- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aliquis #123342 üzenetére
Sztem is nézzen rá valamire azokból amit mondtál, mert részemről 67kilóról indultam újra 5hónapja (betegség miatt) most 79kiló és ha ez az iram menne akkor év végén 110-120kg közzé menne a súlyom - persze nem fog mert 90kg körül határoztam meg a maximumot, így az edzés már csak egy szintet lép majd a terhelésben és utána szinten tartó jelleg. Kaja meg nem egy nagy szám, és ezúttal semmi por nincs és nem is lesz soha többé.
-
válasz
aliquis #123279 üzenetére
Remélem ezt már nem törlik, mert nagyon erősen próbálkozol, hogy bemutatkozhass
Nem emlékszem arra, hogy te bármire is rámutattál volna, vagy hogy bemutattál volna bármit is. Pedig elmondtuk neked az elején is, hogy komolytalan az ész osztásod addig, amíg nem mutatsz fel valamit itt. Vagy te azt hiszed, hogy itt bárki is komolyan vesz ezzel a "gyere a cutler gold-ba este, ott megtalálsz" szintű érveléssel? Nevetünk csak rajtad. Lehet, hogy te vagy az új Schwarzenegger, de bocsásd meg, hogy nem hisszük el ezt bemondásra, mert netalántán előfordul, hogy nem igaz. De igazából mindegy is, én a szívemre teszem a kezem és elhiszem, hogy te tényleg izmos vagy meg kemény. Csak azt nem értem, hogy miért okoz neked ilyen erős frusztrációt a pocakom meg a kocsim. Ez nem egészséges. Tényleg jelentkezz be Csernus dokihoz, hátha tud segíteni, hogy kiegyensúlyozottabb legyen a lelki világod.
-
válasz
aliquis #123276 üzenetére
Én nem szóltam senkinek, épp csak rápillantottam és mentem is tovább dolgomra. Sőt, ahogy írtam is, szerintem jó is volt az ott úgy, jól illusztrált téged. Nem igazán érzed a határvonalat a vicces meg a szánalmas között. Tényleg barátilag javaslom, hogy keress fel egy pszichiátert, mert elég druva frusztráltság meg komplexusok sugároznak abból, ahogyan írsz.
-
-
madle
őstag
válasz
aliquis #122846 üzenetére
Egyik ismerősöm muterja használta, és a lánya is titokban elkezdte kajálgatni az anyja készleteit, drasztikus volt a változás, olyan túlsúlyos volt mindkettő mint a szar, egy nyárra jól néztek ki határozottan, aztán Anyukának szívproblémája lett, ez végett a drága kislánya is abbahagyta a cumót és visszaállt minden az eredeti állapotra. Ez a cucc egy patkányméreg.
-
aelod
veterán
válasz
aliquis #122232 üzenetére
Most a szépen megszerkesztett tőmondataimat elemzed?
Amúgy a mozgásom most tényleg olyan mint egy roboté. Délután kezelésbe is vesz egy hölgy deréktájt, vagy teljes test még nem tudom eldönteni mit kérjek tőle(#122233) HussarF
Igen. Ezt mindig elfelejtem. Köszi, hogy emlékeztettél a mesterre.
(#122235) Woodslave
Mit nem értesz? Ha valaki tele van mint a piros hetes akkor ez a yellow nigga'. Lehet, hogy a teszt elkészültekor már nem volt benne anyag de az nem jelenti azt, hogy amit felépített az természetes és nem kívülről bevitt hormonokkal nőtt ekkorára. Pillanatnyi natural inkább.
-
Woodslave
félisten
válasz
aliquis #122224 üzenetére
kommentek:
onlyliftedonce He is giving us natties some hope! Absolutely saluted!!
holmes09I absolutely believe someone slipped some anabolic crap in his drink before he hit the stage. For all those with an amateur eye will say he's on steroids but it look 👀 closely he's all "Natty" too morons....... all natural he just eats a lot of good chicken 🍗
-
aelod
veterán
válasz
aliquis #122119 üzenetére
Áhám
BTW. Béláék készülnek az ausztráliai AC-ra. Hát nem tudom. Legutóbbi BBTV-ben nem volt épp jó a forma...
Ha tud hozni egy 2012-es superbody formát akkor lesz sansz de még az sem biztos a győzelemhez. A profi kártyára hajt ami nem csak a kategória győzelmet (+100kg) hanem az abszolút címet is jelentené. Szép feladatÉn drukkolok neki!
-
Angel2014
addikt
válasz
aliquis #121982 üzenetére
Tudod lehet benne valami....[link]
Én csak kérdezlek ...majd 100 kilósan 41 es karral 9 évi edzés után és kreatinnal... szerintem valami nem smukk...a birkózóink 90 kilósan 44 45 -ös karral rendelkeznek pedig nem is badysok...és verseny előtt ott aztán van diéta mert kell hozni a súlyt...itt van lompos répám meccse [link] "gyermekkorában én pelenkáztam" neki 44 -de az ellenfélnek még nagyobb.
Wood csináld alsó csigán. a kétkezest ..és ha van hiost gépeken...kis súllyal ülve koncentrál bicepsz menjen naponta.
-
Woodslave
félisten
válasz
aliquis #121774 üzenetére
olvastam de ez nem zárja ki azt se amit én mondtam
egy "normális" ember nem eszik minden nap 3 tojást meg 200 gramm dobozos tojásfehérjét, okozhat ez is eltérést nem?
De akkor mond már el, hogy neked mi jött ki és mit változtattál ez alapján (nyilván elhagytad) de hogy kajálsz most az eredményt figyelembe véve?
-
Woodslave
félisten
válasz
aliquis #121663 üzenetére
ja a "mester" bárki legyen is az elég csúnyán járhatna ha komolyabban vennék a dolgot...
Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személyt tiltott teljesítményfokozó szer használatára rábír, vagy ilyen személynek a tiltott teljesítményfokozó szer használatához segítséget nyújt, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő...
na de mindegy is én liberális vagyok ezt is legalizálnám.
-
Woodslave
félisten
válasz
aliquis #121659 üzenetére
remélem nem
185. § (1) Aki sportteljesítmény fokozása céljából tiltott teljesítményfokozó szert
a) előállít,
b) kínál, átad, forgalomba hoz,
c) orvosi vényen vagy állatorvosi vényen rendel,
bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.mondjuk én azzal védekeznék, hogy nem sportteljesítmény növelése a cél csak qrva jól akarok kinézni
-
-
Angel2014
addikt
válasz
aliquis #121022 üzenetére
10 perc bemelegítés ...30 perc kardió...és 2 perc a súlyzós edzésed? Amúgy kell a durranás mert anélkül nincs izomépítés sem...mert úgy tanultam hogy ha nem szakad meg vagy nem sérül a hosszanti rost izom akkor nem is épül be a fehérje...mert ugye durran sérül az izom rost és ezekbe a sérült részekbe épül be az aminó mint egy torony építi fel az izmot mert a következő edzéssel ismét megszakítod ismét beépül és így tovább ...nem?
-
-
troller
senior tag
válasz
aliquis #120919 üzenetére
Kb. 1,5 év alatt. Pont ezért jó nekem, mert gyakorlatilag folyamatosan tudom csinálni. Kajára jobban odafigyelni, makrókat számolni teljesen esélytelen nekem, örülök, hogy edzeni tudok viszonylag rendszeresen.
Meló, 3 gyerek, meg fiatal se vagyok már, 46 múltam, még Wood is csak pajzán gondolat volt, mikor én már rég a csattogós lepkét tologattam. -
aelod
veterán
válasz
aliquis #120888 üzenetére
Én sem használtam mostanában egyet sem
Csak speciel az egyik fekvenyomó pad ami hoist gyártmány, a rúd tartó bakoknál valamiért "kidobálja" a csavarokat. Mi meg úgy nyomtunk, hogy nem volt csak az egyik oldalon benne csavar. Há' mondom ez mi a pöcs? Szóltunk is a teremben, hogy mi a szitu erre: ja ezek állandóan kiesnek rakás szar az összes. -
aelod
veterán
válasz
aliquis #120788 üzenetére
Nem tudom, régebben láttam én is. Most, hogy írta a fórumtárs beugrott az arca a fószernak. Nevenincs senki amúgy.
Ja,hogy te böjtölsz.
Én is. Legalább is abban a 8-9 órában amíg a nap utolsó és a következő nap első étkezése között eltelik.
De asszem kazeines lesz a megoldás weider creatinnal. Igen. Ezt kérem az angyaltól. -
Radnix
senior tag
-
kolosanyi
veterán
válasz
aliquis #120528 üzenetére
Rendben barátom. Majd ha a megélhetési tűzoltó hozzád vonul műszaki mentésre és téged vág ki a roncsból, ezzel megmentve az életed, akkor lehet átértékeled az álláspontod.
Egyébként honnan tudod, hogy mi motivál a szakmám végzésében? Egyáltalán honnan veszed a bátorságot ehhez a stílushoz (sokadszorra)? Komoly bajaid lehetnek életedben ha ilyen indulatokat vált ki belőled az egyenruha.
-
kolosanyi
veterán
válasz
aliquis #120519 üzenetére
Az a munkám - többek között -, hogy biztonságban legyél. Ha ezt nem érted, és a szokásos "meramiadónkból" szöveggel jössz, az már a te szegénységi bizonyítványod.
Egyébként én is ugyanúgy adófizető vagyok már bocs. Ja nem, én nem tudom magam veszteségesre bejelenteni, meg kevesebb profitot bejelenteni a valósnál.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
aliquis #120380 üzenetére
Mondanám hogy semmit de sajnos mindent
Wood:
- Következő hír hangzott el a jereváni rádióban: Moszkvában Zsigulikat osztogatnak.
- A hírből annyi volt igaz, hogy nem Moszkvában, hanem Leningrádban; nem Zsigulikat hanem Moszkvicsokat és nem osztogatnak hanem fosztogatnak.Ez jutott erről eszembe
@120382: én is szeretnék ennyire natty lenni brah
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest