- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
Csak1valaki #125231 üzenetére
Az, hogy én mit tudok, maradjon az én dolgom. Kettőnk közül nem én vagyok az, aki keveset tud.
Semmit nem tudsz rólam. Általánosítasz. Ehhez értenek dilettánsok.
Honnan tudod, hogy IR-es az edzőtársad?
Az orvosi kivizsgálásából. Tudóskám. Sőt nem egy ismerősöm IR-es. Nők is, bomba alakkal. Erre mit lépsz? Hmm? Nagyokos...Na viszlát.
-
-Ben-
veterán
válasz
Csak1valaki #125224 üzenetére
Mindenütt inzulinrezisztencia ... Te vagy az Norbi?
-
aelod
veterán
válasz
Nem véletlen megy a "ködösítés" részemről, mert látom, hogy fogalmatok sincs. De honnan is lenne.
Persze, hogy nem mert nem alacsonyodsz le a topik szintjére. Értem én, tiszta sor.
Ez a fórum sem különb, mint bármelyik. Alapvető hormon funkciókkal sem vagytok tisztában, miről beszélgessek?
Csak1valamit kérdeznék tőled. Éspedig azt, hogy akkor mit keresel itt? Komolyan nem értem. Továbbmegyek.Ha ekkora nagy az egyetemes tudásod akkor miért nem egy orvosi fórumon vitatod meg a dolgot? Idejössz fitogtatni a tudásodat? Minek? Máshol nem tudod? Vagy oda már kevés a biorezonancia ismereted? Vagy örülsz annak, hogy itt "meghallgatnak" és foglalkoznak veled, mert máshol a kutya nem kíváncsi rád szerintem.
Tudod az okos ember a tudásával nem kérkedik. Az már gőg, ami alapvető jellemhiba és benned bőven megvan.Vegyetek elő egy 1000 oldalas orvosi könyvet, és tanuljátok meg. És rájöttök mennyit nem tudtok.
Te meg menj le edzeni és rájössz, hogy semmit nem tudsz erről még. Ja, hogy csak két hetekre edzel aztán megunod. Ismét az első kérdés lép érvénybe. Mit keresel akkor itt?
De egyet elárulok, az inzulin rezisztens ember MINDIG kövér.
Köszönjük a mérhetetlen titokzatos tudásodból kútjából merített tenyérnyi információt, de erre ráb#sztál kispofám mert az egyik edzőtársam IR-es és kurvára nem kövér. Na erre mi az orvosi diagnózisod?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
ez gondolom nem az az orvosi konyv lehet amiben az van leírva hogy a feherje az kogsz?
mert az orvosok zome kb ezen a szinten van, akkor megis milyen alapon varod el a gyurosok ide latogatoitol h a glikogén építés és lebontás fogalmával legyenek tisztban? -
Woodslave
félisten
válasz
legalább megpróbálhatnád alapszinten elmagyarázni nekünk hülyéknek hogy mit jelent az inzulinrezisztencia. Hátha az alapokról építkezve megértünk valamit.
-
celf
őstag
válasz
Csak1valaki #125194 üzenetére
az igen.
észosztás van látom.szerintem írd le mit akarsz mondani/tanácsolni a laborértékekkel kapcsolatban és azzal legyen is elég a ködösítésből mondjuk.
-
Woodslave
félisten
válasz
Csak1valaki #125194 üzenetére
na mi?
-
aelod
veterán
válasz
Csak1valaki #125191 üzenetére
Aham, értem. És az IR az csak úgy ott lesz hirtelen mindenkiben és hopp már cukorbeteg. Nem kell hozzá semmi más csak szépen felemelt kézzel ártatlanul -de hisz én nem csináltam semmit fejet vágva- megvárni míg kialakul az inzulinrezisztencia. Véletlenül sem a rengeteg "rossz" minőségű gyors felszívódású, hozzáadott cukrokat tartalmazó élelmiszerektől, mozgáshiánytól ami túlsúlyt okoz.
Te itt egy betegség úgymond elő kapujával/ korai tüneteivel tudsz be egy kialakult betegséget. Kauzalitás ha úgy tetszik.
Ha valamit tudsz akkor azt tudd is. Ismerős?
-
Woodslave
félisten
válasz
Csak1valaki #125191 üzenetére
és az inzulin rezisztenciát mi okozza?
-
aelod
veterán
válasz
Csak1valaki #125180 üzenetére
Csak pár kérdést engedj meg.
Fontos megemlíteni, hogy jelenlegi táplálkozási szokásainkban és rendszerünkben igen magas a fehérje fogyasztása
Érdekes én napi szinten pont az ellenkezőjét veszem észre. Sok CH (főleg cukor), és rengeteg telített zsír...
A sok cukor meg tudjuk mit okoz. Szerinted miért van ennyi cukorbeteg?Napi 100 g feletti fehérjefogyasztása esetén 3 g körüli ammónia keletkezik a bélben, amit a májnak kell semlegesíteni, azaz méregteleníteni. Ez a májra igen nagy megterhelést ró, következményesen csökken a máj egyéb méregtelenítésre (gyógyszerek, tartósítószerek, stb
Alapvetően ha egészségesen táplálkozol semmiféle medicinára nincs szükséged sem pedig olyan élelmiszerre ami tartósítószerrel van tele ergo nem terheled feleslegesen a májad.
Az emberi tápcsatorna emésztési rendszere alapvetően nem az állati eredetű fehérjék feldolgozására van kifejlődve
Az emberi emésztőrendszer nem sokat változott a paleolit kor óta ahol is elsősorban (állati eredetű fehérjét evett) Persze vannak ellenvélemények is de javarészt ez a megállapítás a helytálló. Viszont az is tény, hogy az ember nem a napi 8-10 óra ülésre van genetikailag kódolva. Ergo mozogni kell. És itt jön a lényeg. Tökmindegy, hogy futsz, gyúrsz, boxolsz vagy esetleg - most lehet egyesek mosolyognak - jógázik a lényeg, hogy mozogj ne tespedj.
Ha megnézed a magyar táplálkozási szokásokat akkor nem a magas fehérjebevitel okozza túlsúlyt, a magas vérnyomást, rengeteg keringési rendszerrel kapcsolatos betegséget, vastagbélrákot.
-
Radnix
senior tag
válasz
Biorezonancia
nuff' said
Ami persze nem jelenti azt, hogy a linkelt rész nem lehet igaz, alátámasztott, csak nem szerencsés olyan oldalt linkelni ahol áltudományos szövegek is vannak, mert magas labda lehet.
Na de a francba is nem kívánok beleszólni, így is elég időt cseszek el azzal, hogy követem a történéseket itt ahelyett, hogy értelmes dologgal foglalkoznék
-
Woodslave
félisten
válasz
Csak1valaki #125183 üzenetére
ahol nincs biorezonancia és lugosítás? Nem elég ez
-
Woodslave
félisten
válasz
na minden világos, erre vártam kiderüljön honnan szerzed a tudást.
-
Woodslave
félisten
válasz
ez igaz. Akkor ő is jó hülye a 200 gramm fehérjével amit eszik.
-
Woodslave
félisten
válasz
Csak1valaki #125175 üzenetére
neked milyen az értéked?
Amúgy hol írta ezt Zola nem találom. Belinkelt egy képet amivel azt kívánta cáfolni, hogy a vesének semmi köze a fehérjéhez. De én nem látom hogy azt írná amit te mondasz. Lehet utalt erre valahogy azt nem tudom de azt igen, hogy Zola étrendje nem fehérjeszegény. Nyilván ha tudná hogy ettől meghal nem enne ennyit...
biztos rákerestél már a millió bejegyzésre, vagy tudományos kutatásra ami szerint a magas fehérje nem okoz veseproblémát... Ez nem zárja ki hogy nekem veseproblémám lenne és emiatt nem kéne magas fehérjés diétát tartanom.
de tényleg határozd már meg nekünk a felesleges mennyiséget meg. Vagy ilyesmire gondoljunk?
one gram of protein for every kilogram of lean body mass (that is, the weight of your body minus the fat Tehát olyan 65-70 gramm fehérje még szerinted biztonságosan fogyasztható?
-
Woodslave
félisten
válasz
Csak1valaki #125170 üzenetére
ja hogy nagyanyád is gyúrt?
te mondtad hogy nem vagy távgyógyító, ne láss bele dolgokat feleslegesen...
Hogy van ezzel a vese értékkel a gyúrás összefüggésben? Az egy dolog lenne ha azt mondanád szétbaxom az izületeimet ok lehet, de ez..
-
Woodslave
félisten
válasz
Csak1valaki #125167 üzenetére
és vesebeteg? Valóban alacsony de a vizelet vizsgálat meg mindenben negatív..
Na mindegy ez azért nesze semmi fogd meg jól okoskodás volt a részedről minden bántó szándék nélkül...
-
aelod
veterán
válasz
Csak1valaki #125161 üzenetére
Mondtam, hogy nem mozgat mit gondolsz rólam
Nem Csak1valaki-k által írt vélemények formálnak vagy határoznak meg, esetleg tesznek frusztrálttá. Attól függetlenül viszont te elég frusztrált lehetsz.
(#125165) rwin5
Én edzés közben preferálom ha nem pofáznak hozzám. Pláne nem az általad említett módon.
-
Woodslave
félisten
válasz
Csak1valaki #125163 üzenetére
kiguglizom hogy mire vonatkozik a kreatin kináz. Nem linkelem tudod jól.
Van egy magas értékem, elmegyek a kardiológushoz, aki semmiféle további vizsgálatot nem tart szükségesnek az ügyben. Mire fel is csináltassak 10 féle specifikus vizsgálatot? És milyet?
-
Woodslave
félisten
válasz
Csak1valaki #125160 üzenetére
na megnéztem a kedvedért
karbamid 5,71 mmol/l 2-9 ref tartomány
kreatinin 115 umol/l 62-115 ref. tartomány
eGFR 61 ml/min/1,73m (pedig inkább 1,75 vagyok<--- ide teszem hogy azt hidd csak viccelek, akkor is ha az 1,73 nem az én magasságom lenne. Persze tűnhetnék okosnak hogy gyorsba ennyi idő alatt kiguglizom hogy az eGFR magasság függő de nem teszem) 60-120 ref. tartomány..
Na ezek mit mondanak doki?
ja hogy maradjál-e. Persze én tök liberális felfogású vagyok mindenki azt csinál amit akar, ezért is rúgtak ki mint topicgazda.
-
Woodslave
félisten
válasz
Csak1valaki #125158 üzenetére
megnézte a kardiológus. Meg Zola
de mond mit jelentenek hátha megmented az életem. Vagy vezess rá de akkor lehet késő lesz mire megértem.
-
Woodslave
félisten
válasz
Csak1valaki #125154 üzenetére
ráérsz guglizni qrva nagy szám
De tényleg legkevésbé se érdekel miért vagy itt. Szórakoztató vagy mint Angel ennyi. És most kérdezz valami komoly dolgot megint amire nem tudok válaszolni és akkor majd jól érzed magad megint
de egyébként meg ha az elején így indítottál pedig orvos-kutató biológus vagy akkor meg pláne nem érdekel miért vagy itt.
-
aelod
veterán
válasz
Csak1valaki #125149 üzenetére
Semmit nem tudsz rólam így nem is érdekel, hogy mit gondolsz vagy, hogy minek tudod be az elírást vagy, hogy cuccolok e vagy használok e valamit.
félisten
válasz
Csak1valaki #125152 üzenetére
Igen a Sárga Kapszulát elolvastam, többször is, mert elsőre nem igazán értettem. Még most sem tiszta minden, de majd megtanulom. szerintem ez.
Annyira nem izgat de én szeretem az ilyen kiscsávókat a neten, mert remek teszt és jellemfejlesztés, nyugalmat erőltet magára és mondogatja hogy ez a qrva net ne legyél ideges. Szerintem ez jó gyakorlás.
-
Woodslave
félisten
válasz
Csak1valaki #125139 üzenetére
mint ahogy te rájöttél az elmúlt 9 hónapban amit végig se tudtál edzeni.
Emlékeim szerint 170 cm körül vagyok, orvosnál nem tudom mikor voltam utoljára, sőt a súlyomat se tudom.
De sovány vagyok, valahol majd lemérem magam. De biztos nem több, mint 65 kg, 34-hez közelítek lassan. Kérnék pár gyakorlati tanácsot hogyan álljak ehhez hozzá. Fizikai munkát nem csinálok szinte soha, iroda szerűségben dolgozom. Otthon meg leginkább semmit se
Olvasgattam a topicot, de nekem nagyon zavaros az egész, hogy mit is kellene tennem.
Sőt, az egész nem tiszta. Szinte semmit sem, pontos leszek, semmit se tudok az egészről, az egyetlen izom amit össze tudok húzni, az a seggem lyuka.bizonyosan te vagy az az ember aki előtt térdre kell borulni az univerzális tudás reményében.
persze tudom amit ekkor írtál nem volt igaz csak trollkodtad a hülyéket.
-
aelod
veterán
válasz
Ha ennyire biztosan állítasz valamit, akkor legalább tudd is.
Elírás. Megesik swype alatt.
(#125142) HussarF
Megtanultad az anyagot a suliban ok. De attól még ugyanúgy fenntartom a véleményem.
Bár igazából pont lefosom kinek mit hogyan. -
rwin5
őstag
válasz
Csak1valaki #125144 üzenetére
Amit szóról szóra tudok a tételekből az az ATP, az megmaradt nagyon
Egyébként minden ilyen tudással úgy vagyok, ha felelevenítem akkor tudom, ha pedig nincs szükség rá akkor nálam elkopik, persze nem teljesen.
Amúgy jövőhéttől kezdek kórházban melózni, bár egyszerűbb munkám lesz, de gondolkoztam, hogy belevetem magam a fent leírtakba, tananyagom van belőlük egy raklappal. -
rwin5
őstag
válasz
Csak1valaki #125141 üzenetére
Mindkettőt, a TSH-t a hormonoknál, bár vizsgán a rövidítéseket nem fogadták el, pedig van egy jó pár LoL. Sokra már nem emlékszem egyébként, én végigszenvedtem anno a biokémia, anatómia, élettan I, II.-őt. Egyik tantárgynak se mentem neki annyiszor, mint ezeknek. Nagyapám pedig a mikrobiológiai tanszék elnöke volt, lett volna honnan örökölni, de nem sikerült.
-
válasz
Csak Ijk-nak van mire
(#125138) Ribi
De te saját bevallásod szerint is súlyzózgatsz, nem gyúrsz -
rwin5
őstag
válasz
Csak1valaki #125125 üzenetére
sajnos tudom, főiskolán meg kellett tanulni, mentségemre 2x megbuktam élettanból
-
aelod
veterán
válasz
Tanítsd mester!
Orvos vagy vagy mi? Ha igen ez biztos mond neked valamit: Nolite iudicare, ut non iudicemini.
Minek jössz ide fölényeskedni mint ahogy wood is írta? Önigazolást keresel? Ha nem vagy izmos és nem is edzel csak hébe-hóba de osztod itt az észt a kórképekről és általánosítasz meg szakmázol.
Attól, hogy van egy két színfoltja a topiknak mint éndzsöl az alapján ítéled meg a topik szakmaiságát?Miért kövérek egyes emberek, akik régebben nem voltak azok?
Mert zabálnak össze-vissza minden sz#rt. Nem írom le szofisztikáltan csak így egyszerűen. Semmi más oka nincs ennek. Nem kell itt egyetemes nagy okosságot keresni. Eszik a mocskot és nem mozognak pont.
Innentől meg egyértelmű válasz a kérdésedre, mitől lehetünk izmosak? Na? Vezesd le, amit az előbb írtam...
Levezetem. Nem a monitor előtti okoskodástól.
-
Woodslave
félisten
válasz
Csak1valaki #125135 üzenetére
jó azt teszem amit mondtál. Ja nem. (bármennyire is unom magam de befejezem, ki nem állom az ilyen gondolkodj meg agyalj és rájössz amit én már tudok stílust. Na majd más elmondja a nagy titkot hátha nem csak te tudod és igen akkor én az 1. pont vagyok
)
-
válasz
Csak1valaki #125127 üzenetére
Mutass már valakit, aki azért gyúr, hogy egészséges legyen. Mindenki azért gyúr, hogy jobban nézzen ki és/vagy hogy erős legyen. Az egészségessége relatív. Ahhoz képest egészséges, mintha otthon ülne a tv előtt popcorn-t zabálva. De nem is értem miért emlegeted ezt. Mintha itt azért sírna mindenki, hogy nem elég egészséges és nem azon, hogy nem elég izmos
-
Woodslave
félisten
válasz
Csak1valaki #125132 üzenetére
ja szóval te is ez az inzulin mindennek az oka "hívő" vagy..
Nevezd meg a Sith mestered tanítvány
-
Woodslave
félisten
válasz
Csak1valaki #125129 üzenetére
mert több kalóriát visznek be mint amire szükségük van. Nekem ez a helyes válasz és semmi értelmét nem látom bármilyen tovább körülményen agyalni ezzel kapcsolatban
de ebben a topicban biztos találsz érdeklődőt erre a témára
Akkor én is kérdezek, ha olvastad valahol a választ mert tapasztalatból nem beszélhetsz. Hogyan legyünk izmosak?
Egy kérdés feléd...ha oly egészséges gyúrni, akkor a kreatinin vagy karbamid szinted /nem emlékszem melyik volt, vissza nem keresek már/ miért magas? EGFR miért 60 alatti? És ez csak a jéghegy csúcsa, biztos van más probléma is. ezt nem láttam csak most. Gőzöm sincs. Talán azért mert a vérkép eredményeket punnyadt semmit nem csináló átlagemberekre szabták, azt tartják "normálisnak". Vagy a gyúrás egészségtelen.
-
Woodslave
félisten
válasz
Csak1valaki #125127 üzenetére
akkor csak egy dolog maradt
viszlát
-
Woodslave
félisten
válasz
"Akkor beszélgessünk...mikor jön létre ketózis?"
ez nem beszélgetés, hanem fölényeskedő vizsgáztatás csak1valakitől... Kit érdekel? Szó se volt róla téma se volt jelenleg.
Arról volt szó, hogy Angel szted hülye. Ezzel most nem tudok vitatkozni, de te se viszed semmivel előrébb a topicot a tudásoddal. Mert jelenleg az vagy amit írtál egy másik hülye a monitor mögött.
Inkább írd le mi a fontos mert biztos tudod. Azért annyi van hogy ez a gyúrós topic akár tetszik akár nem, - és bár hajlok én is aféle hogy az egészség a fontos - azért a fő csapásirány a hogyan legyünk izmosak még akkor is ha nem biztos hogy a legegészségesebb dolgot csinálja ehhez az ember
Hogy a korábbi autós HussarF hasonlatot tovább vigyem. A rallys topicban se az a fő téma, hogyan menjünk biztonságosan 50-el a városban...hogy ne haljunk meg 30 év múlva.
De én elhiszem, hogy te kutatóorvos vagy 30 éve praktizáló orvos, vagy még ennél lehet az is jobb ha orvosi egyetemista vagy.
-
válasz
Csak1valaki #125122 üzenetére
Nekem sem mérvadó, hogy valaki mennyire tud vezetni, amikor rally versenyeket meg Forma1-et kommentál. A kettő között nincs összefüggés, műszaki és vezetéstechnikai ismeretek nélkül is bárki átláthatja az egészet és megmondhatja a tutit
-
Woodslave
félisten
válasz
Csak1valaki #125122 üzenetére
jóvan akkor. Nekem is volt már olyan érzésem, hogy rájöttem az egyetemes nagy igazságra. Majd elmúlik.
-
Woodslave
félisten
válasz
Csak1valaki #125117 üzenetére
írd már le milyen kvalitásokkal rendelkezel te személy szerint (azon kívül hogy nem vagy izmos) ami alkalmassá tesz a topic szakmai színvonalának megítélésére. (lépjünk túl azon hogy bárki képes erre aki tud olvasni
)
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Csak1valaki #125117 üzenetére
-
rwin5
őstag
válasz
Csak1valaki #125094 üzenetére
aliquis-nak láttam egy regjét, legalábbis ezt feltételezem, de kár róla több sort írni.
-
Angel2014
addikt
válasz
Csak1valaki #125088 üzenetére
Én nem tudom mivel bántottalak meg de ha szükséged van a telefonszámomra a menetvágáshoz azon el tudsz érni ami hirdetésem alatt van.
Habár olyan kedves hozászolásod volt az SSD hirdetésem alatt...
" Nem kell ilyennel foglalkozni senkinek sem. A Gyúrósok ide topicban is állandóan produkálja magát, ha nem láttam volna képen, azt hinném, hogy RGB. A régi moderátorok és házigazdák ismerik a nvét. Lehet a fater az...
"
Köszönet ezért is..
De szerintem is te aliquis 3. vagy 4. regje vagy de majd kiderül még akkor is ha másik gépről ,másik IP címről regeltél,mert az íráskódolásod ugyan az lesz.mert azt is nézik a Moddik.
-
Woodslave
félisten
válasz
Csak1valaki #125099 üzenetére
mesélj hogy haladsz.
-
batai15
félisten
válasz
!!😂😂
Woodslave: próbáld ki egy kis kanál vajjal , ill mellé némi répát is . -
Woodslave
félisten
válasz
Csak1valaki #125097 üzenetére
tudom hogy nem ő vagy, ha meg igen akkor kapd be hogy nem küldtél privátot
-
kk831228
addikt
válasz
Csak1valaki #125090 üzenetére
Te nem vèletlenül aliquis harmadregje vagy??
-
kk831228
addikt
válasz
Pedig nem az...
-
aliquis
tag
válasz
Csak1valaki #116865 üzenetére
Semmit sem tudsz a szteroidokról,és valószínűleg az emberi test működéséről sem,így nem hiszem,hogy magyaráznom kellene bármit is.Azt teszel amit jónak látsz.
-
aelod
veterán
válasz
Csak1valaki #116746 üzenetére
Igen viszont nem mindegy az előállítási technológia. Legalább is ezt mondják.
Koncentrátum, izolátum, hydrolizált eljárás. Nyilván a nagyobb márkáknál megfizeted a marketinget is. Dr. Berg szeint amúgy sincs értelme ezeknek xD(#116750) Radnix
Ez lassan mindenre igaz...
#régenmindenjobbvót#szarmagyarország#huzzunkkülföldre
#ottmindenjobb#aztánköpködjünkazanyaországrajónagyokat -
kolosanyi
veterán
válasz
Csak1valaki #116746 üzenetére
Jártam a százhalombattai finomítóban, belsős infó alapján tudom megerősíteni, hogy amit kifelé kommunikálnak és ami valójában történik az két külön dolog. Itthon nagyon pocsék a benzin minősége, kivéve az említett nem hazai forrásút.
(#116747) szuszinho
Ennyi. -
kolosanyi
veterán
válasz
Csak1valaki #116743 üzenetére
Az OMV MM 100-ason kívül mindegyik Százhalombattáról jön, sok különbség valóban nincs. A fent említett pedig Scwechatról, annak jóval kisebb a bioetanol és víz tartalma, illetve mások az adalékanyagok. Nekem 2-3%-os fogyasztáscsökkenést jelent ez a gyakorlatban, illetve jobban ugrik a gép.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Csak1valaki #116741 üzenetére
OMV Maxxmotion
-
Zomb€€
őstag
válasz
Csak1valaki #115953 üzenetére
Komoly verseny volt Angellel, de te lettel a kedvencem, remelem sokaig maradsz.
-
bigmasterg
addikt
válasz
Csak1valaki #115914 üzenetére
Azért megnézném, hogy élőben mekkora arcod lenne Ijk-val szemben
Még az hagyján, hogy nem feltétlenül jól állsz hozzá az edzéshez, de a stílussal van baj, hogy alaptalanul beszólogatsz mindenkinek.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Figyelj, lenne számodra két tanácsom.
1) Tanulj, fejlődj, próbáld meg minél magasabb szintre juttatni magad mind gyakorlati, mind edzéselméleti értelemben.
2) Maradj szerény. Jelenleg egy ökörség az edzésterved és finoman szólva is hiteltelen vagy, erre pedig az sem mentség, hogy most kezdted. Ez a valós eredmények és tudás nélküli "mindenkibebelekötünk" elég bicskanyitogató viselkedés ám, ne csodáld ha b@xtatást kapsz cserébe.
-
Ijk
nagyúr
válasz
En vagyok a helyi rem aki eluldozi az artatlan embereket. Nem kell nekem a tukorben gyonyorkodni magamban, mar ez a hatalom hihetetlen buszkeseggel tolt el.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Csak1valaki #115931 üzenetére
Nem kell semennyire komolyan csinálni, lehet bohockodni is. Csak akkor nem tudom minek vagy itt. Ha okoskodni akkor feleslegesen, mar igy is tul sok szakember volt itt hihetetlen tudassal, zero gyakorlati eredmennyel.
-
troller
senior tag
válasz
Csak1valaki #115929 üzenetére
AsusPC?
-
Angel2014
addikt
válasz
Csak1valaki #115940 üzenetére
Értsd már meg mindenki segítőleg írt neked...
-
Angel2014
addikt
válasz
Csak1valaki #115935 üzenetére
Ne már el ne menj....csak példaértékűleg és segítőképpen írták neked ...nézz szét a neten van számtalan kezdő edzésterv de így nem lesz jó amit csinálsz.
-
aleister
veterán
válasz
Csak1valaki #115933 üzenetére
Szerintem Zola másodnickje vagy, ha már mindenki találgat...
-
Ijk
nagyúr
válasz
Csak1valaki #115920 üzenetére
Melyik volt a baromság része?
Te komolyan elhiszed hogy olyan "edzés" vezet bárhova is amitől le sem izzadsz, el sem fáradsz?A lényeg hogy sportolj rendesen vagy hagyd az egészet a picsába, inkább keress más hobbit.
Kardió edzésed van egyáltalán? -
God Vazzeg
veterán
válasz
Csak1valaki #115927 üzenetére
Engem nem kell győzködni, van véleményem, és marad is
-
Sotho
őstag
válasz
Csak1valaki #115909 üzenetére
Aham és az egy kilós emelgetéseket meddig fogod csinálni, mert túl sokáig nem fog menni.
(#115924) Csak1valaki :
-
God Vazzeg
veterán
válasz
"néztem a képeidet, nem kellene nagyon elájulni magadtól, mert a babaháj alatt ugyan van némi izom, de ahhoz képest mekkora arcod van, mégiscsak kevés."
Nagy arc vagy
(Egyértelmű hogy trollkodni jársz ide, engem szórakoztatsz, de nem leszel népszerű előre szólok
)
-
aelod
veterán
válasz
Ennyi az edzésem, bőven elég, nem óhajtok többet. Nem is értem miért kéne?
Ahonnan indultam, így is remek eredmény.
Ezt minek neveznéd?
Csinálsz amit akarsz. ljk-s beszólást meg nem is értem mire fel
ha mutatnál egy olyan formát akkor megértem de így névtelenűl böfögsz ide személyeskedő dolgokat. Teszed ezt úgy, hogy arra hivatkozol, hogy mert te régóta olvasod a topikot és mindenkiről tudsz mindent.
(#115917) Ijk
-
Ijk
nagyúr
válasz
Amikor ordas baromságokat írsz le, csinálsz akkor ne csodálkozz ha oltást kapsz. Mondjuk már nem lepődöm meg semmin ahány hülye járt már itt és ahány fog is.
Az aztán a hatékony edzés amitől el sem fáradsz. Menj inkább fél órát tollasozni, lehetőleg valami bögyös csajjal. Mozgás is több lesz, jobban el is fáradsz és még vizuális kényeztetésben is lesz részed. -
Radnix
senior tag
válasz
Nézd az helyes, és jó, hogy alkalmazod a terhelésnövelés elvét, de véleményem szerint érdemes lenne neked a volument is kicsit megnövelni, mivel 1-1 sorozat nagyon kevés. Persze csak ha az időd engedi!
-
aelod
veterán
válasz
Lehet én vagyok rosszúl összerakva vagy túl régóta űzöm ezt a sportot de egy weider elveken felépülő edzésen a sorozatok közt emelünk súlyt nem edzésnapok alkalmával. De te tudod.
(#115908) Ijk
-
Ijk
nagyúr
válasz
Csak1valaki #115899 üzenetére
Az jo, utcai ruhaban lehet igy edzeni, mert le sem izzadsz.
-
aelod
veterán
válasz
Ha 1x8 akkor, hogy emelsz a súlyon? Nem értem.
-
Zomb€€
őstag
válasz
Miert, honnan indultal? Mult heten meg komaban fekudtel?
1x8, sirok xd, meg az a sorrend...
Mi folyik itt gyongyoson?
-
Alpachino
veterán
válasz
"bőven elég"
Azért ez elég értelmetlen kijelentés, 1x8 láttán, mivel ha kevesebbet csinálnál, nem is lenne, vagyis zéró edzéssel szembesülnél
-
bigmasterg
addikt
válasz
Mennyi idő egy ilyen edzés? 20-30 perc? Nekem kevésnek tűnik, de kinek, mi a célja. Semminél nyilván jobb.
Terembe jársz, vagy otthon csinálod? -
aliquis
tag
válasz
Hűha,ez aztán okos és kemény terv.Angel segített kidolgozni?
-
bigmasterg
addikt
válasz
Csak1valaki #115861 üzenetére
1x8at?
Nem írtad el és 4x8 az? -
Woodslave
félisten
válasz
Csak1valaki #115879 üzenetére
mellről nyomás 20, döntött 21. - ez mi? Döntött törzsű evezés 21 kg-val?
Nyomás mellről rúddal?
-
Alpachino
veterán
válasz
Csak1valaki #115861 üzenetére
Ez fasza, átmozgató, kezdésnek megteszi
-
kolosanyi
veterán
válasz
Csak1valaki #115811 üzenetére
Semmi gond nincs ezzel. Tegnap például 60 kilóval csináltam csalós bicepszet lassú negatívokkal. Még picit erősödik a karom és tudok annyival bicepszezni, amennyit nyomsz.
(#115814) God Vazzeg
Lehet nagy súlyt használni, de nekünk sérült lumbális gerinccel kerülni kell az olyan gyakorlatokat, ahol nagy terhelés éri ezt a gerincszakaszt. Teszem hozzá, hogy sajnos. Azért az egónak jót tesz ha 200 kilós felhúzás szériákat csinál az ember. -
Ijk
nagyúr
válasz
Magam részéről izmos + alacsony testzsír (15% alatt) híve vagyok.
Dagadtak és girhesek céljaival itt nem igazán foglalkozunk. Mondjuk ha már gyúrós topik akkor inkább dagadtak ha van alatta izomtömeg is.
Szálkássághoz elég ha eljársz futni meg nem zabálsz minden szart össze. -
Alpachino
veterán
válasz
Ezért jó az arany középút...pl. egy 15% TZS és izmos ?
-
Alpachino
veterán
válasz
Csak1valaki #115808 üzenetére
Ha láttad a filmet, akkor ott minden elmond Frank Slade ezredes,
a katonaságról mondta ezt ahol Ő szolgált
-
userxy
őstag
válasz
Csak1valaki #115807 üzenetére
Azért ha van reális önképe az embernek és némi hozzá értése akkor rájön, hogy 170/64 akkor nevezhető valaminek ha kb 8-10% tzs-vel párosul
5 percig szerkeszteni tudod a hsz-d. Köszi
-
aleister
veterán
válasz
Csak1valaki #115799 üzenetére
Elhiszek én mindent.
-
Woodslave
félisten
válasz
Csak1valaki #115793 üzenetére
én. Ő csinált mindig ilyen "hogyan vonjuk ki a vízbű a zoxigént" meg hogyan építsünk időgépet szintű topicocat nem?
-
aleister
veterán
válasz
Csak1valaki #115793 üzenetére
Btw akartam is kérdezni, hogy mi az eredeti nicked.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Csak1valaki #115788 üzenetére
"Röhögő fejek mindenhol, teletűzdelve mindenféle félinformációval, amit a netről összehalász" ezzel most a topik 90%-át írtad le...
-
Shingen
addikt
válasz
Csak1valaki #115754 üzenetére
Angel2014, Rólad csak a vicc jut eszembe. Mi a különbség Japán és Románia között? Japán a nevetés országa, de Te kész röhej vagy.
(#115767) aelod
-
Sotho
őstag
válasz
Csak1valaki #115774 üzenetére
Az a baj hogy nem elég régóta olvasod a topikot.
[link] -
kolosanyi
veterán
válasz
Csak1valaki #115774 üzenetére
Igen, csak ha úgy fikázod le mások főztjét, hogy egyébként te az ebédlőasztalnál ülsz karba tett kézzel és még krumplit pucolni se segítesz, az bunkóság.
-
Alpachino
veterán
válasz
Csak1valaki #115771 üzenetére
Szóval 170cm, és 64kg, ráadásul nem is gyúrsz
No komment a továbbiakban, nincs több kérdésem
Csak azt nem értem, hogy a fenti adatokat látván, hogy keveredtél ebbe a topicba
-
Sotho
őstag
válasz
Csak1valaki #115762 üzenetére
Gyúrsz amúgy?
-
Sotho
őstag
válasz
Csak1valaki #115758 üzenetére
Látatlanba mégis rá fogadnék ha találkoznátok élőben megvitatni a nézeteiteket.
-
Alpachino
veterán
válasz
Csak1valaki #115762 üzenetére
Ez mind ok.
de itt ebben a topicban, csak is kép után lehet, ill. illik kritizálni másokat, ráadásul úgy, ha minimum egy jobb formát villant
Még akkor is ha egyébként igazad van
-
Alpachino
veterán
válasz
Csak1valaki #115757 üzenetére
Apropó, te izmos vagy már, ? ill. linkeltél egy képet is magadról ?, ha nem akkor maradj csendben és gyúrjál, ne kritizálj másokat, mert így egyáltalán nem áll jól, hogy itt kommentelsz és beleszólsz a nagyok dolgába
-
Csak1valaki
csendes tag
válasz
Csak1valaki #115757 üzenetére
Itt a link, a képet kiszedte...
Angel2014, ez a kérdés feléd irányult...
-
Angel2014
addikt
válasz
Csak1valaki #115709 üzenetére
Pedig elhiheted majd 30 év tapasztalat is van a háttérben...
Van itt komolyság is és van komolytalanság is...
De most viccen kívül vegyük Tbone esetét ...nem pici ugye? Van ott egy 45-47 es kar a háttérben ,,diéta alatt el lehet érni egy ilyet? Ugye nem..? Mekkora izomtömeget kell felhozni ,hogy a diéta végére így megmaradjon na és itt a kérdés ezt az izomtömeget el lehet érni úgy naturál,hogy diéta végére 47 es kar megmaradjon? Itt a topicban mindenki diétázik ...kérdezem mikor kezdenek sokan izmot növeszteni úgy hogy egy méltányos tömeg megmaradjon szálason mert véleményem szerint ebben van a tudomány...Aleodot sem értem meg minek diétázik 150-200 ch val mikor bőven ráérne vele előbb izom is kéne hozzá...egy versenyző 54-56 ig felviszi a kart és a többi tömeget diéta végére 48 as karral áll színpadra...és miért mert megtanult tömeget hozni a versenyre amit le tud adni belőle de itt sokan 75 kilósan már diétáznak...
-
rwin5
őstag
válasz
Csak1valaki #114634 üzenetére
jah, elmegyek árkádba hétvégén az emberek 20 méteres sorban állnak a KFC-nél, hogy sorra kerüljenek délben, véletlen sem kajáljanak együtt a családi asztalnál..
-
Woodslave
félisten
válasz
Csak1valaki #114661 üzenetére
onnan hogy azt hiszi nincs benne (tej)cukor
de ha guglizna és elolvasná az index tudományos rovatát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest