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
szőröscica #92302 üzenetére
Na ja.. bekajáltam a róla szóló marketinget. Bár tömeg nem jött max 0.5-1kg (nem csoda, annyit szaladok bent munkahelyen, és utána kint, hogy csak stagnálni tudok)
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #92268 üzenetére
De.
-
válasz
szőröscica #92268 üzenetére
Ja, de Lidl, csak keverem ezeket a fos boltokat.
(#92267) Woodslave
Akkor amit te veszel, az hogy néz ki? -
pajinka
tag
válasz
szőröscica #92009 üzenetére
Kösz, akkor majd megkérdezem tőle Facebookon. Ne izgulj, megírom ide is, ha válaszolt, te addig kardiozzal nyugodtan.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
szőröscica #91727 üzenetére
Viszlát
-
válasz
szőröscica #91626 üzenetére
-
gaborn1
tag
válasz
szőröscica #91636 üzenetére
Nekem olyan kombó kéne ami kb 40g fehérjét és 100ch-t tartalmaz, ehhez kéne nekem kb 50gr protein por meg 150gr zabliszt. Erre találtam alternatívának az általam linkelt tömegnövelőből 150gr-t.
Pár hsz-el visszafelé írtam, hogy olyan melóm lesz holnaptól, hogy napi 20km-t gyaloglok és úgy lesz időm enni, hogy: reggel 5, reggel fél 10, délután fél 2, délután fél 6, este 9. Ebből a reggel fél 10est és a délután fél 2est kell megoldanom melóban séta közbe, ezért gondoltam arra, hogy az egyiket kiváltom ilyen shék-kel, a másik még nem tudom mi legyen, az szerintem sima csirke rizs lesz.
-
válasz
szőröscica #91611 üzenetére
Fogyasztottam tömegnövelőket is abban az időben, bár voltak kihagyások, és mindig a kaján volt a hangsúly. Amúgy most komolyan mondod amit mondasz vagy csak megint szívod a vérem?
Mert ez esetben én is kérnék egy képet, textil nélkül.
-
Ijk
nagyúr
válasz
szőröscica #91578 üzenetére
Full Force monohidrát. Van benne egy kis mérőkanál és a turmixba dobok egy adagot. Szerintem kb 10g-os adag lehet.
Runner_fxr: Ha sok a CH, akkor vizesedsz, a kreatintól mégjobban. Rendes kajálással nincs ilyen.
-
válasz
szőröscica #91540 üzenetére
Nem okoskodok, csupán elmondtam egy tapasztalatot, véleményt, nem kell velem egyetérteni, se rics pinájával.
Ez a topik a testépítő tapasztalatok megosztásáról szó ha nem tévedek. De javíts ki ha valamit elnéztem.Woodslave: Semmi sem elképzelhetetlen. A Brutal gainertől elég rendesen nőttem, kicsit vizesedtem is, hasonló volt a jelenség mint az edzőtársamnál, csak ő egy kis propionatot tolt. Nem állítom, hogy illegális szer volt benne, minden esetre ilyen gyorsan még nem nőttem előtte portól, és a csomó megjelenése is egybeesett ezzel. Ráadásul tesztoszteron fogyasztásnál nem ritka a csomó a mellbimbóban. Jó pár szteroidhasználónál megjelent. Csak elgondolkoztatott, ennyi.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
szőröscica #91531 üzenetére
Megijedtél, hogy neked is kinő?
-
válasz
szőröscica #91531 üzenetére
Romának tetszik lenni? Vagy ez most mi akart lenni?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
szőröscica #91501 üzenetére
Nem, de én meg öcsémnek nem szívesen mutogatnám.. itt volt mellettem mikor olvasgattam
-
sutyesz96
őstag
válasz
szőröscica #91501 üzenetére
Melóhelyen annyira nem vicces.
-
törölt tag
válasz
szőröscica #91137 üzenetére
-
Peti78
őstag
válasz
szőröscica #90929 üzenetére
Gondolom, ma nem edzettél... Már látom, bocs. Segítek, vegyünk egy egyszerű példát. Szörp. -
Zola007
veterán
válasz
szőröscica #90921 üzenetére
az nem jelent semmit
a szőke nőknek is alanyi jogon jár -
aelod
veterán
válasz
szőröscica #90658 üzenetére
B+ én miért nem találok ilyeneket itthon?
-
aelod
veterán
válasz
szőröscica #90655 üzenetére
Biztos, hogy hatni fog. Benned nem marad az tuti. Egyszer nyertem egy ilyent. Az asszony itta meg.
-
Ijk
nagyúr
válasz
szőröscica #90425 üzenetére
Ilyet én is csináltam:
-
Eagl3
veterán
válasz
szőröscica #90330 üzenetére
És miért jó, hogy nem eszel szénhidrátot?
-
GoTReX
őstag
válasz
szőröscica #90330 üzenetére
Ez elég keményen hangzik:S
-
törölt tag
válasz
szőröscica #90265 üzenetére
Ebbe a kérdésbe én is beszállnék.
Mivel sosem tömegeltem, sosem diétáztam, ezért fogalmam sincs mi lesz télen.
Szerintem a mostani 1500kcal 100-150g CH ból váltok 2500 kcal 250g CH ra. Ha a jelenlegi 4 súlyzós edzés, amikor legalább 3x hasazom is, és 3 * 40 perc gyaloglás mellett elkezdenék zsírosodni, akkor van mit ötletelni.
Bár nem hiszem hogy ilyen bevitelek mellett 87 kilósként nagyon elhíznék.
Most kb 15% testzsíron vagyok, remélem a következő 5 hétben ebből lesz mondjuk 12. -
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #90251 üzenetére
Csalódott vagyok...
-
válasz
szőröscica #89970 üzenetére
Nem a cukor azzal a baj, hanem a sok édesítő... valami brutál gejl izé... igaz már 1 éve nem ittam azóta lehet jobb lett a scitec.
-
törölt tag
válasz
szőröscica #89974 üzenetére
-
törölt tag
válasz
szőröscica #89970 üzenetére
Pont kétszer annyi, mint a fele annyiért megvette MP fehérjében van.
Mellesleg nem írtam típust, szóval örülök, hogy legalább a van aki a fejembe lát. -
szőröscica
addikt
válasz
szőröscica #89906 üzenetére
Lenyomtam, de a váll rész nem adta, nagyon fáradtnak éreztem magam, nem tudtam koncentrálni rendesen a gyakorlatokra. A hasra viszont sikerült átszellemülni, azt szokásosnál keményebben meg is tudtam edzeni.
Ma volt egy pici csalás, mert céges fun day volt délután, ittam egy sört, és egy kis tányér paprikás krumplit ettem.
Pedig reggel 82.7-tel mérlegeltem, gyanús, hogy ez túl hamar eljött, szerintem vissza fogok még táncolni 83 felé pár napon keresztül, mielőtt konstans 82-ket mérhetek majd. Szeptember végére 80 a cél, november 15-ig pedig szeretném a 75-öt elérni, de legkésőbb december 1-re.
-
Shingen
addikt
válasz
szőröscica #89667 üzenetére
Hát ez jó.....
-
Peti78
őstag
válasz
szőröscica #89784 üzenetére
A buzik is gyúrnak. Ahogy látom!
aelod Ez kevésbé hasznosnál is kevésbé hasznos.
userxy Köszi!
-
kk831228
addikt
válasz
szőröscica #89663 üzenetére
-
userxy
őstag
válasz
szőröscica #89663 üzenetére
DHL-nél olyan sötét emberek dolgoznak mint az éjszaka. A csomagokat akik rakosgatják van aki olvasni se tud.
Nálunk a cégnél szín kódolni kellett a csomagokat, mert nem elég a 3 matrica rajta amire rá van írva....
Nem kell sok jóra számítani az ilyenektől.
-
szőröscica
addikt
válasz
szőröscica #89397 üzenetére
Megembereltem magam, és lenyomtam az edzést, egész jól ment.
Ma reggel 83.6 kilóval mérlegeltem, szóval gyakorlatilag -10kg-nál tartok. 75 körülre remélhetőleg eltűnik már a felesleges zsír rólam, és belekezdhetek egy óvatos tömegelésbe.
-
Zola007
veterán
válasz
szőröscica #89304 üzenetére
A mostani terembe károk már éppen 2 éve ,ezalatt láttam már pár embert megváltozni, legyen nő vagy férfi, amint egy kicsit megszalad az izomtömeg vagy megcsappan a zsír, egyből kinyílik a csipa.
Jön a pucsítás, smink, pitsagatya, pink mobil. Srácoknál johny bravo séró, tetkó, manapság szakáll (még azon is akinek van vagy 3 szál).
És ezek azért többnyire nem butagyúrós kategória, hanem eddigi szóváltásaink alapján normális emberek (voltak) -
Peti78
őstag
válasz
szőröscica #89292 üzenetére
De már jobban vagy?
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #89112 üzenetére
tegnap úsztam vagy 500 métert, végig azon agyaltam, hogy miafaxra is jó ez mi hasznom van belőle? Aztán inkább kijöttem
-
dunc
nagyúr
válasz
szőröscica #89001 üzenetére
Jaj hagyjátok már!
A többiek is írhatnának kezdő heti egy alkalmas lábedzéstervet!
Köszönöm! -
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #88705 üzenetére
Emlékeim szerint fehérje is... Mindegy akkor az én módszerem hívjuk valahogy úgy ami Zola írt
-
Zola007
veterán
válasz
szőröscica #88639 üzenetére
fő a kiegyensúlyozott szemléletmód!
-
Ijk
nagyúr
válasz
szőröscica #88627 üzenetére
Változó, mellre 4, hátra 5 gyakorlatot csinálok. Melledzés nekem kb 45 perc, hát 1 óra. Mellre mindig csinálok ferdepados egykezest, tárogatógépet, ehhez variálom a gépen nyomást, csigás tárogatást, áthúzást, szabadsúlyos tárogatást. Hátra mindig van csigás lehúzás széles fogással, szűk fogással, ehhez jön T-rudas evezés vagy döntött törzsű evezés, illetve csigás evezés vagy fűrész gépen és ugye a hiperhajlítás. Ősztől havonta egyszer szerintem felhúzást is beiktatom újra.
-
Zola007
veterán
válasz
szőröscica #88605 üzenetére
Tévedés!
Ha úgy tárolja ahogy írtam, akkor a többi is sciteccé alakul.Mell tricepsz volt.
Mell része f.s volt. Nem érzem a melledzést. Minden más jól megy, de ez nem adja nekem. -
Zola007
veterán
válasz
szőröscica #88388 üzenetére
van otthon egykezesed?
WC-n ülve még bicepszezhetsz és vállazhatsz egy jót -
batai15
félisten
válasz
szőröscica #88388 üzenetére
akkor valóba pihenj
-
batai15
félisten
válasz
szőröscica #88385 üzenetére
persze persze! hajtsad kifele a bacit
Én is minjá megyek kifele edzeni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest