- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
válasz
harcikoca #112369 üzenetére
Nem parasztvakítás, de nem is csodaszer mint ahogy eladó állítja.
Szedtem ARTHROXON amikor izületi bajaim voltak, kicsit javított de nem oldotta meg.
Szóval ez is olyan mint minden más táp kieg. a te szervezetednek melyik jön be ami használ.
Sajna kísérletezni kell........... -
aleister
veterán
válasz
harcikoca #99424 üzenetére
Kíváncsiságból rákerestem erre e Treboizére:
"A megnövekedett prolaktin szint pedig „tejcsorgást” is előidézhet (bromocriptinnel lehet próbálkozni).
A leginkább szembetűnő mellékhatás a csökkent libidó és a „heresorvadás”, éppen ezért használata valamilyen tesztoszteronnal ajánlott, levezetésnél pedig HCG."Hagy gondoljam át...kösznem!
-
törölt tag
válasz
harcikoca #60422 üzenetére
van egy hasonlo gepem. De a fekvenyomast egy masikon csinalom.
Az elson is lehet, a suly eleg nekem, mivel minden karhoz mas attetelek tartoznak. De nem igazan szeretem a kotott mozgaspalya miatt. De ettol fuggetlenul hasznalhato.
Nagyon olcso gepet nem erdemes megvenni, mert egyreszt nem tul masszivak. Hogy a terheles eleg-e neked azt csak te tudod megmondani. erdemes elmenni a boltba es megnezni, kiprobalni, utana donteni. Vakon, netes kepek alapjan ne vegyel semmi ilyesmit.
-
Dicker
őstag
-
válasz
Annyinak ami oda van írva nem?
Mennyinek kéne megfelelnie?
Amugy az ilyeneket úgy szokták áthidalni hogy egy kézzel/karral/lábbal használják pl, és akkor máris 66kg per kar/láb... igaz ez nem 100% ugyanaz, de jobb mint a semmi.
Egyébként ahogy néztem van azon az oldalon jobb gép is... nézz szét jobban és ne spórolj nagyon, ugyis évekre veszed nem (mármint ne a legolcsóbb, legkisebb stb vedd meg)?
-
rwin5
őstag
válasz
én edzettem ilyenen (nyílván nem pontosan ezen a fajtán, de hasonló) elég könnyű kinőni, kb 13-14 évesen toltam és 1 év alatt kinőttem szinte minden funkcióját, szerintem nem érdemes vásárolni ilyet, max ha nagyon amatőr szinten vagy. Jóval később vásároltam egy olyat ami felvenyomó paddal van kombizva az egész jó vétel volt de az már ~150e ft körül volt.
-
Zola007
veterán
válasz
harcikoca #56971 üzenetére
kevés a CH és az össz. kalória
A szervezeted nem hülye, ha nagyon keveset viszel be edzés mellé, akkor elkezdi az anyagcserét visszább venni ahelyett, hogy zsírt bontana.
"tippelnék" azért:
- fáradékonyabb vagy
- ha este alig iszol, akkor is felkelsz éjszaka vizelni viszonylag sokat
- délelőtt előfordul szédülés, akkor is ha iszol elegetMost ugye ~100g CH a napi bevitel
Hintáztasd meg, 5 napig vidd feljebb fokozatosan a CH-t napi 30 grammal 250-ig, majd pár nap alatt vidd vissza 200 alá. Kis víz visszajön, no para, nem a mérleg a legfontosabb.edzésed is beírhatnád az sem mindegy
-
-
venge
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Apple MacBook
- The First Berserker: Khazan
- Akvarisztika
- Android szakmai topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest