- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem mindenki nyom ennyivel, az igaz, de azért Youtube-ra nem tenném fel.
Én nem vagyok különösebben erős és a mellem a leggyengébb részem asszem, de azért 140-nel relatíve kényelmesen szériázok (3*6-8). 1 repre sosem edzettem, de 160-ba még belemegy 4-5 simán. És én nehéz vagyok. És persze, amikor már azt hinném, hogy jó erőben vagyok, mert 150-nel megy a román felhúzás 3*8-as szériában, akkor jön egy nyúlgerincű Userxy hogy ő meg 170-nel, érted, szal mindig van hova fejlődni, na.
-
Because
őstag
még sose voltam személyi edző közelébe, ilyenkor, hogy működik?
az én kicsi világomban azt mondja le a felsőt felméri milyen alkat látszik ha van úszógumi, keskeny vállak stb... aztán átbeszélitek a kaját, hogy ezen és azon kellene változtatni, majd végül akkor a hiányosságokat tapasztalva a megfelelő gyakorlatokat tanácsolja neked...
mert így most a terved ránézve azt mondom tömegelés után vagy kb 175cm és 100 kg + aztán formásodni akarsz -
Yeffy
veterán
atomstabil, pedig még csak bejáratós. és nem csak guggolásnál, hanem pl. kitörésnél is pont azt a minimális plusz támaszt adja meg, ami "kell". nekem legalább is. bemelegítésnél is érzem, hogy stabilabban állok.
úgyhogy én csak ajánlani tudom, főleg, hogy nem is olyan drága, mint vártam, vagy mint mondjuk az Adidas verzió, amit eredetileg akartam...
-
törölt tag
annyira nem lesz komoly, 193 centi vagyok. Igazsag szerint meg egy tizest le kene dobni. Meglatjuk.
" az egyhelyben futás növeli a kortizon szintet a testben"
Miert novelne jobban mintha sik uton futnal? Mindenki hianyzott altalanos iskolaban, amikor fizikabol a vonatkoztatasi rendszereket tanultak?
Egyedul a hianyzo legellenallas ami konnyiti a futast, az meg minimalis.
-
Dicker
őstag
A hátazás nem kellett volna. Húzó mozdulat...
Egyébként meg, amíg nem szakad le, addig nincs gond.
-
_NCT
addikt
-
Dexar007
veterán
Baleset utan mar senki sem mer motorra ulni?
En pont 2 hete tanyaltam az oktoberben vasarolt mocimmal (XT660X),de nem vette el a kedvem.Sot,most bukogombat akarok ra szereltetni,hogy ne tortenjen semmi komolyabb baja.Most is csak szerencsem volt,hogy csak a hatso fekem pedalja gorbult el.
-
stickrs
senior tag
hello. láb nagyon feltűnően kevés a többihez képest.. pl mellre megy 15 sorozat első edzésen, 16 másodikon, quadricepsre meg össz 8 egy edzéssel. lábbicepszre meg 4. amit még hiányolok,azok a döntött törzsű evezések,felhúzás. sztem csupán egykezes evezéssel nem lesz meg a kellő vastagsága a hátnak,ahány féle lehúzás annyi féle evezés kellene. mondjuk nekem ez a program 100% h túledzésbe torkollna. meg a hasat nem találom,és az alkart
nem kötöszködésképpen irtam,csak kifejtettem a véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged